تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 905 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617657707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بخوام تو پراید فیوز ماشین رو تست کنم ببینم سالمه یا سوخته از چه روشی میشه فهمید؟ از طریق مولتی متر یا ظاهر فیوز یا لامپ میشه چطوری؟
    برای تست سالم بودن دینام و باتری باید چیکار کرد؟
    از ظاهر که باید هر فیوز رو بیرون بیارید و نگاه کنید
    با مالتی متر و یا لامپ می تونید فیوز ها رو روی کار چک کنید مالتی متر رو روی 12 ولت دی سی بذترید
    و فیش منفی رو به بدنه وصل کنید مثلن لولای درب
    و اون فیوزی رو که می خواید چک کنید مطمئن شید که در حالت کار کرده یعنی اگر مثلن فیوز چراغ جلو رو چک می کنید مطمین شید که روشنه
    دو تا پایه فلزی که در ته فیوز هست رو تک تک چک کنید حتمن باید هر دو پایه دارای 12 باشد اگر فقط یکی بود فیوز سوخته و اگر هیچ کدام نداشت برق نمی رسه یا کلید خاموشه

2. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام به همه كابران محترم
    كسي هست كه بدونه مشكل خودروي من چيه ؟ ( ال نو مدل 91 هست ) وقتي موتور سرد هست پس از روشن شدن لرزش داره ؟ اگر زود حركت كنم مدام دور موتور بالا پايين ميشه هي گاز ميخوره ؟ وقتي هم دنده عقب ميگريم موقعه حركت اروم خاموش ميشه ؟
    شمع ها رو عوض كردم - استوپر رو عوض كردم - يكي از كول كه دياگ نشون ميداد تعوض كردم اما متاسفانه مشكل همينطوريه ؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید من چکار کنم باید سریع تصمیم بگیرم

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .

1-قبل از ایست کامل یعنی وقتی ترمز رو میگیرم و ماشین میخواد کامل بایسته یه صدای تق مانندی (خفیف ) همزمان با متوقف شدن ماشین میاد از جلو . وقتی کلاج و ترمز رو هم همزمان میگیرم بازم این صدا میاد . از چی میتونه باشه ؟!

2-دیروز چراغ ها رو که روشن کردم یعنی دسته راهنما رو یه بار چرخوندم ، دیدم یکی از چراغای جلو روشن نمیشه یه مرحله دیگه که چرخوندم اون روشن شد . دیشب هم 2 ساعتی تو شب چراغا تو حالت دوم روشن بودن و امروز دوباره گذاشتم حالت اول دیدم اونی که دیروز روشن نمیشد ، روشن شد . دلیلش چیه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

دوست گرامی باید ببینید که مدار فرمان برق رو می رسونه یا نه چون اگر ان نباشه یکم کار سخت می شه
    ابتدا رله اصلی خود ماشین رو پیدا کنید و ببینید که مشکل از کجاست ایا برق به اون نمی رسه فیوز سوخته و یا رله خرابه یا سیم کشی
    بعد از درست کردن این مدار می تونید برای کارکرد بهتر با توجه به عمر و کهنگی خودرو مدار زیر رو پیاده کنید که خیالتون راحت تر بشه
    بهتره که فیوز و جا فیوزی تکی جدیدی برای جلوگیری از خطر برای مدار جدید در نظر بگیرید
    ابتدا رله جنس خوب ( نه این رله ها که در بازار فراوونه و برای بوق بدرد می خوره فقط) همراه با سیم نسوز و فیش و روکش تهیه کنید
    و یک جایی رو برای نصب اون در نزدیکی ها پیدا کنید
    بقیه مدار خیلی سادست
    با توجه به شکل روی رله پایه ها و شماره هاشون رو پیدا کنید

برای مثال در این شکل پایه های 85 و 86 مدار فرمان هستند که 85 را با بست رینگی به قطب منفی یا بدنه محکم وصل کرده و 86 را به مثبتی که از سیم کشی خودرو برای فن می آمد وصل کنید
    پایه 80 را بعد از فیوز به قطب مثبت وصل کنید مثلن یک فیوز جدید اضافه کرده یا بعد از فیوز های سیمی اصلی کنار باتری و پایه 87 را به فن وصل کنید برای قطب منفی فن از اتصال سالم و قوی استفاده کنید
    سلام
    من سیم کشی رو آنجام دادم پراید کاربرات الان مثلا درجه اب میره رو 92 درجه فن میزنه بعد از چند ثانیه مثلا 30 ثانیه آب میره رو 90 درجه سریع فن قطع میشه دوباره بعد از چند ثانیه درجه میره رو 92 فن میزنه بعد دوباره چند ثانیه کار میکنه فن قطع میشه میخواستم بدونم مثل پراید آنزکتور نباید مگه حداقل یه 7-8 دقیق فن بزنه بعد خاموش بشه این چرا هی سریع فن میزنه دوباره خاموش میشه به نظر شما کجای کار رو اشتباه کردم؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی متاسفم
    نمی دونم چرا ولی صافکاری بدون رنگ رو بیشتر روی ماشین ارزش گذاری م یکنند در صورتی که شما با صافکاری و رنگ ماشینتون مثل اولش می شه
    فقط یکی اینکه جایی زخمی نمونه که زنگ بزنه مخصوصن درب
    یکی اینکه حسابی عکس بگیرید و نگه دارید که بعد روزی کسی گیر داد نشونش بدید که فکر نکنه چی شده بوده
    رفتم نمایندگی میگه گلگیر فابریکی 700تومن.
    خام خودمون رنگ کنیم 400تومن
    همینو برات ردیف کنم 300تومن
    بردم تو محل خودمون گفت 200
    ولی گفتن تعویض نکن یه ماه دیگه یکی دیگه میزنه تهران همینه دیگه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من سیم کشی رو آنجام دادم پراید کاربرات الان مثلا درجه اب میره رو 92 درجه فن میزنه بعد از چند ثانیه مثلا 30 ثانیه آب میره رو 90 درجه سریع فن قطع میشه دوباره بعد از چند ثانیه درجه میره رو 92 فن میزنه بعد دوباره چند ثانیه کار میکنه فن قطع میشه میخواستم بدونم مثل پراید آنزکتور نباید مگه حداقل یه 7-8 دقیق فن بزنه بعد خاموش بشه این چرا هی سریع فن میزنه دوباره خاموش میشه به نظر شما کجای کار رو اشتباه کردم؟
    احتمال این هست که ترموستات شما مشکل دار شده باشه برای پراید کاربراتوری درجه و اختلاف بالاست و اینکه سنسور( فشنگی آب سالم و بدون رسوب باشه این که می گید معمولن به این دلیله چون سیستم کاربراتور مثل انژکتوری کامپیوتری نیست و اینکه آیا سنسور فن اضافی نصب کردید؟
    من حس می کنم مشکل گردش آب دارید که فن به زودی خاموش و روشن می شه

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام به همه كابران محترم
    كسي هست كه بدونه مشكل خودروي من چيه ؟ ( ال نو مدل 91 هست ) وقتي موتور سرد هست پس از روشن شدن لرزش داره ؟ اگر زود حركت كنم مدام دور موتور بالا پايين ميشه هي گاز ميخوره ؟ وقتي هم دنده عقب ميگريم موقعه حركت اروم خاموش ميشه ؟
    شمع ها رو عوض كردم - استوپر رو عوض كردم - يكي از كول كه دياگ نشون ميداد تعوض كردم اما متاسفانه مشكل همينطوريه ؟
    این مشکل شما در صفحه قبل توسط یکی از دوستان مطرح و برطرف شده به نظر میاد فقط از یک اورینگ ساده و ارزان باشه

سلام .

1-قبل از ایست کامل یعنی وقتی ترمز رو میگیرم و ماشین میخواد کامل بایسته یه صدای تق مانندی (خفیف ) همزمان با متوقف شدن ماشین میاد از جلو . وقتی کلاج و ترمز رو هم همزمان میگیرم بازم این صدا میاد . از چی میتونه باشه ؟!

2-دیروز چراغ ها رو که روشن کردم یعنی دسته راهنما رو یه بار چرخوندم ، دیدم یکی از چراغای جلو روشن نمیشه یه مرحله دیگه که چرخوندم اون روشن شد . دیشب هم 2 ساعتی تو شب چراغا تو حالت دوم روشن بودن و امروز دوباره گذاشتم حالت اول دیدم اونی که دیروز روشن نمیشد ، روشن شد . دلیلش چیه ؟!

مورد اول بر میگرده به لنت ترمز که معمولن یک فنر در پراید داره که میوفته یا تعمیرکار برمی داره و لقی لنت جلو
    مورد دوم هم با یکبار مشکل جدی نیست رله و کلید ها می تونند درست عمل نکرده باشند
    Last edited by kasra2002; 31-01-2015 at 20:16.

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ناظر انجمن كار گاه سخت افزار
    از راهنمايي صميمانه شما بي نهايت تشكر ميكنم

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست گرامی ماشینتون چیه
    مورد اول بر میگرده به لنت ترمز که معمولن یک فنر در پراید داره که میوفته یا تعمیرکار برمی داره و لقی لنت جلو
    مورد دوم هم با یکبار مشکل جدی نیست رله و کلید ها می تونند درست عمل نکرده باشند
    ماشین سی یلو هست . صدا تقریبا از جلو و وسط ماشین ( کاملا وسط هم نه) میاد . به غیر از لنت احتمال دیگه ای هست ؟ مثل دسته موتور و ...
    پلوسها هم مشکلی ندارن یعنی موقع دور زدن صدایی نمیاد .
    تو اولین فرصت جک میزنم و زیرش رو وارسی میکنم منتهی قبلش میخواستم اون چیزایی که احتمال داره این صدا از اونا باشه رو با دقت بیشتر چک کنم .

یه سوال دیگه هم داشتم : اگه ندونیم الان چه نوع روغن موتوری تو موتور هست و بخوایم یه لیتر روغن 10/40 یا 50/20 بهش اضافه کنیم ، ایرادی نداره ؟

Last edited by "R E Z A"; 02-02-2015 at 19:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •