تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 649 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

ممنون كه جواب داديد . حالا من فايل ايميج رام رو گرفتم از فشرده هم خارج كردم اسم اون رو هم به kovsimg.nbh تبديل كردم روي يك رم خالي كپي كردم ولي وقتي صفحه بوت گوشي بالا مي ياد نمي تونه فايل ايميج رو پيدا كنه . نمي دونم مشكل كجاست . اگر نكته جا مونده ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون كه جواب داديد . حالا من فايل ايميج رام رو گرفتم از فشرده هم خارج كردم اسم اون رو هم به kovsimg.nbh تبديل كردم روي يك رم خالي كپي كردم ولي وقتي صفحه بوت گوشي بالا مي ياد نمي تونه فايل ايميج رو پيدا كنه . نمي دونم مشكل كجاست . اگر نكته جا مونده ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه
    مشکل اینه که رمت واقعا خالی نیست بهتره با رم ریدر وصلش کنی به سیستم و فرمتش کنی بعد ایمیج رو بریزی
    در آخر هم وقتی گوشیت خاموشه رم رو بزار
    در کل خیلی اذیت میکنه این روش . بهتره از X1 Custom Ruu استفاده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه smagoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من مدتیه که میخوام گوشی بگیرم و با توجه به پول و خواسته هام به x1 رسیدم. ولی متاسفانه x1 یک مشکل عمده داره اونم نداشتن شتاب سنجه که اتفاقا یکی از ملاکهام بود. در واقع نمیشه باهاش بازی یا برنامه هایی که با حرکت کار میکنند رو اجرا کرد، درسته؟؟؟

ولی به هر حال فقط همین گوشی به پولم میخوره

حالا من چندتا سوال داشتم اگه جوابمو بدین واقعا ممنون میشم

1.همه گوشیها یه سری مشکلاتی دارند که فقط بعد از مدت کار کردن باهاش معلوم میشن.
    برای مثال گوشی N78 خودم زیاد هنگ میکنه، مشکلاتی تو صفحه نمایش داره و ازین قبیل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری که تو هیچ ریویویی قبل از خرید گوشی نخونده بودم
    میخواستم بدونم مشکلات کاربری x1 چیه؟؟ زیاد هنگ میکنه؟؟ کیبوردش راحته؟؟ صفحه نمایش خوبه؟؟؟ و... در واقع یک نقد کاملی میخوام از کسی که با این گوشی کار کرده باشه. نه از روی امارو ارقام

2. ایا میشه روش win 6.5 بریزم؟؟ مشکلات احتمالی که بعد از اینکار پیش میاد چیه؟؟؟

با تشکر از همه ی دوستان

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من مدتیه که میخوام گوشی بگیرم و با توجه به پول و خواسته هام به x1 رسیدم. ولی متاسفانه x1 یک مشکل عمده داره اونم نداشتن شتاب سنجه که اتفاقا یکی از ملاکهام بود. در واقع نمیشه باهاش بازی یا برنامه هایی که با حرکت کار میکنند رو اجرا کرد، درسته؟؟؟

ولی به هر حال فقط همین گوشی به پولم میخوره

حالا من چندتا سوال داشتم اگه جوابمو بدین واقعا ممنون میشم

1.همه گوشیها یه سری مشکلاتی دارند که فقط بعد از مدت کار کردن باهاش معلوم میشن.
    برای مثال گوشی N78 خودم زیاد هنگ میکنه، مشکلاتی تو صفحه نمایش داره و ازین قبیل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری که تو هیچ ریویویی قبل از خرید گوشی نخونده بودم
    میخواستم بدونم مشکلات کاربری x1 چیه؟؟ زیاد هنگ میکنه؟؟ کیبوردش راحته؟؟ صفحه نمایش خوبه؟؟؟ و... در واقع یک نقد کاملی میخوام از کسی که با این گوشی کار کرده باشه. نه از روی امارو ارقام

2. ایا میشه روش win 6.5 بریزم؟؟ مشکلات احتمالی که بعد از اینکار پیش میاد چیه؟؟؟

با تشکر از همه ی دوستان
    از ورود X1 به بازار خیلی وقته می گذره ! شما کافیه کمی جستجو کنید ، مفصل در مورد همه مواردی که فرمودین بحث شده ... مختصر و مفید عرض می کنم :
    کیبوردش راحته ، صفحه نمایش خیلی خوب ! و با توجه به اینکه ویندوز موبایل هست مسلما پیچیدگی بیشتری داره ، هنگش بستگی به ویندوزی داره که نصب می کنید ! فرضا ویندوز اصلی خودش هیچگونه مشکل کاربری نداره و روان هست !
    ویندوز 6.5 رسمی برای X1 وجود نداره و باید از ویندوز های کوک شده استفاده کنید ...

5. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

از ورود X1 به بازار خیلی وقته می گذره ! شما کافیه کمی جستجو کنید ، مفصل در مورد همه مواردی که فرمودین بحث شده ... مختصر و مفید عرض می کنم :
    کیبوردش راحته ، صفحه نمایش خیلی خوب ! و با توجه به اینکه ویندوز موبایل هست مسلما پیچیدگی بیشتری داره ، هنگش بستگی به ویندوزی داره که نصب می کنید ! فرضا ویندوز اصلی خودش هیچگونه مشکل کاربری نداره و روان هست !
    ویندوز 6.5 رسمی برای X1 وجود نداره و باید از ویندوز های کوک شده استفاده کنید ...
    مرسی از شما
    من خیلی تحقیق کردم و مطالب زیادی هم خوندم. ولی میخوام نظر افرادی که با این گوشی کار کردن رو هم بدونم

7. این کاربر از smagoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

الان این تاپیک 607 صفحه داره !

پر از نظرات گوناگون ...

فقط برای خرید X1 به این نکته توجه داشته باشید که ویندوز موبایل هست و اگه خواستید بگیرید حتما با گارانتی بگیرید که اگه خدایی نکرده ترک خورد بتونید قابش رو عوض کنید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خیسته نباشید یه سوال دارم می خواسنم ببینم میشه ایکس 1 رو دو سیم کارتش کرد؟؟؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان یه برنامه ردیف برای بلوتوثش معرفی کنید که بشه راحت فایلها رو گله ایی فرستاد و درصدشو هم نشون بده...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

امروز داشتم پستهای یک سال پیش همین تاپیکو میخوندم، خیلی جالب بود برام
    قیمت این گوشی اوایل 1.3 میلیون بوده،
    من امروز رفتم قیمت کردم 330 :
    کمتر هم میداد

موقع خرید به چه چیزایی توجح کنم؟؟
    چه تستهای بکنم؟؟؟
    کمک کنید ممنون میشم

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه برنامه ردیف برای بلوتوثش معرفی کنید که بشه راحت فایلها رو گله ایی فرستاد و درصدشو هم نشون بده...
    بهترین برنامه ها Resco File Explorer و Total Commander هستن
    اولی خوبیش اینه که میشه باهاش چند تا پوشه رو با هم فرستاد ولی سرعتش پایینه
    دومی سرعتش خوبه ولی بازم در کل کمه چون من که تست کردم نهایتا 40 کیلوبایت میشد

اگه نداریشون آپ کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •