ﺑﺨﺸﺸﯿﺪ ۱۵ ﮐﯿﮑﺮ ﻭﺳﻂ ﺳﺎﺏ ﻫﻢ ﺍﺭﻡ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﮐﯿﮑﺮ ﻫﺴﺖ
ﺑﺨﺸﺸﯿﺪ ۱۵ ﮐﯿﮑﺮ ﻭﺳﻂ ﺳﺎﺏ ﻫﻢ ﺍﺭﻡ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﮐﯿﮑﺮ ﻫﺴﺖ
سلام
حیفه حمید جان
من اگه باکس نساخته بودم باکستونو بر میداشتم حیف
سلام
یه راهنمایی میخام
من میخام رو جای فابریک پراید جلو باند بندازم کسی چیز خوب سراغ نداره تورو خدا چیز بدرد نخور معرفی نکنید
امپ 4 کانال دیجیتال دیزاین
کامپانت رو تاقچه trc6n ساند استریم
ضبط هم 117 الپاین
حالا یه چیز خوب معرفی کنید خودم گیج شدم
10 سانتی میخوره ؟ به نظرم اونجا ننداز تو در بنداز . هرچی بخوای میتونی بندازی
ﺳﻼﻡ ﺍﺳﺎﺗﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ۲ﺳﺎﺏ ﮐﯿﮑﺮ ۱۵ ﭼﻪ ﺍﻡ~ ﺑﻨﺪﺍﺯﻡ؟
جای فابریک که اصلا به درد نمیخوره چون چیزه مالی گیر نمیاد و از ووفر 10 سانتی نمیشه خیلی انتظار داشت میشه از کواکسیال های گرد mtx استفاده کرد
در پرایدم کلا تعطیله ,البته کلا صدای ووفر توی در مثل تاقچه نمیشه ,اوضاع پراید خراب تره در مقایسه با بقیه ماشینا
چارش استفاده از کیک پنل و گرفتن صدای ایده اله(البته رو دری پراید ارزون اگه سوراخش کنین و بعد بندازینش دور خیلی ضرر نمیکنی!
فکر کنم دو تاش حداکثر 20 تومن بشه البته اگه مثل تخم مرغ نشده باشه)
سلام
نه ماشین 132 درش پلاستیک ولی نمیخام درو ببرم میخام یه چیز معمولیو خوب بندازم که صدا زیاد از عقب اذیت نکنه
موقعهای که میخام فقط صدا داشته باشم با صدای کم اهنگ گوش کنم ساب و خاموش میکنم ولوم زیاد نکنم در حد کم صدا داشته باشه
یکی از دوستام میدرنج انداخته بود عالی بود صداش ولی سیستمشو دزد زد خودشم نمیدونست چه برندی هستش که منم بگیرم
الانم دارم میگردم بگیرم
یه مدل جی بی ال پیدا کردم صداش خوب میگه 150000 تومن برم تست کنم ببینم صداش چجوره
خوب بود میخرم
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
سلام دوست عزیز سابت کدوم مدل کیکر بگو تا بگم میتونی یه pcx2000 ساند استریم یا m1b دیجیتال دیزاین بندازی حرف ندارن راحتم پیدا میشم مارکهای دیگه نبستم نمیدونم چی به چیه
سلام .
من یه جفت باند 718 و یه پخش pioneer 7150 دست دوم پیدا کردم قیمت خیلی مناسبه و 1 ماه کارکرده همین منو به شک انداخته از چند تا مغازه دار پرسیدم گفتن 7150 تقلبی نداره و ... آیا این حرف درسته؟حالا من اگه بخوام تشخیص بدم این دو مورد اصلی هستن یا خیر چه راهی وجود داره؟
با توجه به اینکه باکس و آمپ teac روش بوده امکان داره به باند و ضبط فشار آمده باشه چون پرسو جوهای من میگه آمپ teac خیلی بی کیفیته...
ممنون میشم زودتر جواب بدید چون 2 روز وقت دارم واسه خریدش...
Last edited by dops dops; 31-10-2011 at 00:56.
پخش اگه این شکلیه :
مشکلی نداره
در مورد آسیب
از هرچی استفاده نا صحیح و خارج از توانش استفاده بشه خراب میشه و مشکل براش پیش میاد
قیمتی که بهتون گفتن چقدر هست که میگین خیلی مناسبه؟
اگه نمیخواین بگین
فکر میکنم نوش 250 شده بود
حالا هر چقدر چون قیمت دقیق ندارم تاسفانه
20 - 25 درصد ازش کم کنین با توجه به 1 ماه کارکردنش و کارتون داشته باشه و همه چیش تکمیل باشه و مشکلی نداشته باشه هر چقدر شد اگه اون قیمت میده که قیمتشه
اگه زیر اون قیمت میده که خوب قیمتش مناسبه
اگه نه
خیلی زیر اون قیمت میده
پس حتما مشکلی داره![]()
من 16 سانتی توی در پراید گذاشتم صدای نسبتا خوبی گرفتم
ولی مشکلش اینه که آب اومدن داخل در همان و سوختن ووفر و سیم پیچ و ... همان
یکی از باند هام سوخت سره همین مساله
حتما باید از کیک پنل استفاده بشه
جایه فابریک پراید هم که به نظرم ارزش هزینه کردن نداره 10 سانت !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)