اون ساعتش متغیره !فکر نکنم اینقد طول بکشه. اخرش فک کنم 12 ساعت بشه.
در ضمن لیمیت ورژن به خاطر کرک نکردنش هست. شما کرک نکنی یه چند درصد میره بعد میگه نسخه شما کامل نیست! باید کرک بزنی![]()
اون ساعتش متغیره !فکر نکنم اینقد طول بکشه. اخرش فک کنم 12 ساعت بشه.
در ضمن لیمیت ورژن به خاطر کرک نکردنش هست. شما کرک نکنی یه چند درصد میره بعد میگه نسخه شما کامل نیست! باید کرک بزنی![]()
قبلا دو سه بار صدای عجیبی می داد که با قطع و وصل درست شد و دیگه تکرار نشده بود
الان کابل رو عوض کردم بازم مشکل حل نشد
وقتی وصلش میکنم در حد 20 ثانیه موتورش روشن میشه و یه صدای ریزی که انگار مال هده ازش میاد بعدش موتورش خاموش میشه و به همون حال باقی می مونه! ( چراغش روشنه)
تعمیر میشه؟
بله قابل تعمیره باید ببرید بیرون
اگه روی سیستم دیگه هم همینطور باشه مشکل از برد و موتور هارد میتونه باشه
دوستان من یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور دارم. از یه کامی دیگه توش اطلاعات ریختم و حالا وقتی به کامپیوتر خودم وصل می کنم میگه باید فرمت بشه.(ویندوز سون)
کلی اطلاعات دارم که بک آپ ندارم ازشون. چطور درستش کنم؟ میشه درستش کرد؟
دو حالت داره یاو فلش ویروسی شده باید فلش رو اسکن ویروس بکنید یا فایل سیستم فلش خراب شده و تبدیل شده به raw
وقتی فلش به سیستم وصل میکنید یک عکس از disk managmnet سیستم بدین
فایل سیستمیش فکرکنم خراب شده. درایو I هستش.
![]()
فلش رو به سیستم زدین ببینید میتونید یک check disk روش انجام بدین
درست نشد اگه اطلاعات مهم توش دارین باید اطلاعات رو ریکاوری کنید بعد هم پارتیشن فلش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید یا فرمت اگه با این کار هم فرمت نشد یک نرم افزار برای فرمت کردنش بهتون معرفی میکنم
شما کرک برنامه رو داری ؟
ميشه اين برنامه رو معرفي كنيد؟
شاد باشيد![]()
با نرم افزار easeus data recovery فکر کنم بشه چون فلش رو به عنوان پارتیشن میشناسه و نرم افزارهایی مثل SoftOrbits Flash Drive Recovery و USB_Flash_Drive_Data_Recovery
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)