اون سبزه سرعت تست خودته ولی سفیده میانگین سرعتی که دیگر کاربران ISP که تست میگیرن هست و قرار نیست تغییر محسوسی بکنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اون سبزه سرعت تست خودته ولی سفیده میانگین سرعتی که دیگر کاربران ISP که تست میگیرن هست و قرار نیست تغییر محسوسی بکنه
معلومه دیگه
اون خط بالایی یعنی تست خط شما و خط پایینی یعنی میانگین تست کسانی که اومدن تست کردن
و دلیلی نداره که ماله من و شما از میانگین بیشتر بشه چون مثلا من سرعتم 128 هست و یکی 1 مگ و این میانگین واسه مدت طولانی هست و همین طور که میدونید اندیشه قبلا سرعتش تا 200 هم بالا میرفته(خدا بیامرزش)
نمیدونم منظورتون همین بود یا نه
جهت خالی نبودن عریضه:
کاربری از شاتل: همه چی آرومه من چقدر خوشحالم...![]()
سلام
دوستان من از شاتل امروز سرویس 128 محدود گرفتم ... بعدش گفتن تا 1 هفته دیگه میایم وصلش میکنیم ... میخاستم بدونم چجوریاست ؟ ایا 1 هفته زیاده و باید 2.3 روزه بیان ؟ و اینکه خودم نمیتونم بنصبم ؟ در صورتی که هزینه ی نصبو اینجور چیزارو دادم .. لطفا توضیح بدید من تو این زمینه اماتورم ...
خواهشا یکی جوابمو بده.
مدت زمان تحویل سرویس معمولا همین قدره بستگی به این داره که مخابرات کارتو زود انجام بده یا نه ؟ زیاد ربطی به شرکت نداره
معمولا سرویس دهنده ها مدت زمان نهایی با تمامی مشکلات رو می گن که بدقول نشن ولی فکر کنم زودتر سرویستو بگیری
این چه وضعی سرعت در روز هم داره پایین تر میاد به زحمت یه صفح باز میشه. تا آخر تابستان فکر کنم به صفر هم برسیم
مثل اینکه شرکت پارس وی هم به گلسار آمد. امروز داشتم میرفتم دانشگاه دیدم یه پرچم زدن بر روی ساختمان تازه تاسیس نوشته بود پارس وی. شاتل هم بیاد گلسار تکمیل میشه.
مرکز 4 هستم
بستگی به شرکت داره کی درخواست به مخابرات بده. که متاسفانه آخر هفته میدن بعد میگن مشکل از مخابراته
پولش رو که دیگه دادی پس اینکه میتونی خودت نصب کنی یا نه دیگه فایده نداره.
ولی وقتی طرف اومد تا مودمت رو نصب کنه قشنگ دقت کن ببین چیکار میکنه و حتی به نظر من یاداشت بردار خاستی فیلم هم بگیرتا دفعه ی بعد اگر به مشکل برخوردی بتونی خودت کارتو راه بندازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)