آخه برین تو رو خدا این نمره دادن سایت گل رو نگاه کنید! به گاگو داده 5 بعد به درنته احمق که یک نفر هم نمیتونه دریبل کنه، یه سانتر درست حسابی نمیتونه بکنه، داده 7!!!!!!!
مشکل دارن اینا بابا!!!
آخه برین تو رو خدا این نمره دادن سایت گل رو نگاه کنید! به گاگو داده 5 بعد به درنته احمق که یک نفر هم نمیتونه دریبل کنه، یه سانتر درست حسابی نمیتونه بکنه، داده 7!!!!!!!
مشکل دارن اینا بابا!!!
عجب بازیه خفنی بود !
بارسا هم حیف شد که برد
هیگواین هم که چت ریک کرد (چ اول مخفف چهار ) یا فت ریک کرد (ف مخفف four ) اینو از خودم در کردم ! :دي :دي
ولی پنالتی هاشو اصلا خوب نمی زنه نه اولی نه دومی ...
اتئو دیشب 4 تا گل زد و الان با 13 گل بعد ویا با 10 گل بهترین گل زن لالیگا هست.
هیگواین هم که 9 تا گل زده، سوم هست.
بچه ها من فکر میکنم این بارسا و گواردیلیو، دقیقا مثل پارسال ما هست. یعنی نتیجه های پرگل میگیره، اما بخواتر اینکه بقیه ضعیف هستن. مثل خودمون! اگه ما دوبازی قبل تر رو میبردیم. الان 2 امتیاز از ما جلو نبودن! اما هنوز خیلی فرصت هست.
سلام به بروبچ رئالی ....
اول از همه معذرت که دیشب نتونستم بیام .... اینترنت نداشتم (تلفن قطع بود ) .....![]()
دوم هم اینکه بازی خیلی جالبی بود ... مخصوصا" اینکه اونا هم می افتادن جلو .... ما مساویش میکردیم ....![]()
کلا" بازی خوبی بود ..... بهترین بازیکنهای زمین هم به نظرم هیگواین ، ون در فارت ، گوتی ( دیدید نیمه دوم چه تکلهایی می زد ؟؟؟؟ )
خیلی حال کردیم .... باحال بود ....
گزارش که به طور کلی مرخص بود ........ میگفت اشنایدر پا چیه ....
تایید میشه .....
قاطی کرده بود بنده خدا...... اگه پنالتی دوم گل نمیشد من میدونستم و اون .....
مطمئنی ؟؟؟؟![]()
حالا خیلی مونده واسه تبریک گفتن ...
خدا به داد رئال برسه این فصل ...
سلام بچها:
اقا منم مث مجید جان شرمندگی خودم رو بابت دیشب اعلام میکنم ولی خوب به دلایل نبودم .
عجب بازی بود من که داشتم سکته رو میزدم اگه اون پنالتی گل نمیشد این هیگواین رو تیکه تیکه میکردم.
بازی قشنگی بودش اما تنها نکته منفی بازی حرکت غیر ورزشی راموس بودش که اصلا باهاش حال نکردم هم تیم رو ضعیف کرد هم حرکتش بد بود.
در کل بازی قشنگی بودش.
در مورد تیم بارسلونا هم بگم دوستان که یه مثل هست میگه جوجه رو چی اخر پاییز میشمارن.
تیم ارسنال یادمون نرفته فصل قبل چه غوغا میکرد و به هر تیمی 5-6 تا میزد ولی نیم فصل دوم کم اوردن این تیم جوان بارسا هم کم میاره میگین نه نگاه کنید.
رئال و منچستر و اینرت و اینا تیمهای با تجربن میدونن چکار کنن .
حالا با اومدن ماریا گومز شاید بهتر بشیم و بتونیم بهترتر بازی کنیم.
به نظر من که تیم باید کمی هم از بازیکنهای جوان تیم کاستیا استفاده کنه.
مثلا پارخو بازیکن جوان غنای رو بیاره .
ممد خیییییلی باحاله عکسه دمت گرم.
دوستان دم شما گرم.
ایشالا تیم یونیون رو به سیخ میکشیم.
بگید ایشالا.
بدون کوچکترین شکی!: دیمطمئنی ؟؟؟؟![]()
سلام !!
ایول خیلی حال کردم !!
مخصوصا وقتی راموس اخراج شد !! :دي
گوتي: نبايد اين گونه بازي كنيم
--------------------
كاپيتان دوم رئال مادريد گفت: رئال مادريد نبايد هواداران خود را براي شادي معطل كند.
به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس گفت: از ديد من سطح بازي رئال مادريد دهها برابر بالاتر از سطح بازي تيمي مثل مالاگا است و ما نبايد اين گونه بازي كنيم.
وي افزود: متاسفانه تعداد اشتباهات فردي بازيكنان بسيار بالا بود و خود من يكي از همين بازيكناني هستم كه اگر جريمه شوم هيچ اعتراضي نخواهم داشت.
اين بازي با نتيجه 4 بر 3 به سود رئال مادريد به پايان رسيد.
رائول: از نيمكت نشيني ناراضي نيستم
--------------------------
كاپيتان اول رئال مادريد نيمكت نشيني خود در بازي برابر مالاگا را طبيعي دانست.
به نقل از ماركا، رائول گونسالس گفت: در غياب من هيگواين توانست جاي خالي مرا پر كند.حتي اجازه نداد غيبت فان نيستلروي احساس شود.
وي ادامه داد: هيگواين چهار گل زد و نشان داد بيهوده به جاي مسي به تيم ملي آرژانتين دعوت نشده است.
وي افزود: من بازيكن اين بازي نبودم و نبايد وارد ميدان مي شدم. از نيمكت نشيني ناراضي نيستم.
------------------------------
قابل توجه بعضی از بازیکنا که به همین دلیل رفتن یا میخوان برن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)