حرف شما درسته
دانلود رایگان یه اشانتیون بود که به مشتری ها میدادند حالا قصد حذفش دارند
تنها چیزی که شاید باعث موندن شبانه بشه
رکب زدن شرکتها به هم برای سود بیشتر
حرف شما درسته
دانلود رایگان یه اشانتیون بود که به مشتری ها میدادند حالا قصد حذفش دارند
تنها چیزی که شاید باعث موندن شبانه بشه
رکب زدن شرکتها به هم برای سود بیشتر
من از شیراز هستم 2 تا نمایندگی هست فقط یکیش که اصلی هم هست برنزی میده و من تا حالا 5 ماه داشتم هیچ گونه محدودیتی اعمال نکردن برام
جز طمع هیچ علت دیگری برای برداشتن شبانه رایگان نمیبینم میتونن پهنای باند را توی شبانه مدیریت کنن و توی سرعت ثابت نگه دارن مثل الان فن آوا ولی امان از اون روزی که چشم به جیب کاربرها بدوزن
نا محدود 2 مگ سرعت 250 هست
حالا شانس شما اینجوری شده ، معمولا هر کی فن آوا توی شیراز داشت
هر سرویسی میگرفت شبانه ، روزانه فرق نداشت
نامحدود هم میگرفت باز همون سرعت بود
الان رو دیگه خبر ندارم![]()
چشم بسته غیب گفتیدا مثل اینه که بگیم چرا مصرف برق شب ها بیشتر میشه، درسته برق شب یه کم گرونتره ولی دلیل نمیشه که یهو اونقدر گرون بشه!
به قول دوستمون ترافیک 200 تومن باشه باز منطقی تره نه اینکه 20 برابر مثل الان باشه! شرکت پهنای باند ثابت خریداری میکنه بر حسب نیازش برای تعداد مشترکین تو روز نه شب!
حالا اینکه بعضی ها به فکر چپاول افتادند بحث دیگه ای هست چون اکثرا کلی مشترک دارند و هر ریالش میتونه کلی درآمد براشون باشه همین میشه که یه شبه فلان ماشین میره زیر پای طرف!
وقتی تو یه هفته مهلت میدند که یکساله تمدید کنید... مگه سه سال پیش قیمت ارزها رو 3 برابر نکردند کی این وسط سود کرد و کی ضرر؟ کیا ازین آشفته بازار سود میبرند؟
چرا کاسبا صداشون درنمیاد؟ چون دولت دستشونو باز گذاشته که قیمتهارو گرون کنند و اعتراض نکنند بجاش از مردم بدبخت ضعیف چپاول بکنند
Last edited by WhiteHat; 13-12-2014 at 14:47.
من از یکی از آشناها که شرکت کامپیوتری داره شبکه های همراه اول و ارگان ها رو انجام میدن ازش پرسیدم چه اینترنتی خوبه گفت مثل همن شاتل بعضی جاها بهتره بعد فن آوا رو پرسیدم گفت اونم همون مخابراته فرقی نداره. حالا نمیدونم که فن آوا تو تهران سرعتش چطوره؟؟؟؟ نامحدودش خوبه ؟؟؟؟ ارزش فعال سازی داره؟؟؟ یا برم با همون 3 جی کار کنم. چون در حال حاضر وایمکس مبین نت دارم که اصلا به صرفه نیست و زود تموم میشه.
درست گفته مثل مخابرات فقط مشکل پهنای باند یعنی 512 نامحدود شب و روز ، خارجی و داخلی 64 هست
بعد پینگ بهترین نسبت به مخابرات داره تو سرور خارجی![]()
یعنی سرعتش بالا نیستش؟؟ من یه سرویس نا محدود ماهیانه میخوام که سرعتش خوب باشه حداقل برای چت صوتی وایبر و غیره. سرعت دانلودش هم حداقل 100 ثابت باشه
سلام
من الان مهلت سرویسم تموم شده سه ماهه گرفته بودم میخوام الان یک ماهه شارژ کنم
یه پیش فاکتور هست برای تمدید همین سرویس سه ماهه الان من میخوام همین سرویس رو یک ماهه تمدید کنم وقتی تو بخش تغییر سرویس میرم و انتخاب میکنم مینویسه"امکان تغییر سرویس موجود نمی باشد ، لطفا با بخش فروش تماس بگیرید : پیش فاکتور سفارش قبلی دارای پرداختی می باشد لطفا ابتدا تمام پرداختی های این فاکتور را نامعتبر کنید"الان باید حتما با نمایندگی یا بخش فروش تماس بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)