تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 607 از 949 اولاول ... 107507557597603604605606607608609610611617657707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,061 به 6,070 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینید قضیه اینه که بزودی همه شرکتها دانلود شبانه رایگان رو بر میدارن میپرسید چرا؟
    بخاطر اینکه مصرف دانلود شبانه خیلی خیلی بالا هست و مدیران همه شرکتها تصمیم گرفتن دانلود شبانه رو بردارن.
    چند تاشون رکب زدن و برنداشتن مث فن آوا که حالا مثلا من و امثال من از پارس آنلاین بیرون اومدیم رفتیم توی این شرکتها داریم ترافیک رو بالا میبریم بزودی همین شرکتها هم دانلود شبانشون رو برمیدارن.
    اینها حرفهای من نیست، حرف مدیر پ آ شیراز هست که به من زد.
    حرف شما درسته
    دانلود رایگان یه اشانتیون بود که به مشتری ها میدادند حالا قصد حذفش دارند
    تنها چیزی که شاید باعث موندن شبانه بشه
    رکب زدن شرکتها به هم برای سود بیشتر

2. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشهد هم همینطور یک نماینده داشت پول نامحدود طلایی میگرفت برنزی به ملت میداد بعد مثل اینکه خیلی دزدی کرد از نمایندگی برداشتنش شما هم زنگ زدی تهران گفتی سرویس برنزی چند برابر میفروشه ببین خود تهران سرویس نمیده متاسفانه 2 شهر بزرگ ایران شیراز و رشت محدودیت شبانه و چند برابر فروختن نامحدود دارن البته رشت 2 تا نمایندگی داره با هر دو حرف زدین نمیدونم ولی خاک برسر فن آوا تهران چجور قرارداد بسته که دیگه نمیتونه خودش رشت و شیراز سرویس بده

نام شرکت : داده پردازان سبز البرز
    نام شهر: رشت
    مدیر مسئول: واهانیان
    شماره تماس : 01312242518
    نام شرکت :شکوه سامانه خزر
    نام شهر: رشت
    مدیر مسئول: یزدان دوست
    شماره تماس : 01313234162
    من از شیراز هستم 2 تا نمایندگی هست فقط یکیش که اصلی هم هست برنزی میده و من تا حالا 5 ماه داشتم هیچ گونه محدودیتی اعمال نکردن برام

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جز طمع هیچ علت دیگری برای برداشتن شبانه رایگان نمیبینم میتونن پهنای باند را توی شبانه مدیریت کنن و توی سرعت ثابت نگه دارن مثل الان فن آوا ولی امان از اون روزی که چشم به جیب کاربرها بدوزن

5. 4 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شیرازی هستی که
    خیالت راحت داداش راحت دانلود کن
    Crm شیراز محدودیت نداره اصلاً ، نامحدود هم بگیری همین سرعت میده بهت
    نا محدود 2 مگ سرعت 250 هست

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

نا محدود 2 مگ سرعت 250 هست
    حالا شانس شما اینجوری شده ، معمولا هر کی فن آوا توی شیراز داشت
    هر سرویسی میگرفت شبانه ، روزانه فرق نداشت
    نامحدود هم میگرفت باز همون سرعت بود
    الان رو دیگه خبر ندارم

8. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببینید قضیه اینه که بزودی همه شرکتها دانلود شبانه رایگان رو بر میدارن میپرسید چرا؟
    بخاطر اینکه مصرف دانلود شبانه خیلی خیلی بالا هست
    چشم بسته غیب گفتیدا مثل اینه که بگیم چرا مصرف برق شب ها بیشتر میشه، درسته برق شب یه کم گرونتره ولی دلیل نمیشه که یهو اونقدر گرون بشه!
    به قول دوستمون ترافیک 200 تومن باشه باز منطقی تره نه اینکه 20 برابر مثل الان باشه! شرکت پهنای باند ثابت خریداری میکنه بر حسب نیازش برای تعداد مشترکین تو روز نه شب!
    حالا اینکه بعضی ها به فکر چپاول افتادند بحث دیگه ای هست چون اکثرا کلی مشترک دارند و هر ریالش میتونه کلی درآمد براشون باشه همین میشه که یه شبه فلان ماشین میره زیر پای طرف!
    وقتی تو یه هفته مهلت میدند که یکساله تمدید کنید... مگه سه سال پیش قیمت ارزها رو 3 برابر نکردند کی این وسط سود کرد و کی ضرر؟ کیا ازین آشفته بازار سود میبرند؟
    چرا کاسبا صداشون درنمیاد؟ چون دولت دستشونو باز گذاشته که قیمتهارو گرون کنند و اعتراض نکنند بجاش از مردم بدبخت ضعیف چپاول بکنند
    Last edited by WhiteHat; 13-12-2014 at 14:47.

10. 3 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من از یکی از آشناها که شرکت کامپیوتری داره شبکه های همراه اول و ارگان ها رو انجام میدن ازش پرسیدم چه اینترنتی خوبه گفت مثل همن شاتل بعضی جاها بهتره بعد فن آوا رو پرسیدم گفت اونم همون مخابراته فرقی نداره. حالا نمیدونم که فن آوا تو تهران سرعتش چطوره؟؟؟؟ نامحدودش خوبه ؟؟؟؟ ارزش فعال سازی داره؟؟؟ یا برم با همون 3 جی کار کنم. چون در حال حاضر وایمکس مبین نت دارم که اصلا به صرفه نیست و زود تموم میشه.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

من از یکی از آشناها که شرکت کامپیوتری داره شبکه های همراه اول و ارگان ها رو انجام میدن ازش پرسیدم چه اینترنتی خوبه گفت مثل همن شاتل بعضی جاها بهتره بعد فن آوا رو پرسیدم گفت اونم همون مخابراته فرقی نداره. حالا نمیدونم که فن آوا تو تهران سرعتش چطوره؟؟؟؟ نامحدودش خوبه ؟؟؟؟ ارزش فعال سازی داره؟؟؟ یا برم با همون 3 جی کار کنم. چون در حال حاضر وایمکس مبین نت دارم که اصلا به صرفه نیست و زود تموم میشه.
    درست گفته مثل مخابرات فقط مشکل پهنای باند یعنی 512 نامحدود شب و روز ، خارجی و داخلی 64 هست
    بعد پینگ بهترین نسبت به مخابرات داره تو سرور خارجی

13. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درست گفته مثل مخابرات فقط مشکل پهنای باند یعنی 512 نامحدود شب و روز ، خارجی و داخلی 64 هست
    بعد پینگ بهترین نسبت به مخابرات داره تو سرور خارجی
    یعنی سرعتش بالا نیستش؟؟ من یه سرویس نا محدود ماهیانه میخوام که سرعتش خوب باشه حداقل برای چت صوتی وایبر و غیره. سرعت دانلودش هم حداقل 100 ثابت باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من الان مهلت سرویسم تموم شده سه ماهه گرفته بودم میخوام الان یک ماهه شارژ کنم
    یه پیش فاکتور هست برای تمدید همین سرویس سه ماهه الان من میخوام همین سرویس رو یک ماهه تمدید کنم وقتی تو بخش تغییر سرویس میرم و انتخاب میکنم مینویسه"
    امکان تغییر سرویس موجود نمی باشد ، لطفا با بخش فروش تماس بگیرید : پیش فاکتور سفارش قبلی دارای پرداختی می باشد لطفا ابتدا تمام پرداختی های این فاکتور را نامعتبر کنید"

الان باید حتما با نمایندگی یا بخش فروش تماس بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •