اتفاقا منم این رو چند روز پیش دیدم، انگار دارن طبق برنامه پیش میرن![]()
اتفاقا منم این رو چند روز پیش دیدم، انگار دارن طبق برنامه پیش میرن![]()
سلام
گوشیه من موتورلا V3i هست ولی شماره سریالش ماله Samsung SGH-N620 هست.
تنظیمات MMS قبول نمیکنه!
چی کار کنم ؟![]()
دوستان اين خبر مربوطه به 3 ماه پيشه
ببينين كساني كه فقط طرح تابستاني فعال كردن چه جوايزي بهشون تعلق ميگيره
ما توي اينكه چه جوايزي به كساني كه فقط طرح تابستاني فعال كردن ميرسه , به مشكل خورديم
لطفا نظرتون رو بگين
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
جوايز ايرانسل
سفر به جام ملتهاي آسیا!یک هفته فرصت برای جام ملتهاي آسیا ...تمامی مشترکینی که در فاصله 19 تا 26 خرداد سیم کارت ایرانسل خریداری و یا یکی از طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال کرده و یا در تعرفه های تشویقی انتقال انجام دهند، در قرعه کشی جام آسیا شرکت داده می شوند.
سپس 20 نفر از مشترکین به قید قرعه انتخاب شده و به هر نفر یک بلیط رفت و برگشت به مالزی، اقامت در هتل سه ستاره و 3 بلیط برای سه مسابقه از گروه C مرحله مقدماتی به همراه 5 هزار دلار به عنوان جایزه تعلق می گیرد.
یک میلیارد ريال جایزه نقدی!شما هم می خواهید میلیونر بشوید؟
ایرانسل تمامی مشترکینی را که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، بطور خودکار در قرعه کشی جایزه یک میلیارد ريال شرکت می دهد.
سه دستگاه BMW! طلایی، آبی و قرمز ایرانسل ... تمامی مشترکینی که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور یکی از طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال نموده و یا به یک طرح تعرفه تشویقی دیگر انتقال یابد، در قرعه کشی اتومبیل های بی.ام.و. (BMW) و جایزه یک میلیارد ريال شرکت داده می شود.
جوایز اتومبیل های بی.ام.و. (BMW) عبارتند از:
یک دستگاه اتومبیل BMW 320 برای طرح قرمز؛یک دستگاه اتومبیل BMW X3 برای طرح آبی؛ و یک دستگاه اتومبیل BMW 530i برای طرح طلایی!
شرایط و ضوابط
جام آسیا
1. تنها مشترکینی که در فاصله 19 تا 26 خرداد، سیم کارت ایرانسل خریداری، و یا یکی از تعرفه های تشویقی را انتخاب کرده و یا طرح تعرفه تشویقی خود را تغییر داده باشند، در قرعه کشی جام آسیا شرکت داده می شوند.
2. مشترکین در این فاصله زمانی، با خریداری هر سیم کارت و یا انجام هر انتقال در تعرفه های تشویقی، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی افزایش می دهند.
3. مسئولیت اخذ ویزا بر عهده شخص مشترک خواهد بود.
4. ایرانسل به برنده اطلاع می دهد که طی یک هفته از زمان اطلاع جهت اخذ ویزا اقدام نماید. در صورت عدم موفقیت شخص برای اخذ ویزا، وی دیگر واجد شرایط شناخته نشده و این جایزه به نفر بعدی انتقال داده می شود.
5. تبدیل جوایز به وجه نقد امکان پذیر نمی باشد.
6. هر جایزه به یک نفر تعلق گرفته و ارائه تنها بخشی از آن و یا تقسیم بین چند نفر امکان پذیر نمی باشد.
7. جهت استفاده از این جایزه، رعایت تمامی قوانین خروج از کشور الزامی است. بطور مثال، دارا بودن کارت پایان خدمت (برای آقایان)، گذرنامه و غیره.
جایزه یک میلیارد ريال و سه دستگاه بی.ام.و. (BMW)
1. تمامی مشترکینی که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور، حداقل یکی از تعرفه های تشویقی را برای خود فعال کرده و یا بین تعرفه های تشویقی انتقال انجام داده باشند، در قرعه کشی اتومبیل بی.ام.و. (BMW) و جایزه نقدی یک میلیارد ريال شرکت داده می شوند. 2. هر یک از مشترکین که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، بطور خودکار در قرعه کشی جایزه یک میلیارد ريال شرکت داده می شوند.
3. برنده قرعه کشی طرح طلایی، یک اتومبیل BMW 530i، برنده قرعه کشی طرح آبی یک اتومبیل BMW X3 و برنده قرعه کشی طرح قرمز یک اتومبیل BMW 320 هدیه می گیرد.
4. مشترکین در این فاصله زمانی، با خریداری هر سیم کارت و یا انجام هر انتقال در تعرفه های تشویقی، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی افزایش می دهند. بنابراین، مشترکین با انتقال به هر یک از طرح های تعرفه تشویقی، شانس برنده شدن اتومبیل مربوط به طرح انتخابی را نیز خواهند داشت. به این ترتیب، مشترکی که در طول دوره این طرح، هر سه طرح طلایی، آبی و قرمز را انتخاب نموده باشد، در قرعه کشی هر سه اتومبیل شرکت داده می شود.
5. از تاریخ 19 خرداد تا 16 شهریور، مشترکین می توانند از طریق تماس با شماره 130 (مشترکین سیم کارت دائمی) و یا 140 (مشترکین سیم کارت اعتباری) از خط ایرانسل خود و سپس دنبال کردن دستورالعمل ها، طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال کنند. همچنین مشترکین می توانند با وارد نمودن کد های مذکور در بخش تغییر طرح تعرفه، تعرفه تشویقی مورد نظرشان را انتخاب کنند.
6. انجام قرعه کشی طی مراسم ویژه ای در حضور مقامات مربوطه صورت خواهد گرفت. مراسم قرعه کشی سی ام شهریور ماه (30/6/86) برگزار خواهد شد.
دوستان اين جريان 3 دقيقه صحبت تا 29:29 دقيقه همون 3 دقيقه حساب ميشه 6 تا 59:59 دقيقه هم همينطور
بايد از طرح استفاده كنم
يا كد بزني يا همين جوري فعال ؟
واسه سيم كارت اعتباري
خوب وقتی سرور داخلیش راه بیفته به احتمال زیاد یک اکسس پوینت جدید براش درست میکنن و هزینه دیتاش هم باید خیلی کمتر باشه و سرعتشم خیلی بهتر.
آخر من نفهمیدم شبکه ایرانسل که EDGE هست از نوع کلاس چنده؟
کلاسش معلوم بشه ، حداکثر سرعت پکت دیتاش رو میشه فهمید.
خودش فعاله عزیز![]()
سلام به همگی
بچه ها شما اینترنت ایرانسل تون هنوز وصله؟
یعنی میتونین کانکت بشین؟
من مشکل دارم. وصل نمیشه
بیا این هم آب پاکی:
من که خودم توی ایرانسل هستم هنوز پیامگیر صوتی یا Who Called رو ندارم.
اونایی که فعال شده براشون خوش شانس هستن.
کنترل حساب هم داره تکمیل می شه و از 7 -8 روز دیگه درست میشه.
انشا ا...
این که دیگه پست دادن نیم خواد.
میل باید بزنی.
من این تاپیک رو از خونه مشتهده می کنم چون توی شرکت اینترنت نداریم ، یعنی داشتیم انقدر دانلود کردیم قطعش کردن.
ایرانسل همینه دیگه.
تازه 1 سیم کارت مگه ساختش چقدر هزینه داره که بخواد ورشکسته بشه.
بالاخره اومد رو سايت ايرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه چيز خاصي توش نديدم و سر در نياوردم منظورش از مسنجر ايرانسل چي بود. شما اگه چيز جديدي گرفتيد به ما هم بگيد!
مسنجر بر روي موبايلمسنجر در تلفن همراه شما:
می دانستید که دیگر برای اینکه مسنجرتان را چک کنید، نیازی به کامپیوتر ندارید؟ چون با مسنجر ایرانسل، به آسانی می توانید تنها با استفاده از خط ایرانسل خود هروقت بخواهید، مسنجرتان را در سایتهای مختلف چک کنید!
فراموش نکنید:
فقط باید مطمئن شوید که مدل گوشی شما قابلیت استفاده از خدمات GPRS را دارد و بعد، با از نصب تنظیمات GPRS روی گوشی، می توانید به سادگی وارد اینترنت شوید و مسنجرتان را ببینید.
با اين سرويس، می توانید با تمامی مسنجرهای فهرست ذيل کار کنید:
MSN, Yahoo, AIM, ICQ, QQ, GTalk, Jabber
شاهين جان مشاهده صورت حساب براي اعتباري ها هم راه ميفته يا هنوز خبري نيست؟
يك سوال ديگه هم داشتم كه اين امكان e-charge هنوز وجود نداره؟ يعني نميشه مثلاً مقداري اعتبار از يه سيم كارت به سيم كارت ديگه منتقل كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)