تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 606 اولاول ... 106506556596602603604605606
نمايش نتايج 6,051 به 6,056 از 6056

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    کابل سرویس من امروز توسط یک ماشین حمل بتن قطع شد و به پشتیبانی گفتم و در نهایت یک پیمانکار فرستادن ولی هیچکاری نکرد.
    گفت کابل قطع شده و خیلی زمان میبره تا درست بشه و رفت.
    من تازه سرویسم رو شارژ کرده بودم و از اونجایی که مخابرات هیچ قانون پرداخت خسارتی نداره روز های سرویس من داره اتلاف میشه.
    میخواستم بدونم راهی هست که بتونم این روند رو سریعتر کنم؟
    ممنون.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
    کابل سرویس من امروز توسط یک ماشین حمل بتن قطع شد و به پشتیبانی گفتم و در نهایت یک پیمانکار فرستادن ولی هیچکاری نکرد.
    من تازه سرویسم رو شارژ کرده بودم و از اونجایی که مخابرات هیچ قانون پرداخت خسارتی نداره روز های سرویس من داره اتلاف میشه.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کی گفته مخابرات پرداخت خسارت نداره به شما ؟ به 2020 و امور مشترکین زنگ بزن همین موارد رو توضیح بده و درخواست ثبت SLA کن و تاریخی که قطعی شروع شده رو اعلام کن، از روزی که قطع شده تا روزی که وصل بشه قیمت سرویس تقسیم بر 30 میشه برای هر روز کم میشه از قبض. و برای اینکه سریعتر بیان کابل رو بکشن شکایت کن بگو که پیمانکار دیده و همچین حرفی زده.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    ممنون.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
    ممنون.
    سلام، برای من هم دقیقا همین مشکل حدودا 2 سال قبل پیش اومد و کابل فیبر رو یک جرثقیل قطع کرد. اسفند ماه بود و من کلی پیگیری کردم چه از 2020 چه از مرکز مخابراتیمون . رئیس مرکزمون خیلی آدم خوبی هست . بهم گفت ببین ما اینجا برای رفع مشکل قطعی تلفن 10 تا نیروی ثابت داریم ولی برای فیبر یک نفر هم نداریم و کلا سه تا گروه هستند که پیمانکار رفع خرابی هستند برای چندتا تا مرکز مثل ما . به هرحال هم خودش کلی پیگیری کرد و من هم کلی پیگیری کردم ، در نهایت بعد از 5 ماه وصل شد ولی من چیزی که یاد گرفتم اینه که اگه میخواهید سریع وصل بشه یا اصلا وصل بشه راهش اینه که در سامانه بازرسی مخابرات شکایت ثبت کنید و کد پیگیری بگیرید. این سامانه برای ورود یک اس ام اس میفرسته که حداقل برای من برای روی خط رایتل و ایرانسل نمیفرستاد و فقط به همراه اول میفرستاد. وقتی اونجا شکایت ثبت کنید اجباراٌ براتون پیگیری میکنند. البته این تجربه من بود

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، برای من هم دقیقا همین مشکل حدودا 2 سال قبل پیش اومد و کابل فیبر رو یک جرثقیل قطع کرد. اسفند ماه بود و من کلی پیگیری کردم چه از 2020 چه از مرکز مخابراتیمون . رئیس مرکزمون خیلی آدم خوبی هست . بهم گفت ببین ما اینجا برای رفع مشکل قطعی تلفن 10 تا نیروی ثابت داریم ولی برای فیبر یک نفر هم نداریم و کلا سه تا گروه هستند که پیمانکار رفع خرابی هستند برای چندتا تا مرکز مثل ما . به هرحال هم خودش کلی پیگیری کرد و من هم کلی پیگیری کردم ، در نهایت بعد از 5 ماه وصل شد ولی من چیزی که یاد گرفتم اینه که اگه میخواهید سریع وصل بشه یا اصلا وصل بشه راهش اینه که در سامانه بازرسی مخابرات شکایت ثبت کنید و کد پیگیری بگیرید. این سامانه برای ورود یک اس ام اس میفرسته که حداقل برای من برای روی خط رایتل و ایرانسل نمیفرستاد و فقط به همراه اول میفرستاد. وقتی اونجا شکایت ثبت کنید اجباراٌ براتون پیگیری میکنند. البته این تجربه من بود
    یا خدا، پنج ماه اینترنت فیبرنوری نداشتی؟ چی کار کردی این پنج ماه رو؟ چون وقتی فیبرنوری میاد خط مسی دیگه از کار می افته نمیشه ADSL یا از این نوع سرویس گرفت. وضعیت اینترنتهای بیسم هم که افتضاح هست.

- - - Updated - - -

یا خدا، پنج ماه اینترنت فیبرنوری نداشتی؟ چی کار کردی این پنج ماه رو؟ چون وقتی فیبرنوری میاد خط مسی دیگه از کار می افته نمیشه ADSL یا از این نوع سرویس گرفت. وضعیت اینترنتهای بیسم هم که افتضاح هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز فیبر نوری کابل جدا هست چرا کابل مسی از کار بیفته ؟ با خطهایی که داخل باکس فیبر هستن و بعد مسی میشن اشتباه گرفتید (اسمش چی بود؟ یادم نمیاد الان) اصلا FTTH ربطی به ADSL و VDSL و سیم مسی نداره اگه محل ساپورت کنه میشه هر دو تا رو داشته باشید نیاز به جمع آوری یکی برای گرفت یکی دیگه نیست. و اون مدل خطها هم با گذاشتن تجهیزات DSL دخل باکس حل شده مشکلشون اکثرا
    Last edited by blackbird; امروز at 14:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در ضمن این بار پیمانکار اومد دقیقا ارتفاعی که ماشین بهش زده رو حساب کن بگو ببره بالاتر دیگه بستگی به حس خودت داره که درگیر بشی با این بپیچون های اعظم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •