تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 611 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 6109

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    کابل سرویس من امروز توسط یک ماشین حمل بتن قطع شد و به پشتیبانی گفتم و در نهایت یک پیمانکار فرستادن ولی هیچکاری نکرد.
    گفت کابل قطع شده و خیلی زمان میبره تا درست بشه و رفت.
    من تازه سرویسم رو شارژ کرده بودم و از اونجایی که مخابرات هیچ قانون پرداخت خسارتی نداره روز های سرویس من داره اتلاف میشه.
    میخواستم بدونم راهی هست که بتونم این روند رو سریعتر کنم؟
    ممنون.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
    کابل سرویس من امروز توسط یک ماشین حمل بتن قطع شد و به پشتیبانی گفتم و در نهایت یک پیمانکار فرستادن ولی هیچکاری نکرد.
    من تازه سرویسم رو شارژ کرده بودم و از اونجایی که مخابرات هیچ قانون پرداخت خسارتی نداره روز های سرویس من داره اتلاف میشه.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کی گفته مخابرات پرداخت خسارت نداره به شما ؟ به 2020 و امور مشترکین زنگ بزن همین موارد رو توضیح بده و درخواست ثبت SLA کن و تاریخی که قطعی شروع شده رو اعلام کن، از روزی که قطع شده تا روزی که وصل بشه قیمت سرویس تقسیم بر 30 میشه برای هر روز کم میشه از قبض. و برای اینکه سریعتر بیان کابل رو بکشن شکایت کن بگو که پیمانکار دیده و همچین حرفی زده.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    ممنون.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
    ممنون.
    سلام، برای من هم دقیقا همین مشکل حدودا 2 سال قبل پیش اومد و کابل فیبر رو یک جرثقیل قطع کرد. اسفند ماه بود و من کلی پیگیری کردم چه از 2020 چه از مرکز مخابراتیمون . رئیس مرکزمون خیلی آدم خوبی هست . بهم گفت ببین ما اینجا برای رفع مشکل قطعی تلفن 10 تا نیروی ثابت داریم ولی برای فیبر یک نفر هم نداریم و کلا سه تا گروه هستند که پیمانکار رفع خرابی هستند برای چندتا تا مرکز مثل ما . به هرحال هم خودش کلی پیگیری کرد و من هم کلی پیگیری کردم ، در نهایت بعد از 5 ماه وصل شد ولی من چیزی که یاد گرفتم اینه که اگه میخواهید سریع وصل بشه یا اصلا وصل بشه راهش اینه که در سامانه بازرسی مخابرات شکایت ثبت کنید و کد پیگیری بگیرید. این سامانه برای ورود یک اس ام اس میفرسته که حداقل برای من برای روی خط رایتل و ایرانسل نمیفرستاد و فقط به همراه اول میفرستاد. وقتی اونجا شکایت ثبت کنید اجباراٌ براتون پیگیری میکنند. البته این تجربه من بود

4. 2 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، برای من هم دقیقا همین مشکل حدودا 2 سال قبل پیش اومد و کابل فیبر رو یک جرثقیل قطع کرد. اسفند ماه بود و من کلی پیگیری کردم چه از 2020 چه از مرکز مخابراتیمون . رئیس مرکزمون خیلی آدم خوبی هست . بهم گفت ببین ما اینجا برای رفع مشکل قطعی تلفن 10 تا نیروی ثابت داریم ولی برای فیبر یک نفر هم نداریم و کلا سه تا گروه هستند که پیمانکار رفع خرابی هستند برای چندتا تا مرکز مثل ما . به هرحال هم خودش کلی پیگیری کرد و من هم کلی پیگیری کردم ، در نهایت بعد از 5 ماه وصل شد ولی من چیزی که یاد گرفتم اینه که اگه میخواهید سریع وصل بشه یا اصلا وصل بشه راهش اینه که در سامانه بازرسی مخابرات شکایت ثبت کنید و کد پیگیری بگیرید. این سامانه برای ورود یک اس ام اس میفرسته که حداقل برای من برای روی خط رایتل و ایرانسل نمیفرستاد و فقط به همراه اول میفرستاد. وقتی اونجا شکایت ثبت کنید اجباراٌ براتون پیگیری میکنند. البته این تجربه من بود
    یا خدا، پنج ماه اینترنت فیبرنوری نداشتی؟ چی کار کردی این پنج ماه رو؟ چون وقتی فیبرنوری میاد خط مسی دیگه از کار می افته نمیشه ADSL یا از این نوع سرویس گرفت. وضعیت اینترنتهای بیسم هم که افتضاح هست.

- - - Updated - - -

یا خدا، پنج ماه اینترنت فیبرنوری نداشتی؟ چی کار کردی این پنج ماه رو؟ چون وقتی فیبرنوری میاد خط مسی دیگه از کار می افته نمیشه ADSL یا از این نوع سرویس گرفت. وضعیت اینترنتهای بیسم هم که افتضاح هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز فیبر نوری کابل جدا هست چرا کابل مسی از کار بیفته ؟ با خطهایی که داخل باکس فیبر هستن و بعد مسی میشن اشتباه گرفتید (اسمش چی بود؟ یادم نمیاد الان) اصلا FTTH ربطی به ADSL و VDSL و سیم مسی نداره اگه محل ساپورت کنه میشه هر دو تا رو داشته باشید نیاز به جمع آوری یکی برای گرفت یکی دیگه نیست. و اون مدل خطها هم با گذاشتن تجهیزات DSL دخل باکس حل شده مشکلشون اکثرا
    Last edited by blackbird; 26-10-2025 at 14:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در ضمن این بار پیمانکار اومد دقیقا ارتفاعی که ماشین بهش زده رو حساب کن بگو ببره بالاتر دیگه بستگی به حس خودت داره که درگیر بشی با این بپیچون های اعظم.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز فیبر نوری کابل جدا هست چرا کابل مسی از کار بیفته ؟ با خطهایی که داخل باکس فیبر هستن و بعد مسی میشن اشتباه گرفتید (اسمش چی بود؟ یادم نمیاد الان) اصلا FTTH ربطی به ADSL و VDSL و سیم مسی نداره اگه محل ساپورت کنه میشه هر دو تا رو داشته باشید نیاز به جمع آوری یکی برای گرفت یکی دیگه نیست. و اون مدل خطها هم با گذاشتن تجهیزات DSL دخل باکس حل شده مشکلشون اکثرا
    برای ما که گفتن فیبر که کشیده بشه دیگه سیمهای مسی تون کار نمیکنه و برای همین کسانی که اینترنت نمیخوان ولی تلفن ثابت رو میخوان مودم رایگان میدن که تلفن به اون وصل بشه. چندین بلوک هم داره این مدل اجرا میشه. حتی چند وقت پیش تلفن های مراکز خریدمون هم بابت این مساله یکی روزی از کار افتاد. پس فقط برای ما اینجوری هست. خوبه اینطوری میتونم مودم adsl رو هم بفروشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای ما که گفتن فیبر که کشیده بشه دیگه سیمهای مسی تون کار نمیکنه و برای همین کسانی که اینترنت نمیخوان ولی تلفن ثابت رو میخوان مودم رایگان میدن که تلفن به اون وصل بشه. چندین بلوک هم داره این مدل اجرا میشه. حتی چند وقت پیش تلفن های مراکز خریدمون هم بابت این مساله یکی روزی از کار افتاد. پس فقط برای ما اینجوری هست. خوبه اینطوری میتونم مودم adsl رو هم بفروشم.
    منطقه شما احتمالا تو پروژه جدید مخابرات باید باشه قراره همه سیمهای مسی جمع بشه با این وضع اجرا باید خیلی طول بکشه. یه سوال الان تلفن خونه به همون مودم اینترنت وصل شده ؟ چه مدلی کابل کشی کردین ؟ یکی بخواد تلفن جای دیگه خونه باشه خیلی سخت میشه. نمیشه دو تا مودم داشت یکی برای اینترنت یکی برای تلفن ؟ برای تلفن خالی هزینه همون سیستم مسی الان هست ؟
    Last edited by blackbird; 27-10-2025 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منطقه شما احتمالا تو پروژه جدید مخابرات باید باشه قراره همه سیمهای مسی جمع بشه با این وضع اجرا باید خیلی طول بکشه. یه سوال الان تلفن خونه به همون مودم اینترنت وصل شده ؟ چه مدلی کابل کشی کردین ؟ یکی بخواد تلفن جای دیگه خونه باشه خیلی سخت میشه. نمیشه دو تا مودم داشت یکی برای اینترنت یکی برای تلفن ؟ برای تلفن خالی هزینه همون سیستم مسی الان هست ؟
    1. هنوز فیبرنوری وصل نشده، یعنی تا دم در سالن سیم کشی کردن ولی هنوز به پریز برق داخل سالن نیومدن. الان تلفن به همون سیم مسی وصل هست.
    2.برای ما چون مجتمع آپارتمانی هست خود مدیریت با یک شرکت سیم کشی رو انجام دادن، سیم از طریق مسیرهایی که سیم کشی های دیگر ساختمون انجام شده اومده بعد از گوشه سقف سیم کشی تا دم در سالن هر واحد انجام شده (چون باید از پایین به طبقات بره تا مثل بعضی ها که دیدم از پشت بام میارن)
    3.اون موقع تلفن رو باید با سیم به مودم وصل کنی که خوب طولانی میشه. من اینکارو میکنم: تلفن و مودم در سالن پایین میمونن بعد من سیم لن رو به مودم وصل میکنم و از پشت مبل ها میبرم سمت دیوار از اونجا دریل کردم سقف رو میدم به اتاق که طبقه بالا هست.اینجوری مستقیم با سیم لن کامپیوتر وصل میشه به مودم. تازه اگر یک مودم 6 تومانی x6 بگیری سیگنالش کل خونه رو جواب میده. یعنی با گوشی تو اتاق سرعت و پینگ خوب داری در حالی که مودم در سالن پایین هست (اینطوری به من گفتن خودم تجربه نکردم)
    4. فکر نکنم بشه دو تا مودم روی یک خط داشت چون ورودی کابل فیبر که به مودم وصل میشه یک دونه هست. ولی فکر کنم میشه تلفن رو به مودم وصل کنی بعد روتر رو هم داشته باشی که ببری جای دیگه خونه که نت رو بین دستگاهها پخش کنه (من خودم زیاد سردر نمیارم از بچه های اینجا یک چیزایی خوندم). حالا اینکه روتر رو بی سیم یا با سیم به مودم وصل کنی خودش یک داستان دیگه هست. یعنی اگر قرار بشه سیم کشی داخل خونه بشه باید یک جوری رفت که هم تو چشم نباشه هم اسیب نبینه سیم.
    5. هنوز چون برقرار نشده نمیدونم هزینه چه جوری هست ولی 30 تومان که ابونمان هست که حداقل پایه هست بقیه اش هم هر چی صحبت کنی. البته مودم مجانی رو به ما فقط میدن چون میدونن هیچ کی تو این وضعی که فیبر بکشه ولی نت نخواد وجود نداره.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من تئوری کار رو کامل می دونم منظورم روی یه خط فیبر نبود. برای همین دردسرهای سیم کشی دو تا خط فیبر گرفت یکی رو گذاشت برای تلفن میشه از همون ورودی سیم مسی قدیم رو بزنی پشت مودمش مودم هر چی باشه ارزون ترین برای تلفن کافی هست دیگه. مثلا من کلی کابل لن و سویچ دارم تلفن هم بیاد روش داستان میشه باید از اول داخل یه رک کوچیک تمیز کار بشه بعد تلفن بره تو پریزها و خروجی لن هم بره برای یه روتر و اکسس پویت البته اکثرا WIFi کفایت میکنه براشون ولی تمیز کار کردن هزینه داره پرسیدم هزینه خط فقط تلفن چقدره بجای هزینه برای سیم کشی خوب. یکی فیبر برای ایننرت داشته باشه خط دوم رو برای تلفن میدن بهش با مودم مجانی ؟
    اون کابل که میخوای بکشی برای طبقه بالا دقت کن با کیفیت بگیر برای 1000 اذیتت نکنه کیفیت کابل بد باشه دستگاه میره رو 100 من یه پچ کورد 5 متری تست دارم روی PC سویچ میشد به 100 عوض کردم با کابل برند یه بار هم از 1000 تغییر نکرده اما خیلی گرون شدن دیگه، اگه بودجه مشکل داری Cat5e بگیری بهتر از Cat6 بی نام و نشانه. انتقال دیتا و PC داری سمت Wifi نرو.
    من فکر کنم مخابرات میتونه به فیبر بیاره برای هر نقطه ازش کلی تلفن بگیره یه فیبر میره داخل یه باکس و سیم مس پخش میشه داخل ساختمون باید شدنی باشه ولی اون مدلی سودش خیلی کم میشه اینجوری اینترنت هم از مخابرات میگیره مشترک و مثل همیشه همه چی انحصاری شرکت مخابرات هست.
    Last edited by blackbird; 28-10-2025 at 17:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •