تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 859 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

150 مگابیت در ایران چه برای شرکتها چه مصارف خانگی وجود خارجی نداره ، همچین پهنای باندی در اختیار هیچ نهادی قرار داده نمیشه

بهتره قبل از اظهار نظر اطلاعات کافی کسب کنید! شرکت یا کارخونه ی بزرگی که چندصد نفر توش کار میکنن با اینترنت 30 یا 50 مگابیت اداره نمیشه! برای خرید هم شرکتهای FCP که دارای مجوز فروش پهنای باند (خرده فروشی و عمده فروشی) هستند براحتی اینکار رو انجام میدند و پهنای باند مورد نیاز رو تامین میکنند.

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

آخه بازی شد کار؟ تو این اوضاع اقتصادی پاشو برو بیرون کار کن. پدر و مادرها باید جلوی این اطفال رو بگیرند که سبب هزینه اقتصادی میشوند.

بگذریم یک سوال مهم از همه تجربه کنندگان ایرانسل به نظر شما ایرانسل سرعت FDD اش بهتر است یا TDD ؟ اصلا کدوم بهتره نظر بدهید!

4. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

بهتره قبل از اظهار نظر اطلاعات کافی کسب کنید! شرکت یا کارخونه ی بزرگی که چندصد نفر توش کار میکنن با اینترنت 30 یا 50 مگابیت اداره نمیشه! برای خرید هم شرکتهای FCP که دارای مجوز فروش پهنای باند (خرده فروشی و عمده فروشی) هستند براحتی اینکار رو انجام میدند و پهنای باند مورد نیاز رو تامین میکنند.
    برادر گرامی بنده شغلم کارم در همین راستا هست، شرکت هایی که کارشون در ضمینه ی فروش پهنای باند هست تو این بحث گنجانده نمیشن، باز تکرار میکنم هییییییچ شرکت یا ارگانی اینترنت با پهنای باند 150 مگابیت دریافت نکرده و نمیکند ، حتی جاهایی مثل دانشگاهها از چندین اکسس پوینت استفاده میکنن که به وسیله ی وی پی ان با هم تجمیع داده میشوند، خواهشا در این مورد بحث نکنید چون شغل من در همین ضمینه هست، تمام.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    Last edited by rioman; 01-08-2018 at 10:40.

7. 2 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برادر گرامی بنده شغلم کارم در همین راستا هست، شرکت هایی که کارشون در ضمینه ی فروش پهنای باند هست تو این بحث گنجانده نمیشن، باز تکرار میکنم هییییییچ شرکت یا ارگانی اینترنت با پهنای باند 150 مگابیت دریافت نکرده و نمیکند ، حتی جاهایی مثل دانشگاهها از چندین اکسس پوینت استفاده میکنن که به وسیله ی وی پی ان با هم تجمیع داده میشوند، خواهشا در این مورد بحث نکنید چون شغل من در همین ضمینه هست، تمام.
    ادعاهای بی ربط شما کاملا حرف اشتباه و صدرصد دروغ محضه!

همین الان شرکت مکس نت تبریز لینک 150 مگ به بالا به یه ازمایشگاه تحقیقاتی خصوصی داره میفروشه و این یکی از ده ها مشتری این شرکت هست.

حرفتون در مورد دانشگاهها که از اولی هم بی ربط تر بود! دانشگاهها زیرساخت نوری مستقل داشته و مستقیما از زیرساخت ایران پهنای باند میگیرند. اکسس پوینت چه شوخی بی مزه ایه دیگه! (قشنگ مشخصه تا حالا معنی سرور داخلی دانشگاه و شبکه نوری داخلی یک دانشگاه رو نه تنها ندیدی بلکه اسمش به گوشت نخورده )

شما سر سوزنی اطلاعات ندارید در این حوزه و مطالبی که تایپ کردید خوندنش متاسفانه اتلاف وقت هست نه بیشتر!

9. 6 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یک سوال مهم از همه تجربه کنندگان ایرانسل به نظر شما ایرانسل سرعت FDD اش بهتر است یا TDD ؟ اصلا کدوم بهتره نظر بدهید!
    بستگی داره دوست عزیز .از اونجایی که فرکانس کاری متفاوت دارند بعضی جاها سرعت fdd بیشتره و بعضی جاها td .بستگی به تعداد یوزرهای هر کدوم توی منطقه ی مورد نظر داره ولی معمولا بر حسب تجربه سرعت fdd بیشتر هست و به دلیل اینکه اکثرا برای اینترنت همراه استفاده میشه معمولا پهنای باند کمتر اشغال میشه و maximum سرعت هم بیشتره .اما شما برای خرید باید مقدار مصرفتون رو در نظر بگیرید .اگر حجم مصرفیتون بالاست fdd حسابی جیبتون رو خالی میکنه و به ناچار مجبورید از td استفاده کنید .هر چند که اونم با ارایه بسته های ارزانتر جدید تا چند وقت دیگه کیفیتش به شدت افت میکنه.

11. 3 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با توجه به نوشته یکی از کاربرا و ارائه اطلاعات غلط، یک نمونه از فروش پهنای باند اختصاصی رو اینجا قرار میدم تا خاتمه بحث باشه.

شرکت respina:

سرویس پهنای باند رسپینا پل ارتباطی شما با اینترنت در سطح تجاری است و به شما کمک می کند تا از امکانات بهتر و مطمئن تری جهت ارسال و دریافت اطلاعات، نسبت به رقبای خود بهره مند گردید.شرکت رسپینا با در اختیار داشتن بیش از ۷۰ پایگاه ( پاپ سایت یا سایت فرعی) امکان برقراری ارتباط بی‌سیم را فراهم نموده است، و با تجربه بسیار در زمینه نصب و راه‌اندازی انواع سرویس‌های پهنای‌‌باند وسیع یا Broadband، این آمادگی را دارد که سرویس فوق را در اسرع وقت برای متقاضیان راه‌اندازی نماید. سرویس اینترنت اختصاصی رسپینا بدون محدودیت‌های اینترنت اشتراکی برای ارائه به کاربران سازمانی ارائه می شود. این سرویس بر روی بستر ارتباطات رادیویی و همچنین فیبرنوری قابل دسترس می باشد.

امتیازات اینترنت اختصاصی :

• عدم محدودیت سرعت تا ۱ گیگابیت در ثانیه (معادل بیش از ۱۰۰۰ مگابیت در ثانیه)
    • عدم محدودیت حجم دانلود
    • امکان ارائه پهنای باند متقارن/نامتقارن با توجه به نیاز کاربر
    • ارائه Public IP
    • عدم وابستگی به خطوط تلفن و مراکز مخابراتی
    • سرعت بالا در تحویل و راه اندازی سرویس

این یک شرکت از بین ده ها شرکت دیگست که خدمات پهنای باند اختصاصی ارائه میکنند مثل شاتل، آسیاتک، گروه پیشگامان و ...
    Last edited by misam5526; 01-08-2018 at 12:07.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بستگی داره دوست عزیز .از اونجایی که فرکانس کاری متفاوت دارند بعضی جاها سرعت fdd بیشتره و بعضی جاها td .بستگی به تعداد یوزرهای هر کدوم توی منطقه ی مورد نظر داره ولی معمولا بر حسب تجربه سرعت fdd بیشتر هست و به دلیل اینکه اکثرا برای اینترنت همراه استفاده میشه معمولا پهنای باند کمتر اشغال میشه و maximum سرعت هم بیشتره .اما شما برای خرید باید مقدار مصرفتون رو در نظر بگیرید .اگر حجم مصرفیتون بالاست fdd حسابی جیبتون رو خالی میکنه و به ناچار مجبورید از td استفاده کنید .هر چند که اونم با ارایه بسته های ارزانتر جدید تا چند وقت دیگه کیفیتش به شدت افت میکنه.
    در بحث تجربی فرمایش شما درسته اما از لحاظ تئوری FDD سرعت بیشتری نسبت به TDD در یک پهنای باند فرکاسی یکسان داره. چرا که در فناوری تایم دیویژن (TD) یک پهنای باند برای اپلود و دانلود استفاده شده و با تقسیم زمان نسبت این دو از کل پهنای باند تعیین میشه (مثلا 20 مگاهرتز با نسبت 3 به 2) در حالیکه در فرکانس دایویژن (FD) برای دانلود یک پهنای باند ثابت وجود داره (مثل 20 مگاهرتز) و اپلود هم پهنای باند اضافه بهش داده میشه (معمولا 5 مگاهرتز)

14. 4 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

ادعاهای بی ربط شما کاملا حرف اشتباه و صدرصد دروغ محضه!

همین الان شرکت مکس نت تبریز لینک 150 مگ به بالا به یه ازمایشگاه تحقیقاتی خصوصی داره میفروشه و این یکی از ده ها مشتری این شرکت هست.

حرفتون در مورد دانشگاهها که از اولی هم بی ربط تر بود! دانشگاهها زیرساخت نوری مستقل داشته و مستقیما از زیرساخت ایران پهنای باند میگیرند. اکسس پوینت چه شوخی بی مزه ایه دیگه! (قشنگ مشخصه تا حالا معنی سرور داخلی دانشگاه و شبکه نوری داخلی یک دانشگاه رو نه تنها ندیدی بلکه اسمش به گوشت نخورده )

شما سر سوزنی اطلاعات ندارید در این حوزه و مطالبی که تایپ کردید خوندنش متاسفانه اتلاف وقت هست نه بیشتر!
    شما درست میفرمایی
    Last edited by Armin.Flash; 01-08-2018 at 13:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان سلام،وایمکسو خاستم با مودم جدید عوض کنم ،شناسه و مک ادرس رو وارد سایت کردم ،میگه به علت فعال نبودن شناسه کاربری مقدور نمیباشد!دایی اصلن وایمکسو میزنم به برق بالا نمیاره انتن،چطور میخای فعالش کنم؟؟؟دوستان نظری ندارن؟؟

زنگ زدی پیگیری کنی؟

- - - Updated - - -

دوستان سلام،وایمکسو خاستم با مودم جدید عوض کنم ،شناسه و مک ادرس رو وارد سایت کردم ،میگه به علت فعال نبودن شناسه کاربری مقدور نمیباشد!دایی اصلن وایمکسو میزنم به برق بالا نمیاره انتن،چطور میخای فعالش کنم؟؟؟دوستان نظری ندارن؟؟

زنگ زدی پیگیری کنی؟

- - - Updated - - -

زنگ زدی پیگیری کنی؟

- - - Updated - - -

زنگ زدی پیگیری کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •