تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 848 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

من 1 مگ دارم پینگ 4.2.2.4 واسم 110 هست

اون طرح گیمینگ که تو لیست هست من تا حالا نگرفتم نمیدونم چیه
    ولی طرح عادی که گرفتم همون اول زنگ زدم پشتیبانی پروفایل گیم فعال کردن واسم، پینگ خوبه تایم اوت هم ندارم
    با پروفایل گیمینگ پینگ 110 دارید؟ اینکه خیلی زیاده ... کلا ISPها هیچ نگاهی به بهبود پینگ ندارن. پینگ ها فاجعست

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان سرویس 2مگ رو کسی خریده؟
    سرعت دانلود 250 هست؟

3. این کاربر از electronic0nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iliyad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرح قدیمی ی از تعرفه ها دارم. حالا که تعرفه ها ارزونتر شده ، آوانسی گیگی چیزی به طرح 3M4M30G اضافه نمیکنن؟

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان من دیشب ازهمین تعرفه های جدیدشون سرویس 3مگ گرفتم که مثله سابق سرعت دانلودم باز بوداز900کیلوبایت تا1مگ میرفت ولی متاسفانه بعدازساعاتی تست دانلود به هرنوعی گرفتم زیر700کیلوبایت بودنهایت 650میشه خطم رو9مگ بسته شده امکان داره که سرویسهای جدید براساس سرویسی که میخریدن سرعت تعیین کنند براشون یه فایل نتونستم توشبانه کامل بگیرم درحالی که قبلن از13گیک تا15 رو روزانه میداد اینم تست سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ بزنم پشتیبانی برام درست میکنند یا فایده ای نداره
    Last edited by feranko724; 15-12-2017 at 09:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من همین الان با حجم دزدی روبرو هستم!!

حجم داخلی سایت اپارات رو برام خارجی حساب کردن تو پنل تا اینکه متوجه شدم.

زنگ زدم پشتیبانی عذرخواهی کرد و قبول کرد مشکل رو ولی فایده ای برای من نداره و چیزی بر نمیگرده!!

آینده هم به واقعیات شبکه بر میگرده که انتزاعی نیست و واقعایات تجربی روش اثر گذاره. یعنی اگه دو شبکه x و y رو داشته باشیم با مشخصات نزدیک و یه پروسه در شبکه x مشکل ایجاد کنه در یه فرایند، برای شبکه دوم میشه محاسبه کرد میزان مشکلی که همون پرسه در شبکه Y ایجاد خواهد کرد و حدس گمان نمیخواد.
    سلام دوست عزیز
    من چند روز پیش پارس آنلاین رو تخلیه کردم رفتم های وب تازه متوجه شدم پارس انلاین چقدر حجم دزدی داشته... البته خیلی وقت پیش متوجه شده بودم اما فکر نمیکردم انقدر زیاد حجم دزدی داشته باشه...این اسکرین شات من از مصرف پارس انلاین هست ..استفاده من از اینترنت فقط وب گردی هست اونم سایتهایی مثل زومیت..دیجیاتو و سایتهای خبری ایرانی و تازه اگه مصرف زیادی هم داشتم میذاشتم برا ساعت 8 تا 10 از بسته انرژی استفاده میکردم(مثلا دانلود کلیپی یا نرم افزاری) ... پارس روزی 600 , 700 مگ حجم کم میکرد الان سه روزه های وب هستم و کل این 3 روز هنوز 800 مگ کم نشده .... شما یه نگاه به این عکس بنداز ببین اصلا چیزی رو به عنوان ترافیک رایگان یا ترافیک داخلی حساب کرده آیا؟؟؟ کلا بین الملل حساب کرده
    Last edited by m123f; 15-12-2017 at 10:09.

7. 3 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

باز شما خوبه الان تخلیه کردی
    من پول رو ریختم برای فن آوا بعدش همه شروع کردن به بد گفتن ازش
    فردا شبش هم پارس تعرفه جدید داد
    حالا که پولو دادی و احتمالا هم خط رفته واسه رانژه دیگه فک نکنم بشه کاری کرد، به نظرم بزار فن آوا وصل شه اگه مشکلی نداشت همونجا بمون چون زیاد اختلافی بین حجم پارس و فن آوا نیست
    البته تخلیه هم اگه بخوای بکنی و برگردی پارس زیاد مشکل نداری چون مخابرات منطقه شما ظاهراً خیلی سریعه و یک روزه عملیات رو انجام میده مثل مخابرات منطقه ما نیست که یک هفته طول می‌کشه تا قطع کنه و یک هفته هم طول می‌کشه وصل کنه عملا بخوام شرکت عوض کنم ۲ هفته نت ندارم
    به نظرم به 195 شکایت میکردین تا اون پول رانژه مجدد رو ندین. پول زوره
    اینو گفتم بهشون و گفتن که مخابرات هزینه جمع آوری رو گرفته ازشون و دیگه نمیشه جلوی جمع آوری رو گرفت و باید صبر کنم که خط جمع بشه و بعد پارس دوباره از اول عملیات رانژه رو انجام بده. البته پول نصب و راه اندازی رو نگرفتن ازم دیگه

9. 2 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با پروفایل گیمینگ پینگ 110 دارید؟ اینکه خیلی زیاده ... کلا ISPها هیچ نگاهی به بهبود پینگ ندارن. پینگ ها فاجعست
    درود برای گیم اصلا پینگهای 4.2.2.4 ملاک قرار ندهید فقط آیپی سرور مورد نظر بازی رو بدید تا اینجا تست بگیرن تجربه خودم اینه که پینگ برای سرورهای روس اروپا و امریکا مناسبه

در مورد کاهش پینگ حدود 50 -60 تا نسبت به پینگ سرویس معمولی کاهش پیدا میکنه

11. این کاربر از behnamlider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حالا که پولو دادی و احتمالا هم خط رفته واسه رانژه دیگه فک نکنم بشه کاری کرد، به نظرم بزار فن آوا وصل شه اگه مشکلی نداشت همونجا بمون چون زیاد اختلافی بین حجم پارس و فن آوا نیست
    البته تخلیه هم اگه بخوای بکنی و برگردی پارس زیاد مشکل نداری چون مخابرات منطقه شما ظاهراً خیلی سریعه و یک روزه عملیات رو انجام میده مثل مخابرات منطقه ما نیست که یک هفته طول می‌کشه تا قطع کنه و یک هفته هم طول می‌کشه وصل کنه عملا بخوام شرکت عوض کنم ۲ هفته نت ندارم

اینو گفتم بهشون و گفتن که مخابرات هزینه جمع آوری رو گرفته ازشون و دیگه نمیشه جلوی جمع آوری رو گرفت و باید صبر کنم که خط جمع بشه و بعد پارس دوباره از اول عملیات رانژه رو انجام بده. البته پول نصب و راه اندازی رو نگرفتن ازم دیگه
    سلام
    انگار این سرعت عمل بالاشون بی مشکل هم نیست
    ظاهراً ۱ روزه رانژره هم کردن ولی یه جای کار اشکال داره. یا از پورت فن آوا هست یا از اشتباه مخابرات تو‌ رانژره
    چون الان به گفته فن آوا خط رانژره شده ولی لینک ندارم...
    ولی در کل سرعتشون خیلی خوشحالم کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

کسی از پارس آنلاین سرویس 16 مگ گرفته که در منطقه 7 تهران باشه؟

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    از این اسکرین شاتا از کدوم بخش تنظیمات مودم میگیرید منم بگیرم؟
    پارس آنلاین دارم همیشه ۱۲۸ نامحدود مگیرفتم بعد مصرف ۵گیگ سرعت میشد ۴۰ کیلوبایت واسه دانلود
    الان ۲ مگ گرفتم ۱۶ گیگ که بعدش سرعت افت میکنه ، مشک اینجاست سرعتم شده ۸ کیلوبایت
    من از ۸۷ مشترک پارس آنلاینم دیگه انقدر افتضاح نشده بود

15. این کاربر از KimNaMGil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •