تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 752 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیروز به همراه یکی از دوستام رفتیم مجتمع کامپیوتر پایتخت برای خریدن 2هدفون(یکی واسه خودش یکی هم میخواست واسه ولنتاین کادو بده) این رفیق ما هم کلا یا هدفون های In Ear حال میکرد و رنج قیمتی مورد نظرش هم تا 150 تومن بود! یکم که قیمت کردیم دیدم کلا قیمتا تخیلی شده(نسبت به اون موقع که خودم کلیپش خریدم) خلاصه بعد تست کردن چند مدل AKG ، Klipsch ، Bose (البته همگی اورجینال! و چند مدل فیک از سنهایزر،بیتس،مانستر(دلیل این تست این بود که دوستم باید باورش میشد اینا فیکن چون مثل خیلیای دیگه فکر میکرد باید هدفون مورد علاقشو از برند Beats By Dr. Dre بخره(باورش شد خیلی تفاوت هست بین یه هدفون اورجیتال و فیک چون اگه صدای یه هدفون نیمه حرفه ای اورجینال رو شنیده باشید بعد از شنیدن مدل High Copy و یا فیکش اصلا خندتون میگیره(یکی از مدلایی که تست کردیم سنهایزر IE8 فیک بود و جالب اینکه طرف همچین با اعتماد به نفس میگفت هدفون فوق العاده ایه که نگو و من خودم وقتی صدای کلیپش اورجینال خودم رو(ُS4i) رو براش کنار این مدلای فیک تست کردم باورش نمیشد(بس که خیلیا بی اطلاعند و میرن تو دام این فروشنده های از خدا بی خبر! به خدا صدای یه هدفون پاناسونیک HJE350 سی هزار تومنی شرف داشت به این IE8 فیک 130 هزار تومنی و یا بیتس Tour صد و بیست هزار تومنی! خلاصه خیلی بازار در همیه این هدفون تو ایران! البته چیمون درسته که از بازارمون توقع داشته باشیم! ) دوستم بعد از شنیدن این صداها کلی ازم تشکر کرد که نزاشتم پولشو دور بریزه! هدفونایی که خریدیم یکی مثل مال خودم Klipsch S4i واسه دوستش 150هزار تومن و یکی هم Bose IE2 واسه خودش 190 هزار تومن(قیمت جهانی S4i و IE2 هر دو 99 دلاره اما تو این مملکت با این قیمتاس در حال حاضر و من هرچی به این فروشنده گفتم قیمت جهانیشون یکیه زیر بار نرفت که ارزون تر بده حداقل Bose رو و خلاصه این رفیقمون هم اصرار داشت که بخره و خلاصه خرید)
    گفتم واسه اون دوستایی که قصد خرید دارند خلاصه ای از خرید 2هدفون ارزشمند ولی خوب، بسیار گرون تر از قیمت جهانی داده باشم! و ای کاش علاوه بر هدفون های اورجینال AKG،Klipsch،Bose برندایی چون Shure و VModa و B&W هم اینجا قابل تهیه بود

2. 8 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود دوستان
    باز هم ممنون که چند هفته پیش در خرید هدفون AKG K99 بهم کمک کردین. حالا میخواستم نظرتون رو در مورد یک هدفون ارزون (زیر 30 هزار تومان) -از این مدل ها که داخل گوش میرن- برای گوش دادن به موسیقی و کتاب صوتی با گوشی Nokia C3 بپرسم.
    سپاس
    panasonic hje300 فکر کنم حدود 30 هزار تومان باشه

4. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام

اول اینکه به دوستان خسته نباشید میگم . واقعا حیرت کردم از این همه اطلاعات و نگاه تخصصی و مهم تر غیر احساسی و تعصبی . بعضی از دوستان اینجا واقعا میشه گفت مهندسی هدفون دارن! دمتون گرم!

دوستان من ملاک اولم چیزدیگه ای است . تو این چند صفحه ای که خوندم ندیدم کسی مطرح کنه. ولی ظاهر زیبا خیلی برام مهمه .
    و اینکه هدست میخوام نه ایرفون. (خلبانی دیگه . ) و
    اینکه خیلی حرفه ای گوش نمیدم . البته متوجه تفاوت کیفیت میشم ولی خیلی حساسیتی ندارم نسبت بهش. تا حالا هم فقط یه هدفون ep630 داشتم که صداش خوب بود.
    امروز رفتم این رو بخرم خیلی هم خوشم اومد از قیافش ولی گوش که دادم راضیم نکرد کیفیتش .

یارو بهم 100 قیمت داد. قیمت جهانیش مثل که طرفهای 55 دلاره . حالا میخواستم یه دونه بهم معرفی کنید که زیبا باشه و صدای خوبی هم داشته باشه . تا همون طرفهای 100 تومان . ( و اینکه بگین اصلی و تقلبی و این داستانها داره تو ایران یا نه )‌
    با تشکر

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من یه هدست خاص می خوام ، نمی دونم اصلا باشه یا نه !
    یه هدست ساده مثل هندزفری گوشی برای کامپیوترم که بی سیم (بلوتوث) باشه و میکروفون هم نداشته باشه
    فقط دو تا گوشی ساده داشته باشه با صدای نسبتا مطلوب ولی بی سیم (نهایت سادگی)
    همچین چیزی داریم ؟

حدود قیمت مد نظرتونم لطف کنین بگین تا بهتر راهنمایتون کنن.
    حالا قیمت رو یه کاری می کنیم ، چیزی می شناسید ؟
    Last edited by Ehsan PCbase; 16-02-2012 at 23:26.

در آغاز فعالیت Ahmad Feyz Dizaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ضمن تشکر از Salar_221 به خاطر راهنماییشون
    غیر از AKG K99 که مدل معروف و با کیفیتی در این محدوده قیمت هست در مورد مدل های زیر هم نظر بدید ممنون میشم.البته اگه در ایران موجود هستند و در محدوده قیمت ذکر شده قرار میگیرند:
    Sony XB500
    Sony V500
    Audio-Technica ATH-M30

با تشکر

سلام
    ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید:
    با بودجه حدود 100 تومن (یا حداکثر 10-20 تومن بالاتر) بهترین هدفون برای اتصال به PC و برای کاربردهای زیر پیشنهاد بدهید.
    1- موسیقی
    بیشترین استفاده در سبک بیکلام و تکنوازی سازهای مختلف instrumental هست. در درجه بعدی موسیقی بیکلام Electronic . بخش قابل توجهی از قطعات موسیقی که دارم bitrate بین 500 تا 1200 دارند. کمترین ها mp3 320 هستند.
    شفافیت و جزییات موسیقی فاکتور مهمی برام محسوب میشن.(البته در حد بودجه ای که ذکر کردم )
    2- گیم

ضمنا راحتی هدفون هم برایم بسیار مهمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده پستم بیشتر جنبه اسپم داره! من هم امروز تو پایتخت می گشتم. فکر می کنم تعداد هدفون های موجود تو پاساژ پایتخت از تعداد موزیک پلیر هاش بیشتر شده باشه... قیمت ها هم که دوستان گفتن... کاش این رقابتی شدنش باعث بشه به مرور قیمت ها پایین بیاد و مردمم کمتر سراغ مدل های تقلبی برن که کلا ریشه کن بشن....
    Last edited by Faraz_sm; 17-02-2012 at 22:21. دليل: غلط های بیشمار املایی...:)

9. 2 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام

اول اینکه به دوستان خسته نباشید میگم . واقعا حیرت کردم از این همه اطلاعات و نگاه تخصصی و مهم تر غیر احساسی و تعصبی . بعضی از دوستان اینجا واقعا میشه گفت مهندسی هدفون دارن! دمتون گرم!

دوستان من ملاک اولم چیزدیگه ای است . تو این چند صفحه ای که خوندم ندیدم کسی مطرح کنه. ولی ظاهر زیبا خیلی برام مهمه .
    و اینکه هدست میخوام نه ایرفون. (خلبانی دیگه . ) و
    اینکه خیلی حرفه ای گوش نمیدم . البته متوجه تفاوت کیفیت میشم ولی خیلی حساسیتی ندارم نسبت بهش. تا حالا هم فقط یه هدفون ep630 داشتم که صداش خوب بود.
    امروز رفتم این رو بخرم خیلی هم خوشم اومد از قیافش ولی گوش که دادم راضیم نکرد کیفیتش .

یارو بهم 100 قیمت داد. قیمت جهانیش مثل که طرفهای 55 دلاره . حالا میخواستم یه دونه بهم معرفی کنید که زیبا باشه و صدای خوبی هم داشته باشه . تا همون طرفهای 100 تومان . ( و اینکه بگین اصلی و تقلبی و این داستانها داره تو ایران یا نه )‌
    با تشکر
    معمولا" هدفونهایی که زیبایی ظاهری دارند، کیفیت صدای خوبی نسبت به قیمت خود ندارند. اگه شما ظاهر زیبا دوست دارید، میتونید از برند Monster خرید کنید که بودجه خیلی بیشتر از بودجه شما می طلبه.
    از نظر من بهتره قید ظاهر رو بزنید و فقط به کیفیت هدفون و لذتی که ازش می برید فکر کنید...
    اگه قید ظاهر هدفون رو زدید، این مدلها مناسب شماست (البته بد نیست پستتون رو ویرایش کنید و کاربردتون رو بگید):
    Audio-Technica M30
    AKG K99
    Sennheiser HD 202II
    Sennheiser HD 205
    اگه ظاهر هم دوست دارید، چند مدل از سری PQ سونی چک کنید، مثل PQ5 .هدفونی که خودتون انتخاب کردید با توجه به ظاهرش صدای خوبی داره. البته هیچکدام کیفیت مدلهای بالا را ندارند.
    موفق باشید.

11. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام به همه

دوستان من میخواستم هدفونی بگیرم که زیر 300 دلار باشه ! به قیمت ایرانش و اینکه در اینجا موجود هست یا نه اهمیتی نمیدم فقط میخوام قیمت امازونش زیر 300 دلار باشه

فقط هم برای گوش دادن به اهنگ میخوام بیشتر به سبک های رپ و هیپ هاپ گوش میدم , میخوام برای گوش دادن به این سبک ها بهترین هدفونی باشه که زیر 300 دلار باشه

و اینکه اگر DAC/Amplifier نیاز داره یه مدلش رو بگین که در امازون هم هست

کلا اگر Amplifier هم نیاز داره پس قیمت کلیش از 350 دلار بالاتر نزنه !

ممنون
    Last edited by AnonY; 17-02-2012 at 11:37.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من یه هدست خاص می خوام ، نمی دونم اصلا باشه یا نه !
    یه هدست ساده مثل هندزفری گوشی برای کامپیوترم که بی سیم (بلوتوث) باشه و میکروفون هم نداشته باشه
    فقط دو تا گوشی ساده داشته باشه با صدای نسبتا مطلوب ولی بی سیم (نهایت سادگی)
    همچین چیزی داریم ؟

حالا قیمت رو یه کاری می کنیم ، چیزی می شناسید ؟
    با سلام
    اگه مشکلی با قیمت نداشته باشین و از نوع هدفونهای حرفه ای و نیمه حرفه ای بخواین میتونین از بین مدلهای هدفون sennheiser انتخاب کنین.px360bt.mm550.rs170 .rs120.mm100.فعلا این هارو نمایندگیش داره.یه مدل خوب هم سونی داره که یکی از دوستان تهیه کرده بود و یه رویو خوب بهمراه عکس اینجا قرار داده که اگه بتونین پیدا کنین اطلاعات خوبی در بارش به اشتراک گذاشته.موفق باشین

14. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه

دوستان من میخواستم هدفونی بگیرم که زیر 300 دلار باشه ! به قیمت ایرانش و اینکه در اینجا موجود هست یا نه اهمیتی نمیدم فقط میخوام قیمت امازونش زیر 300 دلار باشه

فقط هم برای گوش دادن به اهنگ میخوام بیشتر به سبک های رپ و هیپ هاپ گوش میدم , میخوام برای گوش دادن به این سبک ها بهترین هدفونی باشه که زیر 300 دلار باشه

و اینکه اگر DAC/Amplifier نیاز داره یه مدلش رو بگین که در امازون هم هست

کلا اگر Amplifier هم نیاز داره پس قیمت کلیش از 350 دلار بالاتر نزنه !

ممنون
    سلام
    خوب با این قیمت زیر 300 دلار که حتی میتونین از خارج ایران هم تهیه کنین میشه حداقل30 مدل هدفون خوب معرفی کرد.فقط اگه ممکن لطف کنین بگین داخل گوشی میخواین یا فول سایز تا با توجه به سبک مورد نظرتون اساتید کامل راهنمایتون کنن.

16. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •