دیروز به همراه یکی از دوستام رفتیم مجتمع کامپیوتر پایتخت برای خریدن 2هدفون(یکی واسه خودش یکی هم میخواست واسه ولنتاین کادو بده) این رفیق ما هم کلا یا هدفون های In Ear حال میکرد و رنج قیمتی مورد نظرش هم تا 150 تومن بود! یکم که قیمت کردیم دیدم کلا قیمتا تخیلی شده(نسبت به اون موقع که خودم کلیپش خریدم) خلاصه بعد تست کردن چند مدل AKG ، Klipsch ، Bose (البته همگی اورجینال! و چند مدل فیک از سنهایزر،بیتس،مانستر(دلیل این تست این بود که دوستم باید باورش میشد اینا فیکن چون مثل خیلیای دیگه فکر میکرد باید هدفون مورد علاقشو از برند Beats By Dr. Dre بخره(باورش شد خیلی تفاوت هست بین یه هدفون اورجیتال و فیک چون اگه صدای یه هدفون نیمه حرفه ای اورجینال رو شنیده باشید بعد از شنیدن مدل High Copy و یا فیکش اصلا خندتون میگیره(یکی از مدلایی که تست کردیم سنهایزر IE8 فیک بود و جالب اینکه طرف همچین با اعتماد به نفس میگفت هدفون فوق العاده ایه که نگو و من خودم وقتی صدای کلیپش اورجینال خودم رو(ُS4i) رو براش کنار این مدلای فیک تست کردم باورش نمیشد(بس که خیلیا بی اطلاعند و میرن تو دام این فروشنده های از خدا بی خبر! به خدا صدای یه هدفون پاناسونیک HJE350 سی هزار تومنی شرف داشت به این IE8 فیک 130 هزار تومنی و یا بیتس Tour صد و بیست هزار تومنی! خلاصه خیلی بازار در همیه این هدفون تو ایران! البته چیمون درسته که از بازارمون توقع داشته باشیم! ) دوستم بعد از شنیدن این صداها کلی ازم تشکر کرد که نزاشتم پولشو دور بریزه! هدفونایی که خریدیم یکی مثل مال خودم Klipsch S4i واسه دوستش 150هزار تومن و یکی هم Bose IE2 واسه خودش 190 هزار تومن(قیمت جهانی S4i و IE2 هر دو 99 دلاره اما تو این مملکت با این قیمتاس در حال حاضر و من هرچی به این فروشنده گفتم قیمت جهانیشون یکیه زیر بار نرفت که ارزون تر بده حداقل Bose رو و خلاصه این رفیقمون هم اصرار داشت که بخره و خلاصه خرید)
گفتم واسه اون دوستایی که قصد خرید دارند خلاصه ای از خرید 2هدفون ارزشمند ولی خوب، بسیار گرون تر از قیمت جهانی داده باشم! و ای کاش علاوه بر هدفون های اورجینال AKG،Klipsch،Bose برندایی چون Shure و VModa و B&W هم اینجا قابل تهیه بود