فقط برای خودته... برای من باز نشده.
راستی SNR من هم رفته بالا نزدیکای 14-15 مثل اینکه گشادی و زنگ نزدن زودتر از زنگ زدن چاره کرده![]()
فقط برای خودته... برای من باز نشده.
راستی SNR من هم رفته بالا نزدیکای 14-15 مثل اینکه گشادی و زنگ نزدن زودتر از زنگ زدن چاره کرده![]()
اینترنتم در همین لحظه وصل شد![]()
آره مثل اينكه درست شده. خط من تا 12-13 مگ هم جواب ميده
همين تست 18 مگي كه گذاشته بودن.
حالا كيف كن بعدا مي بينمت![]()
بروبچ کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
اینم اضافه کنم بعضی وقتها به محض بلند کردن گوشی چراغ ADSL و Internet قطع و وصل میشه بعضی وقتها هم به محض گذاشتن گوشی!!!! بعضی وقتها هم کلا قطع نمیشه !!!!!!!! کلا هنگ کردم من یکی Help Me
Last edited by Enter; 05-08-2013 at 21:16.
هم باید روی هر تلفن و هم روی مودم اسپلیتر نصب باشه. اگر اینطوره یعنی که روی همه ی تلفن ها اسپلیتر نصبه، همه ی اسپلیتر ها رو چک کن... جابجا کن یا یکی از دوستات بگیر و جابجا کن تست کن، شاید خراب شده باشه...
من یه سری سوتی داده بودم، خط مودم رو زده بودم به تلفن اسپلیتر و خط تلفن رو به DSL![]()
سرعت دانلودم با فیلترشکن:
سلام
این تست رو ساعت 8 شب گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی خونه کلا یه خط تلفن هست و یه گوشی تلفن که چک کردم اسپلیتر رو درست زدم منتها قطع و وصلی داره اگه وقت کنم فردا میرم اسپلیتر میخرم ولی فکر نکنم مشکل از اسپلیتر باشه
وقتی میگی که این اتفاق با برداشتن یا گذاشتن گوشی همراهه، یعنی اینکه باند فرکانسی ADSL و تلفنت با هم قاطی میشه و باند ADSL کم میشه تا قطع میشه. این هم چند دلیل میتونه داشته باشه.
1) خرابی اسپلیتر
2) نویز بالا
3) ایرادات همراه با پیاده سازی ADSL روی خط فیبر نوری. چون سرچ کنید نوشتن که پیاده سازی ADSL روی فیبر نوری کار خنده داری هست و کلا دیگه بش نمیشه گفت ADSL.
اینم تاپیک خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان یک سوال:
ممکنه پرش لینک از خرابی مودم باشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)