دستت درد نکنه ولی میذاشتی مام میخوندیم بعد پاک میکردی من عاشق دعوام البته فقط در این حد که ببینم و جدا نکنم خودم قاطی نمیشم![]()
دستت درد نکنه ولی میذاشتی مام میخوندیم بعد پاک میکردی من عاشق دعوام البته فقط در این حد که ببینم و جدا نکنم خودم قاطی نمیشم![]()
آقا من Khazix میخوام هر چی جمع میکنم نمیشه 6300 تا 4000 رفتم بعد همشو rune خریدم الان 1000 تا دارم و فقط 1 ران بنفش میخوام تا کل ران هام کامل بشه هم ap و هم ap ؛ حالا کسی اینجا هست که هیرو واسم گیفت کنه ؟ لطفا
این که چیزی نیست من با FPS صدو خوردی بازی میکنم![]()
گیفت هیرو با RP اههآقا من Khazix میخوام هر چی جمع میکنم نمیشه 6300 تا 4000 رفتم بعد همشو rune خریدم الان 1000 تا دارم و فقط 1 ران بنفش میخوام تا کل ران هام کامل بشه هم ap و هم ap ؛ حالا کسی اینجا هست که هیرو واسم گیفت کنه ؟ لطفا
اگرم کسی اینقدر داره که نمیدونه چیکار کنه بیاد برا ما چند تا اسکین وا کنه
والا![]()
آقا من Khazix میخوام هر چی جمع میکنم نمیشه 6300 تا 4000 رفتم بعد همشو rune خریدم الان 1000 تا دارم و فقط 1 ران بنفش میخوام تا کل ران هام کامل بشه هم ap و هم ap ؛ حالا کسی اینجا هست که هیرو واسم گیفت کنه ؟ لطفا
تو جون بخواه ... Id ـت رو بده تا اسکینشم واست گیفت کنم
این ایتم ست خیلی چیز خوبیه.فقط یه ایراد بزرگ داره اونم اینه که رو سرور ذخیره نمیشه رو کلاینت ذخیره میشه یعنی اگه شما از یه سیستم دیگه بخوای بازی کنی نمیتونی از ایتم ست استفاده کنی باید رو هر سیستم جدا ایتم بچینی.
بچه ها میتونید چندتا ست ایتم بذارید یاد بگیریم ؟؟
اسم آی دیم:Nagotion
بفرستی ها نامردی نکنی ؛ اگه نمیتونی بگو نهــه![]()
عجب پسر اینقدر زود باور نباش
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)