تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 1783 اولاول ... 10650655659660260360460560660760860961061665670611061606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان مطمئن هستید تورنت هاتون آپلود نمیکنن؟ چون آپلودشون زیاده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تورنت برای من از 90 تا 105 دانلود داره و معمولا 5 هم آپلودش هست قانون تورنت اینه که اگه جلوی اپلودو بگیری سرعت دانلودت میاد پایین تو سرعت دانلود هم زیاد فرقی نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تورنت برای من از 90 تا 105 دانلود داره و معمولا 5 هم آپلودش هست قانون تورنت اینه که اگه جلوی اپلودو بگیری سرعت دانلودت میاد پایین تو سرعت دانلود هم زیاد فرقی نداره

والا من که سرور دارم سرعت آپلود رو بیارم پاییم دانلود هم میاد پایین.احتمالا تو سرعت های پایین این شکلی هست.
    فقط یک نکته ای هست که برای من اگر رو5 کیلوبایت بر ثانیه هم آپلود را لیمیت کنم بازهم خیلی آپلود میکنه!! بنظرم اگر قبلا تست نکردید الان چک کنید ببینید آیا واقعا 5 کیلوبایت آپ دارید؟؟

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا من که سرور دارم سرعت آپلود رو بیارم پاییم دانلود هم میاد پایین.احتمالا تو سرعت های پایین این شکلی هست.
    فقط یک نکته ای هست که برای من اگر رو5 کیلوبایت بر ثانیه هم آپلود را لیمیت کنم بازهم خیلی آپلود میکنه!! بنظرم اگر قبلا تست نکردید الان چک کنید ببینید آیا واقعا 5 کیلوبایت آپ دارید؟؟

موفق باشید
    منم همینو میگم چون اپلود کردن تو سرعت دانلودم تاثیری نداره تازه من 512 دارم در ضمن من اصلا لیمیت نکردم 2 ساعت تموم ازش چشم بر نداشتم ببینم تا چند میره که اخرش تا 10 رفت از سایت اکسترا فایلهامو انتخاب میکنم معمولا فیلمهایی که تازه میزارن سرعتشون پایینه تا 1 هفته بعد از 1 هفته چون سیدراشون از لیچراشون بیشتر میشه سرعت افزایش پیدا میکنه

5. این کاربر از aliix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در ضمن اینم یاد اوری کنم که سرعت اپلودتون ب دانلودتون هیچ ربطی نداره مثلا من 512 دارم 512 دانلودمه و 256 اپلودمه که به هم هیچ ارتباطی ندارن اگر جلوی اپلودمو بگیرم دانلودم نمیشه 768 امیدوارم منظورمو گرفته باشید مگر اینکه سرویستون حجمی باشه که بخوایین جلوی اپلود رو بگیرید که ما از سرویس رایگان شبانه استفاده میکنیم.

7. این کاربر از aliix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در ضمن اینم یاد اوری کنم که سرعت اپلودتون ب دانلودتون هیچ ربطی نداره مثلا من 512 دارم 512 دانلودمه و 256 اپلودمه که به هم هیچ ارتباطی ندارن اگر جلوی اپلودمو بگیرم دانلودم نمیشه 768 امیدوارم منظورمو گرفته باشید مگر اینکه سرویستون حجمی باشه که بخوایین جلوی اپلود رو بگیرید که ما از سرویس رایگان شبانه استفاده میکنیم.
    والا من که این موضوع رو قبول ندارم.مگر تو شبانه فرقی کند!!

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا من که این موضوع رو قبول ندارم.مگر تو شبانه فرقی کند!!

این برای من ثابت شدس که میگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا شما یه بار امتحان کن سرعت اپلودتون رو روی no limit بذار ببین چی میشه باور کنید سرعت اپ من حد اکثر رو 6 یا 7 هستش تو انتخاب فایلتون دقت کنید سعی کنید سیدراتو بیشتر از لیچراتون باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نمیدونم ولی برای من افتضاح رفته بالا 2 مگابیت سرعتم هست الان

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تا همین دیشب تو شبانه 110 تا 130kb/s دانلود میکردم ولی امروز که ویندوزم رو هم عوض کردم سرعت دانلود شده بین 0 تا 60kb/s !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •