دوستان مطمئن هستید تورنت هاتون آپلود نمیکنن؟ چون آپلودشون زیاده!
دوستان مطمئن هستید تورنت هاتون آپلود نمیکنن؟ چون آپلودشون زیاده!
تورنت برای من از 90 تا 105 دانلود داره و معمولا 5 هم آپلودش هست قانون تورنت اینه که اگه جلوی اپلودو بگیری سرعت دانلودت میاد پایین تو سرعت دانلود هم زیاد فرقی نداره
والا من که سرور دارم سرعت آپلود رو بیارم پاییم دانلود هم میاد پایین.احتمالا تو سرعت های پایین این شکلی هست.
فقط یک نکته ای هست که برای من اگر رو5 کیلوبایت بر ثانیه هم آپلود را لیمیت کنم بازهم خیلی آپلود میکنه!! بنظرم اگر قبلا تست نکردید الان چک کنید ببینید آیا واقعا 5 کیلوبایت آپ دارید؟؟
موفق باشید![]()
منم همینو میگم چون اپلود کردن تو سرعت دانلودم تاثیری نداره تازه من 512 دارم در ضمن من اصلا لیمیت نکردم 2 ساعت تموم ازش چشم بر نداشتم ببینم تا چند میره که اخرش تا 10 رفت از سایت اکسترا فایلهامو انتخاب میکنم معمولا فیلمهایی که تازه میزارن سرعتشون پایینه تا 1 هفته بعد از 1 هفته چون سیدراشون از لیچراشون بیشتر میشه سرعت افزایش پیدا میکنه
در ضمن اینم یاد اوری کنم که سرعت اپلودتون ب دانلودتون هیچ ربطی نداره مثلا من 512 دارم 512 دانلودمه و 256 اپلودمه که به هم هیچ ارتباطی ندارن اگر جلوی اپلودمو بگیرم دانلودم نمیشه 768 امیدوارم منظورمو گرفته باشید مگر اینکه سرویستون حجمی باشه که بخوایین جلوی اپلود رو بگیرید که ما از سرویس رایگان شبانه استفاده میکنیم.
والا من که این موضوع رو قبول ندارم.مگر تو شبانه فرقی کند!!
این برای من ثابت شدس که میگم
حالا شما یه بار امتحان کن سرعت اپلودتون رو روی no limit بذار ببین چی میشه باور کنید سرعت اپ من حد اکثر رو 6 یا 7 هستش تو انتخاب فایلتون دقت کنید سعی کنید سیدراتو بیشتر از لیچراتون باشه
نمیدونم ولی برای من افتضاح رفته بالا 2 مگابیت سرعتم هست الان
تا همین دیشب تو شبانه 110 تا 130kb/s دانلود میکردم ولی امروز که ویندوزم رو هم عوض کردم سرعت دانلود شده بین 0 تا 60kb/s !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)