بهتر بود . تا ببينيم چي ميشه ! فعلا كه ريخته بهم.
بهتر بود . تا ببينيم چي ميشه ! فعلا كه ريخته بهم.
بقران قسم بزور صفحه ها رو باز میکنه بر پرد و مادر هر چی دزده.
بشمربقران قسم بزور صفحه ها رو باز میکنه بر پرد و مادر هر چی دزده.
دهن سرویسا سرعت رو داغون کردن
دارن تلافی عید رو در میارن
فقط پارس این طوری شده یا بقیه ی شرکت ها هم همینجوریند؟
به نظر میاد دیگه چدی جدی باید بی خیال پارس بشیم.
بریم همون آی اس پی هایی که سرعت واقعی رو میدن اما هم ارزون تر هستن هم قطع نمیشن مثل این پارس آفلاین
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
به نظر میاد دیگه چدی جدی باید بی خیال پارس بشیم.
بریم همون آی اس پی هایی که سرعت واقعی رو میدن اما هم ارزون تر هستن هم قطع نمیشن مثل این پارس آفلاین
من از بعد تعطيلات اينجا اسپم ندادم
تعطيلات كه تموم شد من هم كلا قيد دانلود شبانه رو زدم. ديگه علاقه اي ندارم شب تا صبح سيستم رو روشن بذارم بعد صبح ساعت 7 با استرس بيام ببينم چقدر دانلود كرده يا كدوم فايل ارور داده.
روزها هميشه حدود 190 هست شب هم كه استفاده نمي كنم ولي احتمالا طبق روال گذشته بين 1500-2500 مگابايت مي گيره.
نمونش الان يه 300 مگ دانلود داشتم گذاشته بودم الان نشستم ببينم دانلود شده يا نه
تست الان:
من كه دانلود شبانه رو ترك كردم خيلي راضي هستم. هيچ چيز ارزش يه خواب راحت رو نداره(با تشكر روابط عمومي پارس آنلاين)
خارج از شوخي اون قسمت خواب راحت رو بهش فكر كنيد مگه آدم يه دانلود ضروري داشته باشه.
من که دیگه فقط 6 صبح به بعد دانلود میکنم
6 تا 7 صرفش بیشتره تا 1 تا 6 صبح چون سرعت میره رو مرز 200 ولی اول شب سرعت رو 30 بیشتر نیست
من سرویسمو الان ارتقا دادم به 512 دارم وب گردی مینک 10 مگابایت از 256 مونده تموم شه بره تو 512![]()
512 از چه پکیجی با چه قیمتی گرفتی؟
سرعت دانلود رو بعد از استفاده اعلام کن شبانه و روزانه...
مرسی
512ماه سری SR ماهی 3 گیگ برای 3 ماه که توی سایت زده 55 تومان حدودا"
سرعت دانلود رو تا چند دقیقه دیگه میگم بزار بره توی 512 هنوز 2-3 مگ مونده از 256![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)