تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 634 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس با چه مدل كابلي اينو به تلويزيون وصل كنم?
    کابل گوشیهای نوکیا .. یه سرش تک فیشه یه سرش سه فیش

2. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان

ما امروز رفتیم تو بازار وحشتناک گوشی یه گلکسی اس گرفتم 620 با گارانتی سفید.

وقتی یه چیزی من خودم میتونم اونو به 2.3.6 ارتقا بدم آخه 2.2 فرویو هستش می خوام گینگربرید بریزم. بعد میزان رم رو از کجا میشه فهمید اون که تو تسک منجیر زده حدودا 304 هستش درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

سلام دوستان

ما امروز رفتیم تو بازار وحشتناک گوشی یه گلکسی اس گرفتم 620 با گارانتی سفید.

وقتی یه چیزی من خودم میتونم اونو به 2.3.6 ارتقا بدم آخه 2.2 فرویو هستش می خوام گینگربرید بریزم. بعد میزان رم رو از کجا میشه فهمید اون که تو تسک منجیر زده حدودا 304 هستش درسته؟

ســلام

مبارکــــ باشـــه

بـــله میتونید به راحتی این کار رو بکنیـــد ... فقط چون گارانتـــی داره گوشـــی از رام های رسمــی استـــفاده کنیـــن و اگه لازم ندارید گوشی رو روت نکنین

اون مقدار رم هم درستـــه ... بلــــه . البته تویــه رام های جینجربرد به نزدیک های 340 میرسه .

در ضمن تو این تاپیک درباره قیمت گوشی اصلا حرف نزنین چون به نظر بعضی ها ربطی به این تاپیک نداره و اسپم محسوب میشه ; )

به امید خدا آخرین پستمه تو انجمن گوشی ها ... دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین ... من تو انجمن موسیقی خدمتتون هستم .

5. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

وقتی یه چیزی من خودم میتونم اونو به 2.3.6 ارتقا بدم آخه 2.2 فرویو هستش می خوام گینگربرید بریزم
    بـــله میتونید به راحتی این کار رو بکنیـــد ... فقط چون گارانتـــی داره گوشـــی از رام های رسمــی استـــفاده کنیـــن و اگه لازم ندارید گوشی رو روت نکنین
    فکر میکنم چون گارانتی داره اگه بخواد یه موقع از گارانتیش استفاده بکنه باید دقیقا همون رامی روش باشه که از اولش روش بوده یعنی اگه الآن 2.2 فرویو روش باشه اگه رام 2.3.6 فلش بزنه ( رام رسمیشو ) بعد بخواد از گارانتی استفاده کنه نمیتونه ( یکی از دوستای من این اتفاق واسش افتاده بود )

شما میتونی یه رام 2.2 داشته باشی بعد گوشیتو هرکاری که میخوای بکن ( روت کنی ، کاستوم رام بریزی و ... ) فقط اگه خدای نکرده واسه گوشی اتفاق افتاد دوباره همون رام 2.2 رو روی گوشی فلش میزنی که بشه مثل اولش .

موفق باشی

7. این کاربر از Iman_m123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

فکر میکنم چون گارانتی داره اگه بخواد یه موقع از گارانتیش استفاده بکنه باید دقیقا همون رامی روش باشه که از اولش روش بوده یعنی اگه الآن 2.2 فرویو روش باشه اگه رام 2.3.6 فلش بزنه ( رام رسمیشو ) بعد بخواد از گارانتی استفاده کنه نمیتونه ( یکی از دوستای من این اتفاق واسش افتاده بود )

شما میتونی یه رام 2.2 داشته باشی بعد گوشیتو هرکاری که میخوای بکن ( روت کنی ، کاستوم رام بریزی و ... ) فقط اگه خدای نکرده واسه گوشی اتفاق افتاد دوباره همون رام 2.2 رو روی گوشی فلش میزنی که بشه مثل اولش .

موفق باشی
    گارانتی اصلا مهم نیست. اون چیزایی که روی کارت گارانتی ماکروتل نوشته عملا هیچی رو شامل نمیشه یه جور خدمات پس از فروشه اصلا اینجا گارانتی معنی نداره.

فکر کنم بهتر باشه همون 2.3.6 رو بریزم . البته با توجه به حجم بالا و نداشتن ترافیک ( جیبم خالی شده ندارم بخرم خوب) و اینکه اولین باره می خوام خودم بریزم فکرکنم ببرم بیرون بهتر باشه چون آشنا هم دارم. راستی تو بازار رنجش چقدره ؟ما با این رفیقمون چه جوری کنار بیایم.؟؟؟

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

گارانتی اصلا مهم نیست. اون چیزایی که روی کارت گارانتی ماکروتل نوشته عملا هیچی رو شامل نمیشه یه جور خدمات پس از فروشه اصلا اینجا گارانتی معنی نداره.

فکر کنم بهتر باشه همون 2.3.6 رو بریزم . البته با توجه به حجم بالا و نداشتن ترافیک ( جیبم خالی شده ندارم بخرم خوب) و اینکه اولین باره می خوام خودم بریزم فکرکنم ببرم بیرون بهتر باشه چون آشنا هم دارم. راستی تو بازار رنجش چقدره ؟ما با این رفیقمون چه جوری کنار بیایم.؟؟؟
    خب اگه بخوای ببری بدی بیرون برات بریزن ، دفعه بعدی که میخوای رام جدید بریزی میشه بار اولت! چه فرقی داره ؟

خب نظر اول برو یه رام 2.3.6 ( یا jvz یا Jw1 ) فلش بزن بعد با یه کرنل خوب گوشیتو روت کن بعدشم دیگه بسته به سلیقت یه کاستوم بریز روش ( از این کاستوم الکیا نگیری )
    فک کنم حدود یکی دو ماه پیش پرسیدم طرف گفت که رام رسمی میریزم روش و روتش میکنم ( کاستوم رام نمیریزه ) با حدود 10 پیج برنامه و بازی هم میریزه 30 تومن میگیره !!!!!! ( خیلی بی انصافن ) حالا تازه دلار هم میگن گرون شده ( آخه چه ربطی داره ) بعد میخوان پول بیشتر بگیرن ازت
    به نظر من برو از یه کافی نتی جایی رام رو دانلود کن ( حدودا 1 رام اصلی با یه کاستوم رام بشه حداکثر 400 - 500 مگ ) بعد خودت فلش بزن .

موفق باشی

10. 2 کاربر از Iman_m123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !‌

من از این رام ریختن هیچی حالیم نمی شه ‌!‌ :دي
    کجا رو باید بخونم ؟‌
    بعد نظر شما رو می خواستم بدونم رام چی بریزم ؟ ICS بریزم ؟‌
    اگه می شه یه لینک هم بزارین ...

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

خب اگه بخوای ببری بدی بیرون برات بریزن ، دفعه بعدی که میخوای رام جدید بریزی میشه بار اولت! چه فرقی داره ؟

خب نظر اول برو یه رام 2.3.6 ( یا jvz یا Jw1 ) فلش بزن بعد با یه کرنل خوب گوشیتو روت کن بعدشم دیگه بسته به سلیقت یه کاستوم بریز روش ( از این کاستوم الکیا نگیری )
    فک کنم حدود یکی دو ماه پیش پرسیدم طرف گفت که رام رسمی میریزم روش و روتش میکنم ( کاستوم رام نمیریزه ) با حدود 10 پیج برنامه و بازی هم میریزه 30 تومن میگیره !!!!!! ( خیلی بی انصافن ) حالا تازه دلار هم میگن گرون شده ( آخه چه ربطی داره ) بعد میخوان پول بیشتر بگیرن ازت
    به نظر من برو از یه کافی نتی جایی رام رو دانلود کن ( حدودا 1 رام اصلی با یه کاستوم رام بشه حداکثر 400 - 500 مگ ) بعد خودت فلش بزن .

موفق باشی
    دقیقا موافقم.
    منم خیلی می ترسیدم برا بار اول ومیگفتم میدم بیرون ولی بعدش که آموزشها رو خوندم چند بار رامم رو عوض کردم.واقعا هیچ کاری نداره و الکی دارن پول میگیرن.اگه دقیقا به آموزش ها و نحوه نصب رامها دقت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

13. این کاربر از starless_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

موفق باشی
    سلام

منون از راهنماییتون . اما خوب مثلا من با این اصطلاحات کاملا بیگانم. همین کرنل یا روت کردن گوشی و کاستوم و اون دو موذدی که باید باش فلش کنم اصلا فلش کردن چجوری هست.

اگه بتونم یه اموزش کامل به صورت pdf گیر بیارم و یا شما راهنمایی کنید و یا ادرسی معرفی کنید که همچین اموزشی داشته باشه ممنون میشم.

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

فلش کردن یعنی رام رو بوسیله نرم افزار ادین odinبریزید رو گوشی.
    رامهای رسمی رامهایی هستند که توسط خود سامسونگ ریلیز میشن و کاستوم رامها رامهایی هستن که توسط هکرهای حرفه ای کوک میشن برا گوشی.
    روت هم یعنی اینکه شما به کل تنظیمات سیستمی دسترسی پیدا کنی مثل جیلبریک کردن هست در آیفون..
    در مورد آموزشها هم دو تا فروم and_roid و mobilestan forum آموزشهای خوبی دارند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکی رامهای گالاکسی اس هست و یکی هم آموزش.امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.

16. 3 کاربر از starless_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •