کابل گوشیهای نوکیا .. یه سرش تک فیشه یه سرش سه فیش
![]()
کابل گوشیهای نوکیا .. یه سرش تک فیشه یه سرش سه فیش
![]()
سلام دوستان
ما امروز رفتیم تو بازار وحشتناک گوشی یه گلکسی اس گرفتم 620 با گارانتی سفید.
وقتی یه چیزی من خودم میتونم اونو به 2.3.6 ارتقا بدم آخه 2.2 فرویو هستش می خوام گینگربرید بریزم. بعد میزان رم رو از کجا میشه فهمید اون که تو تسک منجیر زده حدودا 304 هستش درسته؟
ســلام
مبارکــــ باشـــه
بـــله میتونید به راحتی این کار رو بکنیـــد ... فقط چون گارانتـــی داره گوشـــی از رام های رسمــی استـــفاده کنیـــن و اگه لازم ندارید گوشی رو روت نکنین
اون مقدار رم هم درستـــه ... بلــــه . البته تویــه رام های جینجربرد به نزدیک های 340 میرسه .
در ضمن تو این تاپیک درباره قیمت گوشی اصلا حرف نزنین چون به نظر بعضی ها ربطی به این تاپیک نداره و اسپم محسوب میشه ; )
به امید خدا آخرین پستمه تو انجمن گوشی ها ... دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین ... من تو انجمن موسیقی خدمتتون هستم .
وقتی یه چیزی من خودم میتونم اونو به 2.3.6 ارتقا بدم آخه 2.2 فرویو هستش می خوام گینگربرید بریزمفکر میکنم چون گارانتی داره اگه بخواد یه موقع از گارانتیش استفاده بکنه باید دقیقا همون رامی روش باشه که از اولش روش بوده یعنی اگه الآن 2.2 فرویو روش باشه اگه رام 2.3.6 فلش بزنه ( رام رسمیشو ) بعد بخواد از گارانتی استفاده کنه نمیتونه ( یکی از دوستای من این اتفاق واسش افتاده بود )بـــله میتونید به راحتی این کار رو بکنیـــد ... فقط چون گارانتـــی داره گوشـــی از رام های رسمــی استـــفاده کنیـــن و اگه لازم ندارید گوشی رو روت نکنین![]()
شما میتونی یه رام 2.2 داشته باشی بعد گوشیتو هرکاری که میخوای بکن ( روت کنی ، کاستوم رام بریزی و ... ) فقط اگه خدای نکرده واسه گوشی اتفاق افتاد دوباره همون رام 2.2 رو روی گوشی فلش میزنی که بشه مثل اولش .
موفق باشی![]()
گارانتی اصلا مهم نیست. اون چیزایی که روی کارت گارانتی ماکروتل نوشته عملا هیچی رو شامل نمیشه یه جور خدمات پس از فروشه اصلا اینجا گارانتی معنی نداره.
فکر کنم بهتر باشه همون 2.3.6 رو بریزم . البته با توجه به حجم بالا و نداشتن ترافیک ( جیبم خالی شده ندارم بخرم خوب) و اینکه اولین باره می خوام خودم بریزم فکرکنم ببرم بیرون بهتر باشه چون آشنا هم دارم. راستی تو بازار رنجش چقدره ؟ما با این رفیقمون چه جوری کنار بیایم.؟؟؟
خب اگه بخوای ببری بدی بیرون برات بریزن ، دفعه بعدی که میخوای رام جدید بریزی میشه بار اولت! چه فرقی داره ؟گارانتی اصلا مهم نیست. اون چیزایی که روی کارت گارانتی ماکروتل نوشته عملا هیچی رو شامل نمیشه یه جور خدمات پس از فروشه اصلا اینجا گارانتی معنی نداره.
فکر کنم بهتر باشه همون 2.3.6 رو بریزم . البته با توجه به حجم بالا و نداشتن ترافیک ( جیبم خالی شده ندارم بخرم خوب) و اینکه اولین باره می خوام خودم بریزم فکرکنم ببرم بیرون بهتر باشه چون آشنا هم دارم. راستی تو بازار رنجش چقدره ؟ما با این رفیقمون چه جوری کنار بیایم.؟؟؟
خب نظر اول برو یه رام 2.3.6 ( یا jvz یا Jw1 ) فلش بزن بعد با یه کرنل خوب گوشیتو روت کن بعدشم دیگه بسته به سلیقت یه کاستوم بریز روش ( از این کاستوم الکیا نگیری)
فک کنم حدود یکی دو ماه پیش پرسیدم طرف گفت که رام رسمی میریزم روش و روتش میکنم ( کاستوم رام نمیریزه ) با حدود 10 پیج برنامه و بازی هم میریزه 30 تومن میگیره !!!!!! ( خیلی بی انصافن ) حالا تازه دلار هم میگن گرون شده ( آخه چه ربطی داره ) بعد میخوان پول بیشتر بگیرن ازت
به نظر من برو از یه کافی نتی جایی رام رو دانلود کن ( حدودا 1 رام اصلی با یه کاستوم رام بشه حداکثر 400 - 500 مگ ) بعد خودت فلش بزن .
موفق باشی![]()
سلام !
من از این رام ریختن هیچی حالیم نمی شه ! :دي
کجا رو باید بخونم ؟
بعد نظر شما رو می خواستم بدونم رام چی بریزم ؟ ICS بریزم ؟
اگه می شه یه لینک هم بزارین ...
دقیقا موافقم.
منم خیلی می ترسیدم برا بار اول ومیگفتم میدم بیرون ولی بعدش که آموزشها رو خوندم چند بار رامم رو عوض کردم.واقعا هیچ کاری نداره و الکی دارن پول میگیرن.اگه دقیقا به آموزش ها و نحوه نصب رامها دقت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.![]()
سلام
منون از راهنماییتون . اما خوب مثلا من با این اصطلاحات کاملا بیگانم. همین کرنل یا روت کردن گوشی و کاستوم و اون دو موذدی که باید باش فلش کنم اصلا فلش کردن چجوری هست.
اگه بتونم یه اموزش کامل به صورت pdf گیر بیارم و یا شما راهنمایی کنید و یا ادرسی معرفی کنید که همچین اموزشی داشته باشه ممنون میشم.
فلش کردن یعنی رام رو بوسیله نرم افزار ادین odinبریزید رو گوشی.
رامهای رسمی رامهایی هستند که توسط خود سامسونگ ریلیز میشن و کاستوم رامها رامهایی هستن که توسط هکرهای حرفه ای کوک میشن برا گوشی.
روت هم یعنی اینکه شما به کل تنظیمات سیستمی دسترسی پیدا کنی مثل جیلبریک کردن هست در آیفون..
در مورد آموزشها هم دو تا فروم and_roid و mobilestan forum آموزشهای خوبی دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی رامهای گالاکسی اس هست و یکی هم آموزش.امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)