تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 2199 اولاول ... 10650655659660260360460560660760860961061665670611061606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان امروز یک مگ نامحدود برام من فعال شد سرعت افتضاحه در حده 64 هم نیس
    سرعت دانلود 15 بیشتر نمیشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم اسپیدتست

کسی میدونه مشکل از کجاس؟
    Last edited by dokhtarak_e_darya; 04-02-2012 at 14:34.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

Download Rate
    از مودمتون بدست بیارید و اینجا قرار بدید .

3. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

Download Rate
    از مودمتون بدست بیارید و اینجا قرار بدید .
    درود اگر منظورتون این صفحه هست به این صورته:

اگر منظورتون جای دیگس بگین کجا تا پیداش کنم.منتظرم تشکر

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

تماس بگیرید با پشتیبانی بهشون بگید DownLink روتون درست کنند
    بگید شما سرویس 1 مگ گرفتید و حداقل باید 1024 باید باشه
    اگر هم گفتند Share ه 1 به 10 هست باز هم بگید Downlink باید روی 1024 بسته بشه ولی share باشه.
    طبق مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات جلسه شماره 87 تمامی شرکت های خدمات دهنده باید این شرایط رو رعایت کنند.
    به هیچ وجه کنار نیایید چون حقتون هست!

6. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه legend761's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز ... من هم تا حدی پی بردم که ADSL بهتره اما از طرفی خیلیا میگن که ADSL قابل ردیابی .. راسش ما هم جوونیمو و جوونیه و کلی........... یه عده میگن وایمکس بده و یه عده میگن خوبه . مثلا یکی از مشکلات وایمکس اینه که سرعت دانلود و پینگش خیلی نوسان داره .. من واقعا موندم که کدومو انتخاب کنم اگه ADSL قابل ردیابی نبود انتخابش میکردم . خواهشا اونایی که ADSL دارن بگن آیا رد یابیش آسونه ... ترو خدا کمکم کنید که کدوم رو انتخاب کنم ... با تشکر بسیار فراوان .

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز ... من هم تا حدی پی بردم که ADSL بهتره اما از طرفی خیلیا میگن که ADSL قابل ردیابی .. راسش ما هم جوونیمو و جوونیه و کلی........... یه عده میگن وایمکس بده و یه عده میگن خوبه . مثلا یکی از مشکلات وایمکس اینه که سرعت دانلود و پینگش خیلی نوسان داره .. من واقعا موندم که کدومو انتخاب کنم اگه ADSL قابل ردیابی نبود انتخابش میکردم . خواهشا اونایی که ADSL دارن بگن آیا رد یابیش آسونه ... ترو خدا کمکم کنید که کدوم رو انتخاب کنم ... با تشکر بسیار فراوان .
    منظورتون از ردیابی چیه؟ از چه نظر میخواید ردیابی نشید؟

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

خوب همه ی کاربران اینترنت احتمالاً اطلاعاتشون ثبت میشه و قابل پیگرده. اگر از پروتکل امن استفاده کنید هم نه. در مورد پینگ هم وایمکس مشکل نداره. ممکنه اپراتور های وایمکس سرویس های خوبی از این نظر ارائه ندن اما خود وایمکس هیچ مشکلی از نظر پینگ و ... نداره.

9. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه legend761's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منظورتون از ردیابی چیه؟ از چه نظر میخواید ردیابی نشید؟

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

خوب همه ی کاربران اینترنت احتمالاً اطلاعاتشون ثبت میشه و قابل پیگرده. اگر از پروتکل امن استفاده کنید هم نه. در مورد پینگ هم وایمکس مشکل نداره. ممکنه اپراتور های وایمکس سرویس های خوبی از این نظر ارائه ندن اما خود وایمکس هیچ مشکلی از نظر پینگ و ... نداره.
    منظورم اینه که اگر شما یه سری سایتارو باز کنی ردیابی میشی و بعد مشکل ساز میشه . راستی اگر در ADSL از V../P../N استفاده کنیم این مشکل حل میشه ؟؟؟ در کل به نظر شما انتخاب بهتر کدومه وایمکس مبین نت یا ADSL ... استفادم هم بیشتر دانلود شدید و گیم آنلاینه . ممنون از شما .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظورم اینه که اگر شما یه سری سایتارو باز کنی ردیابی میشی و بعد مشکل ساز میشه . راستی اگر در ADSL از V../P../N استفاده کنیم این مشکل حل میشه ؟؟؟ در کل به نظر شما انتخاب بهتر کدومه وایمکس مبین نت یا ADSL ... استفادم هم بیشتر دانلود شدید و گیم آنلاینه . ممنون از شما .
    ADSL و Wimax نداره و شما در هر دو به شرطی که به صورت سراسری مشکلی نداشته باشن و قطع نشده باشن میتوانید از این پروتکل ها استفاده کنید. البته الان به کل یا همه قطع هستند یا کم سرعت شده‌اند. امنیت یک ارتباط هم بستگی به نوع آن و مسائل دیگر دارد و 100% امن نیستد(حتی کد شده ها).
    - ای دی اس ال به دلیل تعدد اپراتور ها و رقابت و... در اولویت باشد. پینگ مبین نت هم به هیچ وجه خوب نیست و برای بازی آنلاین مناسب نیست.
    در مورد پیگرد قانونی هم اینطور نیست که شما چند تا سایت خبری خارجی باز کردید به مشکل بر بخورید. در کل فقط اگر همکاری و... باشه ( که امیدوارم نباشه) به مشکل بر میخورید.

12. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تماس بگیرید با پشتیبانی بهشون بگید DownLink روتون درست کنند
    بگید شما سرویس 1 مگ گرفتید و حداقل باید 1024 باید باشه
    اگر هم گفتند Share ه 1 به 10 هست باز هم بگید Downlink باید روی 1024 بسته بشه ولی share باشه.
    طبق مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات جلسه شماره 87 تمامی شرکت های خدمات دهنده باید این شرایط رو رعایت کنند.
    به هیچ وجه کنار نیایید چون حقتون هست!
    سه ساعته دارم زنگ میزنم بعد از دوساعت مشورت کردن اومده میگه که 1 مگ نامحدود همینطوری براش تعریف شده. میگه 1 مگ نامحدود سرعتش همین 16-20 هست جواب درست حسابی نمیدن
    چکار کنیم دوستان؟
    الان دوستانی که 1 مگ نامحدود دارن مودمشون downlink , uplink رو چند بسته شده؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سه ساعته دارم زنگ میزنم بعد از دوساعت مشورت کردن اومده میگه که 1 مگ نامحدود همینطوری براش تعریف شده. میگه 1 مگ نامحدود سرعتش همین 16-20 هست جواب درست حسابی نمیدن
    چکار کنیم دوستان؟
    الان دوستانی که 1 مگ نامحدود دارن مودمشون downlink , uplink رو چند بسته شده؟
    سرویس باید بین 10 نفر مشترک باشه و ممکن هم هست به دلیل استفاده همزمان مشترکان سرعت خیلی پایین بیاد اما نباید خودشون سرعتش رو کم ببندند. بهتره زنگ بزنی به سازمان تنظیم مقررات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •