برا منم 512 هست اما سرعتم هیچ وقت زیر 50 نمیاد![]()
برا منم 512 هست اما سرعتم هیچ وقت زیر 50 نمیاد![]()
Last edited by pori.ya; 07-12-2011 at 11:14.
سلام
من قبلا اینترنتی و از طریق بانک سامان پرداخت میکردم .
الان هرچی میگردم اون گزینه پرداخت اینترنتی رو پیدا نمیکنم . کجاست ؟؟؟
از این روش هم میتونید پرداخت کنید با خط ایرانسلی که توی لیست مشخصات ثبت کردید:
*707*شناسه وایمکس*رمز کارت شارژ#
دوستان من دوستم تو کار شبکه و وای فای این چیزاست و همه کار در زمینه کامپیوتر میکنه و الان هم چند تا از استگاههای مترو رو انجام داده. یه usb wireless خوب دادم خرید برام که بهترین تو بازار هست و سرعتش 300 هستش الان وصل کردم به PC یه مدت کار میکنه بعد علامت تعجب زرد میاد البته داخل مودم وایمکس رفتم channel روی auto بود گفت بکن 11 کردم یه خورده کار کرد دوباره اونجوری شد الان گذاشتم روی 8. به من قبلش گفت اینترنتت وایمکس هستش گفتم آره گفت مودم های ایارنسل همش رو از هاوایی میگیره گفتم آره گفت که مشکل از مودم های ایارنسل هستش گفت اینقدر دستگاه های وایرلس مختلفی رور وی این مودم ها تست کردیم تا دیدم مشکل خودش هست چون با کابل مشکلی نداره. فقط با لپ تاپ بهتر ست میشه البته لپ تاپ خواهر منم سونی هستش تند تند مشکل قطعی پیدا میکنه. برای همین گفت channel رو عوض کردیم یه جا درست شد ولی اگه نشد باید یه دستگاه روتر بگیری چون مودمت روتر نیست بعد یه اکسس پویت درست کنی وصل بشی. واقعا این مودم ها رو میرین میدن براشون ارزون تموم میشه نمیزارن خودمون خوبش رو بخریم. مبین نت هم مودم هاش هاوایی هست. در مورد سرعت ایارنسل و مبین نت هم میگفت برای چند تا هر 2 رو تست کردیم میگفت تو اقدسیه که تو مرز نقشه مبین نت بود خودشون گفتن خوب نمیشه میگه رفتیم تست کردیم سرعت 1 مگابیت سرعتش روی 160 هستش. من این رو تو کامپیوتر قبول دارم مخ هست و کلی پروژه انجا میده. البته من تو منطقه خودمون مبین نت رو تست نکردم. در کل مودم هاشون که آشغاله الان به خاطر اینکه وایرلس من قوی هستش یه خورده سیگنال ضعیف میشه قطع میشه باید برم یه روتر بخرم که برای سرعت 56 مگابیت که خوب کار کنه باید 70 هزار پول بدم. چون امواج رو میگیره با کابل میده اصلا مشکلی نداره ولی گفت با وای فای ضعف دارن ولی با کابل هیچ مشکلی گفتم منم با کابل مشکلی نداشتم ولی چون مودم جا به جا کردم وای فای کردم. راستی این مودم های B,632 مودمی که پشتشت داره برای خود مودم هست آنتنش میره بالا یا برای دستگاههایی که بهش وصل میشن؟؟؟؟
این مشکلی هست که مودم های BM632W از اول داشته و دارن و فقط با دستگاه های دارای وایرلس سری N به مشکل بر میخورن. نیازی به خرید روتر جدید هم ندارید چون اون مودم خودش روتره. برای حل این مشکل هم برو تو تنظیماتش و حالت وای فای رو از b/g/n به b/g تغییر بده تا درست شه.
این مشکل رو من روی کارت وایرلس یو اس بی و لپ تاپ داشتم که با این کار درست شد...
ایمان جان درسته با سری N مشکل داره. الان 3 ساعتی هست روی کانال 8 گذاشتم به مشکل نخورده. یعنی برم تو تنظیمات وض کنم channel رو رو همون auto بزارم یا همین 8 گذاشتم خوبه؟؟؟؟
اگه به B/g تغییر بدم در اصل دیگه از سرعت N استفاده نمیکنه؟ در مورد وای فای اطلاعات کم هست که این کزینه B/g/n کلا چطوریه و چه فرقی داره و غیره.
Last edited by mrmostafa; 08-12-2011 at 00:28.
اتفاقا من یک مودم رایگان fmm130 که گرفتم وای فای خیلی خوبه.هر جای خونه که قرار میدهم.با لپ تاپ سیگنالش کامل هست.
اما روتر وایرلس خودم که 60 هم پولش رو دادم گهگاهی 2 تا سیگنالش میپره
کسی جواب من رو نمیدونه؟ این پیچ Peyvandha.ir رو چه جوری میشه پیچوند؟ خستم کرده به خدا! تعجب میکنم این همه راجب مسائل مختلف اینترنت صحبت میشه ولی راجب این پیج Peyvandha که خودش بزرگترین Spam هست!!
کسی حرفی نمیزنه!!!
عزیز این مشکل رو من ندارم پس فکر کنم اشکال از کامپوتر خودتونهکسی جواب من رو نمیدونه؟ این پیچ Peyvandha.ir رو چه جوری میشه پیچوند؟ خستم کرده به خدا! تعجب میکنم این همه راجب مسائل مختلف اینترنت صحبت میشه ولی راجب این پیج Peyvandha که خودش بزرگترین Spam هست!!
کسی حرفی نمیزنه!!!
احتمالا ویروسی یا بد افزاری باشه که یه سری سایت ها رو بدون اینکه شما بخواید باز میکنه(احتمالا آگهی تبلیغاتی و از اینجور چیزا)
حالا اگه این سایت ها فیلتر شده باشن بجای اونا صفحه نفرت انگیز پیوندها باز میشه
دوست عزیز این صفحه ای که شما میگی ربطی به وایمکس و adsl نداره....در اصل به اینگونه صفحات میگن pop-up که معمولا صفحات تبلیغاتی هستن که با بازکردن برخی سایتها این صفحات هم همراه اونا باز میشن و چون اون صفحات تبلیغاتی فی لطر شدن به همین دلیل شما با صفحه پیوندها روبرو میشین!!!
برای حل این مشکل هم شما کافیه تو تنظیمات مرورگرتون گزینه مربوط به pop-up blocker رو فعال کنید
به عنوان مثال تو فایرفاکس اگه به قسمت تنظیمات برین تو تب content گزینه اول یعنی
block pop-up windows رو میتونید تیکش رو فعال کنید حال از شر این صفحات خلاص خواهید شد....
تو مرورگرهای مختلف این گزینه رو میتونید پیدا کنید.....
به همین راحتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)