تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 1049 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض خروجيهاي صداي سينما خانگي چطوري تعريف ميشن.

سلام وسال نومبارك.مي خواستم خواهش كنم يه توضيح كلي درباره خروجيهاي صداي سينما خانگي بدهيد.منظورم پشت ديويدي پلير.سوالهاي من اينهاست:1-آيا هرسه نوع خروجي دريك زمان كارميكنند(تك ديجيتال-دوسوزنه-شش سوزنه).سوال 2-كار تك سوزنه ديجيتال كواكسيكال چيه؟سوال 3-آيا صرفا داشتن يك سينما يعني لزوما تفكيك صدا حتما داريم من كه هرجارفتم چيزي ازدالبي احساس نكردم!سوال 4-دروسايلي مثل لبتاپ.گيرنده ستلايت.گيرنده ديجيتالي تلويزيون.و..و...كه فقط دو تا خروجي سفيد قرمز داريم سينما خانگي چطورنصب ميشه؟سوال 5-چرالازمه كه حتما دستگاه دي وي دي رو هم از فروشنده بخريم اصولا آيا پكيج ما حتما بايدپخش كننده ويژه اي داشته باشه ؟شرمنده سوالهام زياد شددر واقع تمام سوالهام يكي هستندو ميخوام يه ديد كلي از سيستم داشته باشم .اگر لينكي داريد كه جواب سوالهام داخل اون باشه بذاريد تازحمتتون كمتربشه .باتشكر ازهمگي دراين تاپيك.سال خوبي داشته باشيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

عزیزه دل اگر شما مطمئن هستید که فایل تصویریتون توی فایل زیپ هست باید تو محیط ویندوز انزیپ کنید و بریزید روی فلش یو اس بی و بعد پخش کنید وگرنه هیچ پخش کننده ای در دنیا وجود نداره که بتونه فایل زیپ رو پخش کنه چون اصلا در رده فایل های مولتی مدیا قرار نمی گیره
    دوست گرامی می بخشی سوالم را نامفهوم بیان کردم .منظور من تو همین صفحه که سوالاتمان را مطرح میکنیم .چطور میشود همراه سوال عکس هم ضمیمه کرد وفرستاد ویا یک فایل Zip.چون معمولا در حالت پیشرفته بخشی است به نام فایل پیوست که میشود فایل را همراه متن ارسال نمود .که در این سایت وجود ندارد
    Last edited by hakr; 30-03-2012 at 21:12.

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سایت sonyshop با کابل HDMI رایگان 720 می ده
    واقعا"؟
    قیمت update هست ؟
    سلام
    از کدوم مغازه ؟؟؟
    مرکز سونی احمدی منش - خیابون داریوش - پاساژ دشتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان که سینمای خانگی717 دارند وسایر دوستان مطلع کمک نمایند
    من امروز لب تاپم را share کردم به سینمای خانگی ولی در صفحه CIFS sing in از من ID و Password میخواهد .تو دفترچه نوشته این use&Pasمربوط است Network. من تو Network and Sharing Centerتو homepage یک pass ساخته وID رانیز نام اینترنتم را وارد کردم که در ایکون وایرلس اینترنتم نوشته ولی جواب incorrentمیدهد لطف نمایید این ID&Pass از کدام بخش باید گرفت
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

امروز از دبی قیمت اسپیکرجامو و امپ انکیو گرفتم وبعلت پایین اومدن ارزش پول ایران، قیمتها واقعا بالاست
    Onkyo TX-NR 609 : 1990 Dirham
    Onkyo TX-NR 809 : 3499 Dirham
    Jamo S606 HCS3 : 1999 Dirham

جامو s608 هم نداشت.باتوجه به درهم 530 تومانی ، انکیو 609 میشه حدود 1.055 انکیو 809 میشه 1.855 و ست جامو 606 بدون ساب میشه 1.060 با این حساب ،سفارش انکیو 609 باجامو 606 بدون ساب درمیاد حدود 2 میلیون و صدو بیست هزارتومان که تا برسه ایران میشه 2.150 یا کمی بیشتر. بنظر شما چطوره؟ ارزش خرید داره یا نه؟
    انکیو 609 از طرف what hi fi بهترین امپ زیر 500 پوندی سال 2011 انتخاب شده ولی گزارشهایی مبنی برگرم کردن و بخصوص ازکارافتادن پورتهای hdmi ان در اینترنت داده شده که باعث شده درخریدش شک کنم.
    درضمن LX55 پایونیر از نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین امپ زیر 1500 پوند انتخاب شده که قیمتش الان در ایران 1.650 میباشه ودبی احتمالا 200 تا 300 تومن کمتره.از اقا رایان ،پژمان ، داوود و بقیه عزیزان میخوام بهم کمک کنند که ایا انکیو 609 بگیرم یا کمی بیشتر خرج کنم و بجای انکیو 609 پایونیر 55 بگیرم،البته قبل از خرید میخوام بین امپهای زیر ازنظر صدا وتصویر یه مقایسه ای بشه و ببینم ازبین امپ های زیر که همگی 7.2 کاناله هستند از نظر کیفیت تصویر و اپ اسکلینگ برتری با کدوم امپ هست؟

PIONEER VSX-LX55
    Denon AVR-3312CI
    Onkyo TX-NR 809
    YAMAHA RX-V2067

همینطور ازنظر کیفیت صدای فیلم برتری از ان کدوم امپ هست ؟و برای موزیک کدوم برترهست ؟
    حال اگه بخوام بدون توجه به قیمت و فقط بر اساس کیفیت تفکیک صدا و کیفیت تصویر ( کیفیت اپ اسکلینگ برام خیلی مهمه ) یکی از رسیورهای فوق را انتخاب کنم کدوم را بگیرم؟ پایونیر 55 یا یکی از ان سه تای دیگه؟
    لطفا بهم مشورت و همفکری بدهید.

Last edited by wsxwsx; 31-03-2012 at 20:22.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام

من میخوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم،منتها هیچی سرم نمیشه
    بودجه نهایتا تا 100 تومن هستش
    ما سمت اکباتانیم،نمیدونم آنتن چی باید بگیرم ؟ دستگاه چی باید بگیرم ؟
    یکم راهنماییم کنین
    اولویت هام اینه که حتما FullHD ساپورت باشه و 2 اینکه پلیر خوبی هم باشه،که بتونم فیلم هم باهاش نگاه کنم

یه راهنمایی کامل بکنین
    ممنونم

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز از دبی قیمت اسپیکرجامو و امپ انکیو گرفتم وبعلت پایین اومدن ارزش پول ایران، قیمتها واقعا بالاست
    Onkyo TX-NR 609 : 1990 Dirham
    Onkyo TX-NR 809 : 3499 Dirham
    Jamo S606 HCS3 : 1999 Dirham

جامو s608 هم نداشت.باتوجه به درهم 530 تومانی ، انکیو 609 میشه حدود 1.055 انکیو 809 میشه 1.855 و ست جامو 606 بدون ساب میشه 1.060 با این حساب ،سفارش انکیو 609 باجامو 606 بدون ساب درمیاد حدود 2 میلیون و صدو بیست هزارتومان که تا برسه ایران میشه 2.150 یا کمی بیشتر. بنظر شما چطوره؟ ارزش خرید داره یا نه؟

انکیو 609 از طرف what hi fi بهترین امپ زیر 500 پوندی سال 2011 انتخاب شده ولی گزارشهایی مبنی برگرم کردن و بخصوص ازکارافتادن پورتهای hdmi ان در اینترنت داده شده که باعث شده درخریدش شک کنم.

درضمن LX55 پایونیر از نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین امپ زیر 1500 پوند انتخاب شده که قیمتش الان در ایران 1.650 میباشه ودبی احتمالا 200 تا 300 تومن کمتره.از اقا رایان ،پژمان ، داوود و بقیه عزیزان میخوام بهم کمک کنند که ایا انکیو 609 بگیرم یا کمی بیشتر خرج کنم و بجای انکیو 609 پایونیر 55 بگیرم،البته قبل از خرید میخوام بین امپهای زیر ازنظر صدا وتصویر یه مقایسه ای بشه و ببینم ازبین امپ های زیر که همگی 7.2 کاناله هستند از نظر کیفیت تصویر و اپ اسکلینگ برتری با کدوم امپ هست؟

PIONEER VSX-LX55

Denon AVR-3312CI

Onkyo TX-NR 809

YAMAHA RX-V2067

همینطور ازنظر کیفیت صدای فیلم برتری از ان کدوم امپ هست ؟و برای موزیک کدوم برترهست ؟

حال اگه بخوام بدون توجه به قیمت و فقط بر اساس کیفیت تفکیک صدا و کیفیت تصویر ( کیفیت اپ اسکلینگ برام خیلی مهمه ) یکی از رسیورهای فوق را انتخاب کنم کدوم را بگیرم؟ پایونیر 55 یا یکی از ان سه تای دیگه؟

لطفا بهم مشورت و همفکری بدهید.

پايونير هميشه آقاي برزين گفتند امكانات و مدار تصوير خوبي دارن اما در صداي فيلم ضعيف

نظر شخصي من با دنون و ياماها است

براي 606 جامو يه آمپي بگير كه راحت رو ولوم متوسط ووفر بلندگو راه بندازه تا آمپ داغ نكنه و صدا هم خراب نشه

8. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام لطفا قیمت سینمای خانگی LH-860HTS LG میشه بدین فقط سریع تر فردا می خواهم بخرم مرسی

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام لطفا قیمت سینمای خانگی LH-860HTS LG میشه بدین فقط سریع تر فردا می خواهم بخرم مرسی
    این سینماها کیفیت نداره بعدا پشیمون میشی بهتره اول تحقیق کنی

11. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این سینماها کیفیت نداره بعدا پشیمون میشی بهتره اول تحقیق کنی
    سلا من واسه تخفیف 200 تومانی مجبورم اینو 400 بخرم واسه همینه می خواستم قیمت روزش رو بدونم اگه بدین ممنون میشم ،علت بد بودنش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •