تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 892 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه awsedrft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در بخش نظرات و بررسی 1558 تقریبا هرکسی گرفته از مشکلات ریز و درشت 1558 مثل شطرنجی شدن صفحه، هنگ کردن مداوم با و جود عوض کردن ویندوزهای مختلف، موشکل تاچ پد و .. می ناله. وگرنه که از نظر کانفیگ عالیه. گفتم 1557 بگیرم که هم ارزونتره هم شاید این مشکلات را نداشته باشه.
    راستی اهل بازی زیاد نیستم ولی نرم افزارهایی مثل متلب و شبیه یازهای مختلف را زیاد اجرا میکنم.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در بخش نظرات و بررسی 1558 تقریبا هرکسی گرفته از مشکلات ریز و درشت 1558 مثل شطرنجی شدن صفحه، هنگ کردن مداوم با و جود عوض کردن ویندوزهای مختلف، موشکل تاچ پد و .. می ناله. وگرنه که از نظر کانفیگ عالیه. گفتم 1557 بگیرم که هم ارزونتره هم شاید این مشکلات را نداشته باشه.
    راستی اهل بازی زیاد نیستم ولی نرم افزارهایی مثل متلب و شبیه یازهای مختلف را زیاد اجرا میکنم.
    به این هم دقت کنید که 1555 و 1557 و 1558 در کلیه قطعات تقریبا یکسانند و برخی موارد مثله کارت گرافیک متفاوتن... مثلا پنل ال سی دی همه یکسانه..
    به هرحال..
    پیشنهاد من همون مدل اچ پی هستش..
    معمولا مدلهایی که با core i7 ارائه میشن کارت گرافیک متوسط به بالا رو دارن حتما..

3. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s0o0heil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام ..نظر دوستان بین این دو :
    VPC-F12PGX made in U.S.A
    VPC-F13QFX Made in China for U.S.A
    .تفاوت:
    هارد دیسک 7200rpmوF12PGX>Full HD .
    5400rpm و F13QFX> Geforce GT 425.
    بین گرافیک و دور هاردو full hd موندم.؟
    نظری ندارید؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نظری ندارید؟
    اولا قیمت هیچکدوم در رنج این تاپیک نیست...
    ثانیا چون شما تازه واردی پاسخ میدم

ببینید انتخاب کاملا واضحه !
    F13QFX
    به دلیل گرافیک عالی 425 که شما با جیفورس 310 نمیتونید بازی ها رو خوب اجرا کنید ..دور هارد درسته مهمه که 7200 باشه ولی 5400 هم بد نیست و یه مزیتش اینه که باتری عمر بهتری داره..
    و همچنین F13QF جدیدتر هم هست...

6. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله حدس زده بودم که اشتباه لپی کرده باشید
    خب به نظرم 5730 یکم کاذبه... همون 330 هم بازیها رو خیلی خوب اجرا میکنه دیگه چه برسه به 425 ..

به نظرم شما الان این کارو بکن:
    اگه n61 گیر اومد که حتما بگیر ... در غیر اینصورت همین مدل با 425 خیلی خوبه..

قیمتش هم با توجه به سونی بودن به نظرم خوب میاد.. البته باید جزییات بیشتر هم دقت کرد مثله دور هارد ..
    آره لپه دیگه اشتباه میکنه
    نمیدونم کانفیکش از همینا بود که فقط مینیویسم چی داره اما دقیق نمینویسن
    قیمتا رفته بالا شدید
    فعلا بیخیال شد
    راستی منظورت از کاذب چی بود؟

داره خودمونی میشه s0o0heil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اولا قیمت هیچکدوم در رنج این تاپیک نیست...
    ثانیا چون شما تازه واردی پاسخ میدم

ببینید انتخاب کاملا واضحه !

به دلیل گرافیک عالی 425 که شما با جیفورس 310 نمیتونید بازی ها رو خوب اجرا کنید ..دور هارد درسته مهمه که 7200 باشه ولی 5400 هم بد نیست و یه مزیتش اینه که باتری عمر بهتری داره..
    و همچنین F13QF جدیدتر هم هست...
    یه سوال دیگه شاید جاش اینجا نباشه.ببخشید.. FuLl hD تو کیفیت تصویر خیلی تاثیر داره؟چون خیلی بازی نمیکنم مگه اینکه از رو بیکاری..

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلاه به همه

آقا ما یه روز این تاپیک ها رو بالا پایین کردیم آخرش اون چیزی که می خواستیم رو نفهمیدیم همش بحث ها آخرش تعصبی می شه که از برند حمایت می کنند اونم بی دلیل و الکی ... آخرشم جواب درست رو پیدا نکردم دیگه کلافه شدم گفتم یه پست جدید بدم

اساتید محترم من می دونم که اگه کسی گیم می خواد باید که نه اما ترجیحا کنسول بگیره اما من خودم فکر می کنم که اگه مثلا یه لپ تاپی که کانفیگش بالاس و هر بازی خفنی را اجرا میکنه و تا یه مدت زیادی هر بازی جدیدی هم که بیاد کاربرش و آرزو به دل نمیذاره خوب همین لپ تاپ با این کانفیگ خوب اگه یه روزی یه کار مهندسی سنگین هم داشته باشی از پسش برمیآد ... حالا من که نیازی جز تحقیقات اینترنتی و موزیک و فیلم و بازی ندارم ولی کلا نظر شما چیه درست می گم؟

من بودجه ام 1 تا 1.500 است که حالا اگه خیلی خیلی خیلی بیارزه چیزی شاید بالاتر هم بره

شما لطف کنید بی تعصب و کاملا منطقی یه لپ تاپ که قیافه اش هم حالا خیلی زیاد داد نزنه من واسه گیمم! را با کانفیگ بالا که هر گیمی رو اجرا کنه و گارنتی و قیمت مناسب با جزئیات به این بنده کلافه خدا اعلام بفرمایید در ضمن ما همه برندها و همه طرفدارای متعصبشون دوست داریم

10. این کاربر از aka_karkas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام بهترین مدلی که تو رده قیمت 1200000 تا 1300000 باشه چیه برای کارای مهندسی. خیلی ها میگن asusn61jq از هر نظر عالیه لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام بهترین مدلی که تو رده قیمت 1200000 تا 1300000 باشه چیه برای کارای مهندسی. خیلی ها میگن asusn61jq از هر نظر عالیه لطفا راهنمایی کنید
    n61 عالیه .اما قیمتش الان نزدیک 1500
    الانم کم پیدا میشه

13. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aka_karkas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید نیاز به کمکتون دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •