دوستان یه سوال دارم اطفا جواب بدید
اگه من دانشگاه ازاد برم شهرستان دوباره بخوام برگردم تهران چه شرایطی باید داشته باشم مثل معدلو..... 10متون گرم دوستان لطفا اینجا جواب بدید چون رفتم تو اتقالی هنوز کسی جوابمو نداده
دوستان یه سوال دارم اطفا جواب بدید
اگه من دانشگاه ازاد برم شهرستان دوباره بخوام برگردم تهران چه شرایطی باید داشته باشم مثل معدلو..... 10متون گرم دوستان لطفا اینجا جواب بدید چون رفتم تو اتقالی هنوز کسی جوابمو نداده
منم نصف شهریه ثابت دادم واسه مرخصی
ترم اول کل شهریه ثابت گرفتن!
ترم دوم رو نصف شهریه ثابت!
از یکی از دوستام که آزاد میره پرسیدم برا انتقالی چطوریه گفت باید یه ترم بخونی اگه معدلت بالا 16 باشه میتونی تقاضا انتقالی بدی به دانشگاهی که میخوای... دیگه باید ببینی اون دانشگاه که تقاضا دادی قبول میکنه یا نه... البته اینا رو دوستم گفت مطمئن نیستم درست گفته یا نه... خودت هم بیشتر تحقیق کنی بهتره...![]()
دوستان با
ریاضی 50
فیزیک 92
ادبیات 80 به بالا
دینی 80 به بالا
عربی 70 به بالا
زبان 95 به بالا
شیمی 60 به بالا میشه مهندسی IT تهران جنوب یا نرم افزارش قبول شد ؟
اینجا بپرسید زود جواب بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان سه تا سوال داشتم
دانشگاه ازاد میشه ترم اولم مرخصی گرفت ؟(اخه بعضییا میگن ترم اول مرخصی نمیدن)
اگه ترم اول مرخصی گرفتی بعد ترم دوم (بهمن) نری ثبت نام و اواسطه اسفند بری انصراف بدی پول ازت میگیرن یا نه؟
و اخر اینکه دو ترم پشت سر هم میشه مرخصی گرفت؟ اخه از بعضیا شنیدم میشه
ممنون اگه زود جواب بدین چون خیلی برام حیاتیه![]()
1 . بله شدنش که میشه یکی از همکلاسی های من همین کارو کرد
2 . انصراف بله دانشگاه آزاد هزینه خواهد گرفت در ضمن شما که مرخصی میگیرین باز نصف شهریه ثابت رو می پردازین
3.تا اونجاییکه من میدونم نمیشه مگر با بند پ اونم در حد تیم ملی
من مهندسی پزشکی میخونم دانشگاه آزاد تبریز اینجا اینجوریه به منوال بالاست
موفق باشی
دوست عزیز انتقالی به دانشگاه آاد تهران ممنوع است اما به شرط ها و شروطه ها می شود به این معنا که تبصره هایی هست مثل اینکه برادرت خواهرت اونجا آزاد بخونن یا جانباز و شهید و یا موارد دیگه ...
یکی از دوستام تونست بگیره انتقالی به علوم تحقیقات چون خواهرش اونجا می خوند اما باقی تا اونجاییکه من میدونم خیر
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
دوست عزیز حداکثر یکو 200 اما ثابتش پونصد و خورده ایه اما روال بین 900 1 تومن ولی خوب دقیقه دقیق نمیدونم میپرسم از دوستام میگم بهت
Last edited by Abbshangooli; 05-08-2011 at 16:46.
چقدر میگیرن؟
بسته به رشته داره تا شهریه ثابتش تخمین بخوره ؟
فرضا مهندسی پزشکی ثابتش 421000 تومن هست نصفش
یا معماری 6ششصدو خورده ای که نصفش رو مگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)