تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 1024 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما 10 میخوابی 4 بیداری؟
    راحت بیدار میشی؟
    منکه 7-8 ساعت میخوابم آخرشم با بدبختی بیدار میشم!
    اگه ممکنه یه کن راجع به این موفقیتت توضیح بده ... مثلا از اولشم اینجوری بودی یا تازه عادت کرده
    فکر کنم مشکل خیلیا باشه
    آره راحت بیدار میشم...

ببین وقتی 6 ساعت میخوابی خیلی راحتتر بیدار میشی تا وقتی 8 ساعت میخوابی..دلیلشم یه چیزی تو مایه های اینه که تا 6

ساعت خواب بدن استراحت میکنه از 6 ساعت تا 9 ساعت مغز کار میکنه و ...یه چیزی تو این مایه ها!!واسه همینه که بعضی

وقتا 8 ساعتم میخوابی ولی وقتی بیدار میشی احساس خستگی میکنی...یا باید تا 6 ساعت بخوابی یا بیشتر از 9 ساعت!

که بیشتر از 9 ساعت اصلا خوب نیست اونم واسه یه کنکوری!

من خودم اوایل عادت نداشتم آخه همیشه 4 صبح تازه میرفتم که بخوابم! واسه همین شب اول که میخواستم خوابم رو تنظیم

کنم..ساعت 10 دراز کشیدم که بخوابم ولی اصلا خوابم نمیبرد!ساعت 12:30 خوابم برد!ولی وقتی خوابم نبرد اصلا بلند نشدم

برم بگم خوابم نمیبره.تا 12:30 دراز کشیدم! صبح هم 6 ساعت بعد یعنی 6:30 بیدار شدم سر حاله سرحال!

شب بعد 11 خوابم برد..شبای بعد تر دیگه همون 10 خوابم میبرد...

سختیش فقط روز اوله!

2. 10 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

عجب توفیق اجباری گیرم اومد ها! منم مشکل خواب رو داشتم و همیشه 1 می خوابیدم تا 10! خیلی جالب بود توضیحات دوستان مخصوصا پیمان خان.

4. 4 کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ایول پیمان جون.همین طوری ادامه بدی امسال رتبه اول پی سی میشی.
    دمت گرم.من این روشی رو که گفتی حتما اجراش می کنم.
    عجب توفیق اجباری گیرم اومد ها! منم مشکل خواب رو داشتم و همیشه 1 می خوابیدم تا 10! خیلی جالب بود توضیحات دوستان مخصوصا پیمان خان.

خوشحالم که این یه روزم که اومدم پی سی هم واسه خودم مفید بود و روحیه گرفتم که دوستامو دیدم..هم شاید واسه چند

نفری حرفام مفید بود...انرژی مثبت شما به سمت منم اومد و میتونم حسش کنم...
    Last edited by timsar jackson; 14-03-2010 at 14:46.

6. 7 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اینو امتحان کردم اصلا جواب نمیده یه شب نخوابیدم شب بعد مثل جنازه ها خوابیدم تا ساعت 11 صبح!!! شب دوباره ساعت 3 خوابیدم !
    ولی قرص خواب امتحان نکردم بعضی ها میگن عوارض داره و ...به هر حال تشکر بابت راهنمایی
    نه دیگه ! صبح زود فرداش باید بلند شی وگرنه معلومه که خوابت میگیره : دی
    اگه مدرسه میری که مشکلی نیست
    قرص خواب رو هم میتونی با پزشک مشورت کنی . شما قرار نیست مدت طولانی بخوری که عوارض داشته باشه . نهایتش یکی دو هفته زیر نظر دکتر و پدر و مادر .

من یادمه یک جایی خوندم بهترین زمان خواب ساعت 9 شب تا 3-4 صبح هست . فقط موقع تنظیم برنامه ی خوابتون به اینم دقت کنید که موقع کنکور باید صبح زود از خواب بلند شید و برید سر آزمون . به نظرم برنامه ی ایده آل هر شخص فرق داره پس تنظیم خوابتون با خودتون : )

8. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نه دیگه ! صبح زود فرداش باید بلند شی وگرنه معلومه که خوابت میگیره : دی
    اگه مدرسه میری که مشکلی نیست
    قرص خواب رو هم میتونی با پزشک مشورت کنی . شما قرار نیست مدت طولانی بخوری که عوارض داشته باشه . نهایتش یکی دو هفته زیر نظر دکتر و پدر و مادر .

من یادمه یک جایی خوندم بهترین زمان خواب ساعت 9 شب تا 3-4 صبح هست . فقط موقع تنظیم برنامه ی خوابتون به اینم دقت کنید که موقع کنکور باید صبح زود از خواب بلند شید و برید سر آزمون . به نظرم برنامه ی ایده آل هر شخص فرق داره پس تنظیم خوابتون با خودتون : )
    اون یه جا، مجله ی آزمون قلم چی نبود؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

الان که برای ثبت دانشگاه آزاد داشتم اطلاعاتم رو از روی فرم دانشگاه سراسری وارد میکردم در عین ناباوری دیدم اشتباهی تاریخ اخذ مدرک دیپلم 86 وارد کردم در صورتی که باید 87 وارد میکردم حالا باید چیکار کنم ؟
    بالاخره جواب دادن امروز یکی از بهترین روزای زندگیمه ! هم پیمان کلی بهم (انرژی + روحیه) داد سنجش هم امروز جواب سوالمو داد خلاصه توپ توپم شاید دوستان دیگه ایی هم یه چنین مشکلی داشته باشن به خاطر همین جواب سوال اینجا قرار میدم
    پاسخ سئوال : با سلام درخواست خود راهمراه با تصوير كارت ملي حداكثرتاتاريخ 27/12/88 به شماره 6182368-0261 فاكس نماييد
    ویرایش:دوسنتان اگه کسی مشکل داشت خودش از سنجش بپرسه چون این شماره کرج هست فکر کنم محل سکونتتون هرجا باشه یه شماره همونجا میدن به هرحال شرمنده اولش اطلاعات غلط دادم
    Last edited by rambo_1386; 14-03-2010 at 18:53.

11. 4 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

پیمان یه سری حرفهارو تو پروفایلم بهم زد که کلی بهم انرژی داد سعید هم با اون حرفها حال کرد و تصمیم گرفت دیگه فروم تعطیل کنه منم نهایتش تا جمعه هستم دوری شما خیلی سخته ولی مجبوریم که بریم انشاءالله تابستون همینجا یه جشن حسابی میگیریم و از شر کنکور و پشت کنکور خلاص میشیم اینم از پست مفید پیمان جان
    نه پیش رو تموم کردم نه پایه رو...هم پیش میخونم هم پایه..شیمی 2,تحلیلی و چند تای دیگه رو تموم کردم بعضیا رو هم

نصفه خوندم...

خوب میخونم ساعت اصلا نمیگیرم ولی فکر کنم 10-11 ساعت یا بیشتر میخونم...

امیر نمیخوام بهت فاز منفی یا نا امیدی بدم ولی تو الان مثل 2 ماه پیش منی....اینجوری پیش بری میشی مثل پارسال.

یه تکونی بخور دیگه..من فکر میکنم تو انگیزه ی کافی رو نداری.مثل 2 ماه پیش من.من انگیزه هام خیلی بالاست خیلی بالاتر

از قبول شدن تو یه دانشگاهه خوب...

یه فکری بکن..ببین واقعا واست مهمه دانشگاه چی قبول شی؟ اگه مهمه خب پس چرا واستادی و تلاش نمیکنی؟ اگه خیلی

مهم نیست بی خیال شو خودتو اذیت نکن برو دنبال چیزی که واست مهمه!

منم اصلا اصلا واسم درس و دانشگاه مهم نیست! علاقم تو زندگی یه چیز دیگست که به خاطر اون باید حتما درس بخونم و

تهران قبول شم..واسه همین میتونم درس بخونم..یعنی انگیزه دارم!

13. 7 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من یه کتاب میخواستم بهم معرفی کنین که کنکور 10 سال اخیر همه درسهارو با پاسخ تشریحی داشته باشه

پیشاپیش تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من یه کتاب میخواستم بهم معرفی کنین که کنکور 10 سال اخیر همه درسهارو با پاسخ تشریحی داشته باشه

پیشاپیش تشکر
    کتاب 6 سال کنکور زرد قلم چی هست که بسیار خوبه..وکنور ها را جدا از هم داره خودم سال گذشته خیلی ازش راضی بودم..
    البته از 85 به بعد قابل استفاده بود چون قبلش سبک سوال ها کلا فرق داشته..

16. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

پیمان یه سری حرفهارو تو پروفایلم بهم زد که کلی بهم انرژی داد سعید هم با اون حرفها حال کرد و تصمیم گرفت دیگه فروم تعطیل کنه منم نهایتش تا جمعه هستم دوری شما خیلی سخته ولی مجبوریم که بریم انشاءالله تابستون همینجا یه جشن حسابی میگیریم و از شر کنکور و پشت کنکور خلاص میشیم اینم از پست مفید پیمان جان
    به خاطر این که برنگشتنت تا کنکور به این جا به نفعته، همه ی بچه ها باهم فیاد می زنیم:

بری دیگه برنگردی
    ایشاالله
    چشم نخوری
    ماشالله

18. 5 کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •