دوست عزیز به فکر ما تازه واردها هم باش اگر ممکنه لینک کیت سرور بزار برامون و اگر ممکنه یه آموزش مختصر یزار که کیت سرور چطوری کار میکنه و ggs به چه صورت.
ممنون از لطفت
دوست عزیز به فکر ما تازه واردها هم باش اگر ممکنه لینک کیت سرور بزار برامون و اگر ممکنه یه آموزش مختصر یزار که کیت سرور چطوری کار میکنه و ggs به چه صورت.
ممنون از لطفت
آره کیت سرور خیلی بهتره اما مشکل اینجاست که برای من نصب نشد
نمیدونم شاید چون ویندوزم 7 هست روش کار نمیکنه
البته از اونجایی میگم نصب نمیشه چون اولا بعد از نصب دکمه INSTALL خاموش نمیشه دوما توی بازی ارم باشگاه ها مثل آرسنال درست نمیشه
من به این نتیجه رسیدم که بازی ها تو تهران دیرتر از خیلی جاهای دیگه پخش می شه ... ما که دیشب از یه جا تو سید خندان و یه جا دیگه تو پاسداران پرسیدیم نداشتند( البته در کمال پررویی با یه نیشخند می گفتن نیومده!!) در حالی که پست های دوستان رو که می خوندم می گفتن به راحتی در مشهد ، اهواز، رشت و اصفهان و ... پیدا کردن!!
فکر کنم دلیلش این باشه که تو شهرهای دیگه کیفیت و قیمت اینترنت خیلی بهتر از تهران شلوغ مسخره هست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار با kitserver خیلی راحته فقط کافیه پوشه ی اون رو توی اونجایی که بازی نصب هست بزاری (یعنی اونجایی که فایل ستینگ هم هست) بعد یری تویه پوشه kitserver , instal رو بزنی بعد از نصب هم فایل مورد نظر خودت رو توی یه جایی به اسم img تویه همون پوشه های kitserver کپی کنی بعد هم همه چیز درست میشه.
اینم لینک:
http://ul.to/3lktl2
http://www.--------------/14765353/Kitserver%209.01%20by%20juce%20%26%کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کیت سرور رو گرفتم 9.01
نصب هم کردم
این فایل ها رو هم کپی کردم توی پوشه Img ولی لباسا درست نشدن که![]()
نه رفیقمن به این نتیجه رسیدم که بازی ها تو تهران دیرتر از خیلی جاهای دیگه پخش می شه ... ما که دیشب از یه جا تو سید خندان و یه جا دیگه تو پاسداران پرسیدیم نداشتند( البته در کمال پررویی با یه نیشخند می گفتن نیومده!!) در حالی که پست های دوستان رو که می خوندم می گفتن به راحتی در مشهد ، اهواز، رشت و اصفهان و ... پیدا کردن!!
فکر کنم دلیلش این باشه که تو شهرهای دیگه کیفیت و قیمت اینترنت خیلی بهتر از تهران شلوغ مسخره هست !![]()
مشکل تو اینه که باید یه مغاره گیر بیاری که آپدیت آپدیت باشه ...![]()
من چهار سالیه از یه مغازه ی خیلی آپدیت خرید میکنم ... هر چی نرم افزار رو بازی بخوای میاره. همون روز اول که منتشر میشه. واسه همین تا پی سی ورلد تبلیغش رو زد منم زنگ زدم و اونم گفت اوردیمشبش رفتم خریدم.
بچه ها یه سوال دارم ... آیا امکان داره من از خونه ی خودمون و رفیقم از خونه ی خودشون بدون اینکه با هم لن باشیم توسط همین ADSL با هم آنلاین PES بازی کنیم ؟![]()
اول لینک دانلود:
دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ رو که دان کردی با برنامه وینرار اکسترکت میکنی و وقتی فایل مورد نظر(Kitserver 9.01 by juce & Robbie - beta) استخراج شد کپیش میکنی تو پوشه نصب بازیت و اینستال رو میزنی و بعد میری تو بازی و کف بر میشی
البته باید این رو PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 که بچه ها تو چند صفحه قبل گذاشتن باحجم 13 مگ دان کنی و محتویاتش رو تو پوشه کیت سرور پیست کنی وبعد اینستال کنی تا کف بر شی![]()
چجوری خوب ! یه توضیح دقیق بده !
دوست عزیز من همین کار رو کردم
success هم داد و img ها رو هم دانلود کردم و توی پوشه کیت سرور ریختم ولی توی بازی خبری از درست شدن لباسا نیستش منظورم این پوشه هستش:
Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img
اشکال کارم کجاست ؟
Last edited by pedramgolchin; 22-10-2009 at 13:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)