گوشی وقتی با کابل وصل میکنم روی همه مدا کار میکنه به غیر از pc suit ولی با بلوتوث کار میکنه اشکال از سیم یا نرم افزاری؟
گوشی وقتی با کابل وصل میکنم روی همه مدا کار میکنه به غیر از pc suit ولی با بلوتوث کار میکنه اشکال از سیم یا نرم افزاری؟
متاسفانه اون قبلنا بود الان 5800 ها فرق کردند و کیفیتشون پایین اومده و هندزفری بی کیفیت دارند و پایه نگه دارنده ندارند
و اون بنده را هم ندارند
دوستان یه کمکی بکنید در اینجا
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چجوری میشه اطلاعات از رو سیمکارت رو به مموری کپی کردودیگه اینکه از کدوم قسمت میشه تمام اطلاعات ورودی روی مموری کارت ذخیره بشه مثل پیامها یا ذخیره کردن شماره تلفن
پیشاپیش متشکرم
کسی جواب مارو نمیده؟
شما وقتی یه سیم کارت رو به گوشی میندازی خودش سوال میکنه که میخواین اطلاعات سیم کارت (مسیج ها و یا اس ام اس ها، البته در بخش مربوط به خودش) روی تلفن کپی بشه؟ و شما باید جواب مثبت بدید.
کنتاکت ها همیشه روی حافظه گوشی ذخیره میشه که میشه با بک آپ گرفتن روی مموری کارت از پاک شدن تصادفی جولگیری کرد
اما در مورد مسیج ها به این ترتیب عمل کنید :
messaging>options>settings>other>memory in use
ور از این قسمت مموری کارتتون رو انتخاب کنید که پیام ها روی کارت حافظه ذخیره بشن
سلام دوستان میخواستم بدونم نرم افزاری چیزی برای تایپ فارسی واسه5800 وجود نداره؟
باتشکر
5800 خودش فارسی تایپ میکنه هلو! نرم افزار برای چی؟
برادر من اولا سلام
ثانیا یکم آداب معاشرت رو رعایت کن
ثالثا 5800 عربی داره فارسی نداره یکم از ذهنت استفاده کن آکبند نگه ندارش
بازممنون بخاطر کلمات خوبی که استفاده کردی![]()
من چی گفتم که بهت برخورد؟
ها نکنه هلو رو به خودت گرفتی؟ نه عزیزم منظورم گوشی بود نه شما
یعنی انقدر احساس هلویی میکنی؟ یه کم فکر کن ذهنتو آکبند نگه ندار ببین چرا من باید به تو میگفتم هلو!
رو گوشیت فارسی نصب کن خوب!
سلام حاج آقا
بنده از طرفه کله بر و بچ خیابون بغلی و محله های مجاور پـــــــــــــوزش ( با یه "زش!" اشانتیون) عرض میکنم
میگم چرا از این هلوجات به ما نمیگی به خودمون علاقمند شیم
یاسر جان گوشیت در چه حاله؟ آپدیت کردی راضی ای؟
من که کماکان بغله غارم از وقتی که میخواستم اپدیت کنم نشد یه تابلو ورود ممنوعه گوشی مدرنیزه شده هم زدم![]()
ثالثا 5800 عربی داره فارسی نداره یکم از ذهنت استفاده کن آکبند نگه ندارشچرا الکی بحث میکنید؟5800 خودش فارسی تایپ میکنه هلو! نرم افزار برای چی؟
فارسی داشتن یا نداشتن، بستگی به گوشی داره، بعضی گوشی ها فارسی ندارن (گوشی های آماده برای کشور های عربی) و بعضی ها دارن (سفارشی های ایران!)
راهش فلش کردن یه فریمور فارسی روی گوشی هست، یا تو خونه، یا بدی بیرون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)