اینترنت من شب ها 2mb میشه و خوراک بازی انلاین با ping پایین!اینم تست سرعت تو speedtest با سرور باکو![]()
اینترنت من شب ها 2mb میشه و خوراک بازی انلاین با ping پایین!اینم تست سرعت تو speedtest با سرور باکو![]()
خوب عزیز اسم شرکتت روهم بگو، پارسان که نشنیدم والا!
کسانی که سرعت دانلودشون از رپید شیر کمه بخونن
من خودم این مشکل رو دارم اما متوجه شدم بعضی از سرورهای رپید با پورت متفاوتی متصل میشه و این مشکل رو حل میکنه و با تمام سرعت دان میشه کرد
پس اگه با یه لینک این مشکل رو داشتین فایل رو پاک کنید و دوباره روی لینک کلیک کنید تا از یه سور دیگه دان شه
اینم رکورد سرعت بنده امروز صبح ساعت 6 البته یه هفته ای هست که این طوریه![]()
با سلام به دوستان من میخوام adsl بگیرم دو تا سوال داشتم اول اینکه کلآ کدوم شرکت بهترین سرویس adsl رو تو تهران میده و دوم با توجه به اینکه تو منطقه ما فقط پارس آنلاین و شاتل سرویس میدن از کدوم بگیرم کمتر گرفتار افت سرعت میشم.
totayma لطفا ISP تون رو معرفی کنید.
پارس آنلاين پشتيبانيشش خوبه قيمتاش بالاس شاتل برعكس تو سرعتم شركتا تقريبا همشون مثل همن![]()
اگه کسی هم به ما کمک کنه ممنونش میشیم!!!!!!!!!!بعد بچه ها میخواستم ببینم داتک خوبه چون رفتم گشتم دیدم فقط داتک منطقه ما رو ساپورت میکنه
Last edited by afshin50cent; 06-02-2010 at 17:13.
به نظر من صبانت بگیری بهتره .
ولی چون 15 گیگ میخوای گرون درمیاد . مثلا 15 گیگ واسه 3 ماه 85 هزار تومن ! 3 گیگ در ماه 13 هزار تومن .
شبانه هم داره که بعضی شبا خوبه بعضی شبا خوب نیست ( که این موردش بیشتره)
شاتل نمیدونم وضعیتش چطوره الان .
مخلصیم .
به نظر من بهترين موردي كه ميتوني انتخاب كني همين داتك هست هم نامحدود سرويس ميده هم حجمي![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)