سلام دوستان
مشکلی داشتم به این ترتیب که مودم adsl من سمفونی هست بعد از مدتی استفاده حدود یک ساعت اینترنتم قطع میشه و لی وقتی کامپیوتر رو ریستارت میکنم مشکل حل میشه میتونید کمکم بکنید مشکل از چی هست؟انتی ویروسم نود هست وهمیشه اپدیت هم هست.
سلام دوستان
مشکلی داشتم به این ترتیب که مودم adsl من سمفونی هست بعد از مدتی استفاده حدود یک ساعت اینترنتم قطع میشه و لی وقتی کامپیوتر رو ریستارت میکنم مشکل حل میشه میتونید کمکم بکنید مشکل از چی هست؟انتی ویروسم نود هست وهمیشه اپدیت هم هست.
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه میشه طریقه نصب مودم D-link 2520 رو واسم بزارید
ممنون میشم.![]()
احتمالا فایروالت افه
انش کن درست میشه
dont sent چیزی نمیاد
نمیشه . هیچ مودمی همچین امکانی رو نداره.
با عرض سلام
من تو خونه دو تا سیستم دارم به همراه یک hub و یک مودم . یک خط adsl گرفتم می خواستم بدونم چه جوری و از چه نوع connection باید استفاده کنم که هر دوتا سیستم هر زمان که خواستن بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه احتیاج باشه سیستم دیگه روشن باشه و حتی در مواقعی هر دو تا بتونن هم زمان وصل باشن .خلاصه هر کدوم هر موقع که بخوان بتونن وصل بشن.
دفعه اول یک connection تو هر سیستم ساختیم .هر کدوم جدا میتونستن وصل بشن ولی همزمان نه.
دفعه دوم رفتیم داخل تنظیمات مودم یک connection ساختیم طوری که با روشن شدن سیستم خط وصل میشد ولی مشکل این بود که خط از روی سیستم 1 برای سیستم 2 ،share میشد و اگه سیستم 1 روشن نبود سیستم 2 نمیتونست وصل بشه .البته یه سری مشکلات دیگه هم بود مثلا وقتی شب ها سیستم رو میگذاشتم برای دانلود صبح که پا میشدم میدیدم خط قطع شده و دسترسی به قسمت network connection های ویندوز سخت میشد و حتی دیگه نمی شد وارد کنسول مودم شد. بعضی از وقت ها هم خط قطع می شد باید مودم رو روشن و خاموش میکردم تا خط دوباره وصل بشه.
خوشحال میشم کمکم کنید و بهم بگید اینی که من میخوام اصلا میشه یا نه
سلام به همه دوستان
من يه مودم asus دارم كه مدل WL-am604g هستش كه وايرلس هم داره . حالا مشكله من اينه كه وقتي اين مودم رو وصل ميكنم به خط چراغ Alert كه قرمز رنگه و شبيه علامت تعجبه ( ! ) روشن ميمونه و چراغ ADSL هم چشمك ميزنه و من نميتونم به اينترنت وصل بشم . تا حدود 2 يا 3 بعد كه اين چراغ خاموش ميشه و اونوقت ميتونم وصل بشم .
من اين مودم رو از جايه ديگه كه قبلا استفاده ميكردم اوردم و وصل كردم . همون اول هم وارد تنظيمات خود مودم شدم و مودم رو Restore default factory كردم و همه چيز رو دوباره از اول تنظيم كردم اما بازم چراغ روشن ميمونه و اينترنت وصل نميشه . بارها و بارها اين كار رو تكرار كردم ( Restore default factory كردم و همه چيز رو دوباره از اول تنظيم كردم ) اما نميشه كه نميشه .
جالب اين جاست كه وقتي با مودم قبلي وصل ميشم همه چيز درسته ولي با اين مودم نميشه .
حقيقتش من اين مودم رو به خاطر وايرلسش ميخوام . اما بعد از 3-2 ساعت كه صبر ميكنم تا وصل بشم بازم تازه از طريق Eternet وصل ميشم و نميتونم از وايرلس استفاده كنم .
من جاي ديگه كه از اين مودم استفاده ميكردم هيچ مشكلي نداشتم اما حلا نميدونم چرا ؟![]()
توي manual هم چيز زيادي دستگيرم نشد .
خواهشن كمك كنيد داره اعصابمو خرد ميكنه![]()
راستي يادم رفت كه بگم وقتي Restore Default Factory ميكنم بعد از Reboot شدن هي اين پيغام تكرار ميشه :
و بعد :WL-AM604g is testing your ADSL link now! Please wait.....!
در صورتي كه ADSL وصله !ADSL Link Down! Please check your telephone line connection
سلام
ممنون از راهنمایتون
فایروال اف بود همین انش کردم ببینم جواب میده .راستی sent هم دارم.
من امروز سرویس جدید گرفتم
مودم هم گذاشتم سر خط ...
یوزر پسورد که وارد میکنم ارور 691 میده، نمیدونم چرا ...
به پشتیبانی زنگ زدم میگن باید ویندوز رو عوض کنی! ایا روش دیگری به غیر از ویندوز عوض کردن هست!؟
امروز یه خورده گیج میزنماگه کسی طریقه کانفیگ کردن مودم Kasda KD318EUI رو بگه ممنون میشم
Last edited by vahid78; 18-01-2010 at 16:28.
خودم رفتم مودمو اینا رو دستکاری کردم ولی حالا اررور 678 میده ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)