سلام. از دوستان کسی تا حالا کتاب پرسشهای 4 گزینه ای فیزیک پیش1 مبتکران نوشته سبز میدانی-زاهدی-محتشم رو دیده؟ یه توضیحی درباره کتاب بدین که بدرد میخوره یا نه؟
سلام. از دوستان کسی تا حالا کتاب پرسشهای 4 گزینه ای فیزیک پیش1 مبتکران نوشته سبز میدانی-زاهدی-محتشم رو دیده؟ یه توضیحی درباره کتاب بدین که بدرد میخوره یا نه؟
بهتره بپرسین کی ندیدهبهترین کتاب فیزیک پیش 1 هست به نظر من . فوق العاده ست.
همون اندیشه سازان دیگه
خوبه یعنی عالیه ولی فکر نکنم سوالای جدید کنکور رو داشته باشه
فیزیک پیش 1 خیلی سبز اگه باید اونم خیلی خوبه
گاج میکرو بندی هم خوبه
فار هم باید خیلی بخونی حجمش زیاده ولی مولفاش همینان که خودت گفتی
دوستان یه سوال دارم تو رو خدا جواب بدین
من امسال سال دوم هستنم رشتم هم ریاضیه
میخوام تو کنکور که دو سال دیگس رتبه خوبی بگیرم
مدرسه ای که میرم سطحش یه کم بالاس و به خاطر همین یه کم سخت میگیرن و وقت زیادی برای تست و... ندارم
کلا با این اوضاع دوستان چه پیشنهای میدن؟
عربی رو زیاد تو قواعد گیر نداشتم تا الان بیشتر تو معنی مشکل دارم
زبان هم همینطور گیرم سر معنیه
ادبیاتم متاسفانه چون معلمم زیاد جالب نبوده از اول راهنمایی تا الان خیلی توش گیر دارم
اگه میشه یه کمکی کنید
ممنون میشم
پس منتظرم
باتشکر
دوستان کتاب عربی همگامان چه طوره؟؟؟
دوستان توی این نظرسنجی شرکت کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان جون مادرتون کمک کنید
عربی 7 درصد زدم
چی کار کنم
کتابی چیزی بگید تو رو خدا
ببین عربی گاج سبز برای تسلط روی کتاب درسی خوبه . چون تموم قسمتهای کتاب رو بررسی کرده و سوالات امتحانی هر درس و تستاشو اورده .اما ایاد فیلی یه کتاب کاملا کنکوری هست . به درد همه میخوره چه سومی چه دومی و حتی چه اولی ها!!! اسم این کتاب عربی به زبان ساده هست که قواعد عربی اعم از فعل و اسم و حروف و چند تامتن عربی(درک مطلب) رو بررسی کرده به علاوه سوالات کنکور گروه های مختلف . و ضمائم خوبی هم داره مثل جمع های مکسر عربی 2 و3 یا کلمات متضاد کتاب درسی.خیلی کتاب جامعی هست .کلی تمرین و کلی تست داره یه چیز جالب بهت بگم: مشاور قلم چی به جای اینکه کتاب خودشو معرفی کنه ،این کتابو پیشنهاد داد.
کتابهای گاج مشکی برای سوالات تشریحی خوبه و تعریفش هم شنیدم.اما کتاب عباس امیدوار به درد کنکورت هم میخوره.مثلا برای اینکه برد تابع رو به دست بیاری ،توابع رو دسته بندی کرده مثلا تابع های درجه دو اینجوری بردشون به دست میاد . تابع های براکتی اینجوری ،تابع های مثلثاتی اینجوری و ... . فقط یه بدی داره که تستاش خیلی کم اند و بعد از هردرس که تمرین اورده جواباشو نذاشته.ولی مثالهای خوبی تو کتابش یافت میشه.اگه از من میشنوی یه کتاب گل واژه هم بگیر. برای امتحانات نهایی هیچی بهتر گل واژه نیست.البته برای تسلط اصلا کافی نیستا!!ولی برای امتحان نهایی کارت رو راه میندازه.
فیزیک 3 سبز خیلی طرفدار داره ،خیلی خوبه اما یادت باشه برای نهایی گل واژه رو هم بررسی کن . چون در امتحان نهایی از ازمایش کنید ها هم سوال میاد . فکر نکنم کتاب خیلی سبز ازمایش های امتحان نهایی رو بررسی کرده باشه.من خودم الان دارم از فیزیک3مبتکران -کمانگر استفاده می کنم این هم کتاب خیلی عالیه. مبتکران کمانگر و سبز برای فیزیک 3 خیلی طرفدار دارن
با سلام
كسي كه كارداني نرم افزار كامپيوتر رو داره و علاقه زيادي داره بره عمران بخونه بايد چه منابعي رو براي كارشناسي ناپيوسته عمران تهيه كنه .؟
با تشكر
من کتاب تیک ایت گاج چاپ 89 رو دارم.خیلی از معانی رو نگفته. مثلا gesture که تو کتاب پرسمان گاج معنی کرده : ژست گرفتن
اما تو تیک ایت فقط معنی کرده : اشاره. (میتونم خیلی مثال بزنم)
یک کتاب دیگه معرفی کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)