منظورتون این کتابه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون این کتابه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز ...
از لحاظ گرامر و دستور منظورتونه؟
اگه آره من كتابي بهتر از اين نديدم :
Understanding and using English Grammar
By Betty s.Azar
كتاب نوشته شده توسط كسي هست كه زبان مادريش انگليسي هستش.
موفق باشيد.
فرق بین دو کلمه ی Divorced و Separated در مورد وضعیت تأهل ( Marital Status ) چیه ؟
فکر کنم Seperated زن و شوهر جدا زندگی میکنن، بدون اینکه این جدایی قانونی شده باشه!فرق بین دو کلمه ی Divorced و Separated در مورد وضعیت تأهل ( Marital Status ) چیه ؟
و Divorced همون طلاق هست که کارهای قانونیش انجام شده !
سلام دوست عزيز ...
فرقي ندارن ... فقط اينكه Divorce جدا شدن قانوني هستش ... اما Separate ممكنه واسه زوجي استفاده بشه كه جدا شدن از هم اما اين جدا شدن قانوني نشده هنوز و ممكنه به همديگه برگردن و ممكنم هست كه نه همون جدا بمونن. فرقش قانوني بودنشونه.
ويرايش :ممنون از دوستي كه زودتر جواب دادن ... من تا اومدم بنويسم و ارسال كنم ايشون زودتر پستشون ارسال شد.
موفق باشيد
Last edited by Hamid Hamid; 07-02-2012 at 19:54.
درود
معنی قسمتهای پر رنگ چیست؟
In a fit of rage, Francine broke the valuable glass.
That Leon resented Rita’s good marks in school was undeniable.
سپاس
در اوج خشم
اینکه لِیون از نمره خوبی که ریتا در مدرسه گرفته بود متنفر بود، غیر قابل انکار بود
My answer is not directed at you personally, but why some questions must be repeated over & over?...I suggest to create a FAQs topic to eliminate recurrent questions
بله. این هم خوبه. کتابهای usage یک رده هستند؛ مثل کتابهای گرامر که همه انتشارات معتبر نمونه آن را دارند.
سلام ...
دوستان منیعی برای مقاله های کوتاه علمی به همراه صوت وجود دارد ؟ مثلا در مورد یک مسئله علمی در حد 10 تا 15 دقیقه صحبت کنه البته به همراه فایل صوتی ...
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)