دوستان قبلا من 512 نامحدود داشتم ولی پولشو نقدی میدادم (پیش دریافت) سرعتم خوب بود ولی دیروز رفتم مخابرات گفتم بندازن رو قبض
از اون موقع سرعتم شده 20 تا 30 کیلو بایت انگار وقتی نقدی پرداخت میکنی سرعت خوبه ؟؟؟
دوستان قبلا من 512 نامحدود داشتم ولی پولشو نقدی میدادم (پیش دریافت) سرعتم خوب بود ولی دیروز رفتم مخابرات گفتم بندازن رو قبض
از اون موقع سرعتم شده 20 تا 30 کیلو بایت انگار وقتی نقدی پرداخت میکنی سرعت خوبه ؟؟؟
1.سلام دوست عزیزم ایا همیشه این وضعیت هست؟
2.من 1 سال بیشتره مکس نت نامحدود 128 دارم و سرعتم همیشه رو 30 بوده.دیشب یکی از دوستام میگفت پارس انلاین گرفتم که رو 8 بستن و سرعت دانلودم 450 500 کیلو بایت هست منم بدجوری وسوسه شدم ولی نمیدونم وضعیتش تو شبانه چطوره چون دوستم اهل دانلود نیست و فقط به خاطر دیدن ویدیو گرفته.
شرایط من:
1.مرکز مخابراتی قندی
2.دانلود روزانه در حدود 700 800 مگ
سپاس بیکران![]()
نه. مخابرات از مهر وضعیتش خراب تر شده. یه زمانی ای پی ها هر 5 دقیقه عوض میشد ( طبیعتا یوزر هم دیسکانکت میشد) بعد که اون درست شد سرعتا به هم ریخت. بعد اون مثل اینکه از دیروز دوباره آی پی ها داره سریعتر عوض میشه!
کلا رو حساب سرعت اون دوستمون از مخابرات سرویس نگیر. 512 محدود تو خیام جنوبی سرعت 150- 200 کیلوبایت میداد طرف ما 80-90 کیلوبایت! کلا شانسیه ویا تماس گرفتن یا پشتیبانی و غیره هم حل نمیشه
مخابرات سرویسهای نامحدودش کاملا فیکس بسته میشن. 512 نامحدود دقیقا 60 کیلوبایت سرعت میده ( یا میداد؛ من تابستون ماه آخر که تمدید کردم اینطور بود). 1 مگ هم دوروبر 125 کیلوبایت!
در کل اینترنت ارومیه موج سینوسی عجیبی داره. محل به محل وضعیت متفاوته
پارس انلاین چی؟اطلاعی داری؟
بله سرعتشون فرق ميكنه
بهتره بريد و نقدي پرداخت كنيد!!
وحدت
تقریبا البته بعضی آی پی ها سرعت خوبی نمیدن
از دیروز هم که سرعت به شدت افت کرده
milad_heartsick عزیز
چند تا پست بالاتر رو خوندم دیدم که شما به خاطر سرعت من میخوایید بیایید مخابرات درسته ؟ باید بگم سرعت من استنثنا است دوستان در جریان هستن همین چند هفته پیش سرعت من حالت عادی داشت حتی کمتر از عادی
وضعیت مخابرات چندان هم مطلوب نیست لااقل تا چند هفته پیش که برای من این طوری بوده
اگر فیبر نوری نیستید بهتره از شرکت های خصوصی اینترنت بگیرید
ممنون دوست عزیز
پارس انلاین چطوره؟
نه فیبر نوری نیست
من چون پارس آنلاین نداشتم نمیتونم دقیق نظر بدم ولی یکی از دوستان که از پارس آنلاین سرویس دارن تو این پست توضیح دادن :
اصلا به شاتل یا پارس آنلاین فکر نکن
فقط ماکس نت!
بگیر من تضمینن میکنم
پشیمون نمیشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)