تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 1004 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان قبلا من 512 نامحدود داشتم ولی پولشو نقدی میدادم (پیش دریافت) سرعتم خوب بود ولی دیروز رفتم مخابرات گفتم بندازن رو قبض
    از اون موقع سرعتم شده 20 تا 30 کیلو بایت انگار وقتی نقدی پرداخت میکنی سرعت خوبه ؟؟؟

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

256 نامحدود مخابرات
    برای من تا 260 میره ولی متغییره بعد از مدتی میاد روی 180 تا 200 kb/sec
    فایل 600 مگی رو نوشته تو 40 دقیقه دانلود میکنه

1.سلام دوست عزیزم ایا همیشه این وضعیت هست؟
    2.من 1 سال بیشتره مکس نت نامحدود 128 دارم و سرعتم همیشه رو 30 بوده.دیشب یکی از دوستام میگفت پارس انلاین گرفتم که رو 8 بستن و سرعت دانلودم 450 500 کیلو بایت هست منم بدجوری وسوسه شدم ولی نمیدونم وضعیتش تو شبانه چطوره چون دوستم اهل دانلود نیست و فقط به خاطر دیدن ویدیو گرفته.
    شرایط من:
    1.مرکز مخابراتی قندی
    2.دانلود روزانه در حدود 700 800 مگ
    سپاس بیکران

3. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سپاس بیکران
    نه. مخابرات از مهر وضعیتش خراب تر شده. یه زمانی ای پی ها هر 5 دقیقه عوض میشد ( طبیعتا یوزر هم دیسکانکت میشد) بعد که اون درست شد سرعتا به هم ریخت. بعد اون مثل اینکه از دیروز دوباره آی پی ها داره سریعتر عوض میشه!
    کلا رو حساب سرعت اون دوستمون از مخابرات سرویس نگیر. 512 محدود تو خیام جنوبی سرعت 150- 200 کیلوبایت میداد طرف ما 80-90 کیلوبایت! کلا شانسیه ویا تماس گرفتن یا پشتیبانی و غیره هم حل نمیشه
    مخابرات سرویسهای نامحدودش کاملا فیکس بسته میشن. 512 نامحدود دقیقا 60 کیلوبایت سرعت میده ( یا میداد؛ من تابستون ماه آخر که تمدید کردم اینطور بود). 1 مگ هم دوروبر 125 کیلوبایت!
    در کل اینترنت ارومیه موج سینوسی عجیبی داره. محل به محل وضعیت متفاوته

5. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

نه. مخابرات از مهر وضعیتش خراب تر شده. یه زمانی ای پی ها هر 5 دقیقه عوض میشد ( طبیعتا یوزر هم دیسکانکت میشد) بعد که اون درست شد سرعتا به هم ریخت. بعد اون مثل اینکه از دیروز دوباره آی پی ها داره سریعتر عوض میشه!
    کلا رو حساب سرعت اون دوستمون از مخابرات سرویس نگیر. 512 محدود تو خیام جنوبی سرعت 150- 200 کیلوبایت میداد طرف ما 80-90 کیلوبایت! کلا شانسیه ویا تماس گرفتن یا پشتیبانی و غیره هم حل نمیشه
    مخابرات سرویسهای نامحدودش کاملا فیکس بسته میشن. 512 نامحدود دقیقا 60 کیلوبایت سرعت میده ( یا میداد؛ من تابستون ماه آخر که تمدید کردم اینطور بود). 1 مگ هم دوروبر 125 کیلوبایت!
    در کل اینترنت ارومیه موج سینوسی عجیبی داره. محل به محل وضعیت متفاوته
    پارس انلاین چی؟اطلاعی داری؟
    1.
    2.من 1 سال بیشتره مکس نت نامحدود 128 دارم و سرعتم همیشه رو 30 بوده.دیشب یکی از دوستام میگفت پارس انلاین گرفتم که رو 8 بستن و سرعت دانلودم 450 500 کیلو بایت هست منم بدجوری وسوسه شدم ولی نمیدونم وضعیتش تو شبانه چطوره چون دوستم اهل دانلود نیست و فقط به خاطر دیدن ویدیو گرفته.
    شرایط من:
    1.مرکز مخابراتی قندی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان قبلا من 512 نامحدود داشتم ولی پولشو نقدی میدادم (پیش دریافت) سرعتم خوب بود ولی دیروز رفتم مخابرات گفتم بندازن رو قبض
    از اون موقع سرعتم شده 20 تا 30 کیلو بایت انگار وقتی نقدی پرداخت میکنی سرعت خوبه ؟؟؟
    بله سرعتشون فرق ميكنه
    بهتره بريد و نقدي پرداخت كنيد!!

8. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ماله شما کدوم مرکز مخابراتیه؟
    وحدت

تقریبا البته بعضی آی پی ها سرعت خوبی نمیدن
    از دیروز هم که سرعت به شدت افت کرده

10. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

milad_heartsick عزیز
    چند تا پست بالاتر رو خوندم دیدم که شما به خاطر سرعت من میخوایید بیایید مخابرات درسته ؟ باید بگم سرعت من استنثنا است دوستان در جریان هستن همین چند هفته پیش سرعت من حالت عادی داشت حتی کمتر از عادی
    وضعیت مخابرات چندان هم مطلوب نیست لااقل تا چند هفته پیش که برای من این طوری بوده
    اگر فیبر نوری نیستید بهتره از شرکت های خصوصی اینترنت بگیرید

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

milad_heartsick عزیز
    چند تا پست بالاتر رو خوندم دیدم که شما به خاطر سرعت من میخوایید بیایید مخابرات درسته ؟ باید بگم سرعت من استنثنا است دوستان در جریان هستن همین چند هفته پیش سرعت من حالت عادی داشت حتی کمتر از عادی
    وضعیت مخابرات چندان هم مطلوب نیست لااقل تا چند هفته پیش که برای من این طوری بوده
    اگر فیبر نوری نیستید بهتره از شرکت های خصوصی اینترنت بگیرید
    1
    شرایط من:
    1.مرکز مخابراتی قندی
    ممنون دوست عزیز
    پارس انلاین چطوره؟
    نه فیبر نوری نیست

14. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    پارس انلاین چطوره؟
    نه فیبر نوری نیست
    من چون پارس آنلاین نداشتم نمیتونم دقیق نظر بدم ولی یکی از دوستان که از پارس آنلاین سرویس دارن تو این پست توضیح دادن :

16. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

با پارس آنلاین سرعتتون چنده کدوم طرحو دارین چقدر دانلود میکنین؟؟ برا ارتباطات تصویری میدونین با این طرحی که دارین چقدر از حجمتون کم میشه؟؟

فیبر نوری نیستم و مرکز ایثار هستش حالا نمیدونم اونقدر نظرات مختلف هست که دارم گیج میشم چه در داخل نت و انجمن ها در سایت های مختلف

و چه در بیرون نت شایدم دلمو زدم به دریا به قول شما مکس نت تو مرکز ایثار چطوره خبر دارین؟؟؟پارس آنلاین؟؟؟؟ شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود مخابرات؟؟؟

این های وب که گفتی این چطوره؟؟؟؟ نمیدونم طرح فشفشه داره و بسته نقره برنز شبیه مکس نت دیگه سردرگم شدم این صبانت دیگه

کجاس نمیشناسم چجوریه اصلا خودتون یه رتبه بندی کنید ببینم کدوم بهتره کلا یه راهنمایی کنید ببینم چی میشه
    اصلا به شاتل یا پارس آنلاین فکر نکن
    فقط ماکس نت!
    بگیر من تضمینن میکنم
    پشیمون نمیشی

18. این کاربر از Serial Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •