تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 905 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ال90 دارم كاركردش23000 هست،جديدا ماشين هم كه گرم هست كمي سر دنده ميلرزه،دليلش چيه؟
    بعضي اوقات هم كه دنده ها را سريع پر ميكنم وسريع گاز و ول ميكنم و ميخام دنده سبك كنم،يك لرزش كوچكي حس ميكنم والبته اكثر اوقات اين حالت پيش نمياد،به چه دليله؟
    لرزش سر دنده معمولا علتش یا از دسته موتور هست یا تنظیم نبودن سیم کلاچ
    به نظر شما اول از راه حل هایی که بدون هزینه هستن شروع کنید
    ابتدا پیچ تنظیم کلاچ را کمی شل کنید بطوری که کلاچ تا جایی که دنده ها به خوبی جا برن پایین بره
    اگر مشکل حل نشد می تونید دسته موتور ها را بازدید کنید

2. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

لرزش سر دنده معمولا علتش یا از دسته موتور هست یا تنظیم نبودن سیم کلاچ
    به نظر شما اول از راه حل هایی که بدون هزینه هستن شروع کنید
    ابتدا پیچ تنظیم کلاچ را کمی شل کنید بطوری که کلاچ تا جایی که دنده ها به خوبی جا برن پایین بره
    اگر مشکل حل نشد می تونید دسته موتور ها را بازدید کنید
    تا حالا چند بار كلاچ را رگلاژ كردم ولي هنوز اون چيزي كه ميخام نشده!!!وقتي پايين تنظيمش ميكنم،هواسرد بشه؛دنده ها هم بد جا ميرن....حالا تقريبا بين وسط و پايين كلاچ در گير ميشه،تازه اوايلش كه اصلا لرزش نداشت،خيلي بالاتر كلاچ تنظيم شده بود
    دسته موتورها را چطور چك كنم؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام، احساس میکنم تو اتاق ماشین صدای جاده و موتور خیلی زیاده، راهی هست این صدا رو کمتر کنم؟ (پراید 87)

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

تا حالا چند بار كلاچ را رگلاژ كردم ولي هنوز اون چيزي كه ميخام نشده!!!وقتي پايين تنظيمش ميكنم،هواسرد بشه؛دنده ها هم بد جا ميرن....حالا تقريبا بين وسط و پايين كلاچ در گير ميشه،تازه اوايلش كه اصلا لرزش نداشت،خيلي بالاتر كلاچ تنظيم شده بود
    دسته موتورها را چطور چك كنم؟
    ماشین از جلو ضربه نخورده؟
    معمولا ضربه از جلو دسته موتور شاتونی زیر را آسیب میزنه
    زمان تعویض تسمه دینام و تسمه تایم هم مکانیک ها جک میزنند زیر موتور و موتور را بالا میارن تا به مجموعه دسترسی بهتری داشته باشند ولی بعد از اتمام کار جک را یکباره رها می کنند و تمتم فشار موتور روی دسته موتور بالا میاد و له میشه
    دسته موتور بالا ببیند پارگی یا دفرمه شدن نداشته باشه
    دسته موتور پایین هم به همین شکل

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام بخوام تو پراید فیوز ماشین رو تست کنم ببینم سالمه یا سوخته از چه روشی میشه فهمید؟ از طریق مولتی متر یا ظاهر فیوز یا لامپ میشه چطوری؟
    برای تست سالم بودن دینام و باتری باید چیکار کرد؟
    Last edited by saeid 22; 31-01-2015 at 00:27.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام.
    اعصابم نافرم خورده
    با یه احمقی تصادف کردم ازفرعی زدبهم گلگیر سمت شاگردو یکم از در له شده.
    مقصرم اون بود دلم از این میسوزه که ماشین صفر بود تازه سه ماه بود خریده بود واقعا خاک برسرش یکم از رنگ گلگیر ریخت طبیعتا تو صاف کاری یکم دیگه ازش میریزه نمیدونم چکار کنم فکر کنم یه 500تومنی از کون ماشین افتاد ولی صافکار که بردم گفت 200تومن البته خرج که به پای من نیست .
    یکی از دوستان گفت برو سایپا یه گلگیر بگیر تعویض کن بهتره چون ماشین صفر نشون نمیده گلگیر تعویض حالا موندم چکار کنم قانون ایرانم خیلی مسخراس گلگیری که تعمیر شده باشه ارزشش بیشتر از گلگیر تعویضی .نمیدونم معلوم میشه یا نه .
    من چکار کنم به نظرتون فرصتم ندارم .
    راستی یه عکسم الان از ماشین میگیرم براتون میفرستم فقط زیاد وقت ندارم باید با مقصر برم تکلیف روشن کنم چون مدارکامون گیره
    Last edited by najee; 31-01-2015 at 11:37.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام.
    اعصابم نافرم خورده
    با یه احمقی تصادف کردم ازفرعی زدبهم گلگیر سمت شاگردو یکم از در له شده.
    مقصرم اون بود دلم از این میسوزه که ماشین صفر بود تازه سه ماه بود خریده بود واقعا خاک برسرش یکم از رنگ گلگیر ریخت طبیعتا تو صاف کاری یکم دیگه ازش میریزه نمیدونم چکار کنم فکر کنم یه 500تومنی از کون ماشین افتاد ولی صافکار که بردم گفت 200تومن البته خرج که به پای من نیست .
    یکی از دوستان گفت برو سایپا یه گلگیر بگیر تعویض کن بهتره چون ماشین صفر نشون نمیده گلگیر تعویض حالا موندم چکار کنم قانون ایرانم خیلی مسخراس گلگیری که تعمیر شده باشه ارزشش بیشتر از گلگیر تعویضی .نمیدونم معلوم میشه یا نه .
    من چکار کنم به نظرتون فرصتم ندارم .
    راستی یه عکسم الان از ماشین میگیرم براتون میفرستم فقط زیاد وقت ندارم باید با مقصر برم تکلیف روشن کنم چون مدارکامون گیره
    دوست گرامی متاسفم
    نمی دونم چرا ولی صافکاری بدون رنگ رو بیشتر روی ماشین ارزش گذاری م یکنند در صورتی که شما با صافکاری و رنگ ماشینتون مثل اولش می شه
    فقط یکی اینکه جایی زخمی نمونه که زنگ بزنه مخصوصن درب
    یکی اینکه حسابی عکس بگیرید و نگه دارید که بعد روزی کسی گیر داد نشونش بدید که فکر نکنه چی شده بوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

9

با سلام خدمت همكاران محترم
    بنده ال نود دارم مدل 91 متاسفانه مشكلي كه داره 1- وقتي موتور كاملا سرد ميباشد پس از روشن شدن لرزش داره ؟ اگر بين 5 دقيقه حركت كنم مدام دور موتور بالا پايين ميشه ؟ هنگام دنده عقب كه اروم حركت ميكنم خاموش ميشه ؟
    يكي از كابران عزيز فرمودن كه يكي از شمع ها خراب هست ( تعوض كردم ) درست نشد......... استوپر را عوض كردم اورجينال انداختم ( ا درست نشد)
    دياگ زدم سليندر شماره سه رو نشون داد (كوئل) اونم اورجينا انداختم درست نشد ............ نظرتون چيه ممكنه از دريچه گاز باشه ؟ كسي هست بتونه راهنماييم كنه ممنونم ميشوم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ماشین از جلو ضربه نخورده؟
    معمولا ضربه از جلو دسته موتور شاتونی زیر را آسیب میزنه
    زمان تعویض تسمه دینام و تسمه تایم هم مکانیک ها جک میزنند زیر موتور و موتور را بالا میارن تا به مجموعه دسترسی بهتری داشته باشند ولی بعد از اتمام کار جک را یکباره رها می کنند و تمتم فشار موتور روی دسته موتور بالا میاد و له میشه
    دسته موتور بالا ببیند پارگی یا دفرمه شدن نداشته باشه
    دسته موتور پایین هم به همین شکل
    نه،فقط 1.5 سال پيش سپر جلو به سپر يك ماشين ديگه ماليده شد!!!وخبري از ضربه وتصادف شديد نبود
    تا حالا گذرمون به نمايندگي و ..حتي تعويض رينگ ولاستيك نخورده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •