این جایگاهه دستشویی سگ توی پتس کجاست؟؟؟
اعصابمو خورد کرده همش میره روی مبل دستشویی میکنه!
چیکار کنم تا بره یه جای دستشویی کنه؟
این جایگاهه دستشویی سگ توی پتس کجاست؟؟؟
اعصابمو خورد کرده همش میره روی مبل دستشویی میکنه!
چیکار کنم تا بره یه جای دستشویی کنه؟
سلام به دوستان عزیز من تازه عضو این سایت شدم.
من یک مشکل بسی اساسی در نصب بازی دارم.
من پک های بازی رو تا اینجا همرو دانلود کردم ولی از پک world adventures به بعد از یک سایتی هرچی دانلود کردم crack ندارن کلاً نصب منو مختل کردن.
اگر کسی داره این crack هارو فایل همشو لطف کنه یک فایل زیپ کنه برا من آپلود کنه از خجالتش وجدانن درمیام.
گناه دارم بخدا من کمکم کنید.
بچه ها وختی late night رو ریختم کرکشم کردم باز میگفت no disk اما وختی کرکشو ریختم روی سیمز اصلی درست شد و رفت تو بازی اما وختی خواستم شهرو انتخاب کنم باز همون وارنینگو داد..no disk
یه جا اینجا به چشم خورد صفه های قبلی اما الان نمیدونم کجا بود. کسی میتونه کمک کنه؟ چیکار کنم؟
یعنی واقعا هیچکی نیست یه راهنمایی بکنه؟!
میدونم مال کرک باید باشه اما نمیدونم چیکار کنم!!!!!!!!!
واقعا ممنون انقد کمک میکنین. اون پستم خودم گشتم از پستای قدیمی پیدا کردم!![]()
متاسفانه مثل اینکه این تاپیک دیگه خیلی روبه راه نیست.
حیف واقعا حیف
تابستون یادش بخیر چقدر شلوغ شده بود تاپیک!
sanjy جان ممنون بابت راهنمایی آپدیت بازی.بالاخره بعد اینهمه کار این مطلب آخری که شما خودت پیدا کردی خیلی مفید بود و به درد منم خورد.
ما مشکلامون خیلی شبیه به همه چون منم وقتی کرک میریزم پیغام دیسک میده.امیدوارم یکی پیدا شه راهنمایی کنه.
من وقتی میخوام بازی ambitions رو نصب کنم آخرای نصب ارور میده که فایل sku version موجود نیست.میشه فایلشو برای دانلود بزارین؟ممنون.
(لطفا زودتر بذارین که بخاطر 1 فایل کوچیک مجبور نشم دوباره کل بازیو دانلود کنم.)![]()
حداقل بگین توی sku version (به شکل notepad هست) جای موارد زیر چی نوشته که دستی درستش کنم.
?=GameVersion
?=Code
?=Asset
?=Thumbnails
?=TCC
?=CiderVersion
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
لطفا 1 آدم خوب زودتر جواب بده.ممنون.
یعنی واقعا هیچکس به اینجا سر نمیزنه 1 کمک به ما بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟![]()
من راهنمای آپدیت سیمز 3 را در پست اول خوندم ولی نتونستم آپدیتش کنم وقتی patch را اجرا میکنم ارور زیر میاد
(invalid file found) لطفا سریع راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)