تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 649 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    دوست من دیروز یک ایکس 1 خرید . (350 تومن ) ولی مموری روش نداشت . میخواستم بدونم از روش ورداشتن یا کلا نداره ؟
    کسی تازگی خریده ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    دوست من دیروز یک ایکس 1 خرید . (350 تومن ) ولی مموری روش نداشت . میخواستم بدونم از روش ورداشتن یا کلا نداره ؟
    کسی تازگی خریده ؟
    والا قدیما که گرون بود مموری 2 تا 8 گیگ رو گوشی بود
    خلاصه باید یه مموری رو گوشی میذاشتند
    ولی الان با این قیمت ممکنه نذارند
    اما نامردیه حداقل باید 2 گیگ میذاشتند روش

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

والا قدیما که گرون بود مموری 2 تا 8 گیگ رو گوشی بود
    خلاصه باید یه مموری رو گوشی میذاشتند
    ولی الان با این قیمت ممکنه نذارند
    اما نامردیه حداقل باید 2 گیگ میذاشتند روش

سلام.

2 تا 8 گیگ رو گوشی بود؟
    والا ما که 2تاش رو (یکی واسه خودم و یکی هم یکی از دوستان) خریدیم تو هر دوتاش هر کدوم یدونه 4 گیگ بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    قبلا یه نرمافزار بود که پانل media xperience panel رو به صورت فایل اجرای تو programer قرار میداد.
    کسی از بچه ها اگه داره لطف کنه بزاره.خیلی توی نت گشتم ولی پیدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید 2 تا سوال داشتم یکی این که چجوری میشه massege center فرستنده پیام همراه اول رو تغییر داد و دوم این که آیا نرم افزاری برای فرستادن شکلک هست؟؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض برطرف کردن مشکل

سلام دوستان عزیز
    من رام 826X WM 6.5.5 build 23549 with HTC Sense 2.5 رو روی گوشیم X1 نصب کرده بودم، ولی بعد از 1 هفته به خاطر باگ هاش میخواستم بر گردم به همون ویندوز موبایل 6.1.
    spl رو به همون spl اصلی گوشی برگردوندم ، بعد از نصب ویندوز 6.1 ، از طریق اکتیوسینک ؛ دیدم که ویندوز همون 6.5 هست و هر کاری کردم مثل ویندوز 6.1 که قبلا با همون رام ریخته بودم نمیشد!
    اینجا بود که من اون حرکت تاریخی رو کردم که دستامو گذاشت تو حنا
    برداشتم فایلی که spl گوشی رو به حالت اول بر میگردونه تغییر نام دادم به kovsimg.nbh
    و اونو ریختم توی مموری و از توی بوت لودر شروع کردم به نصب کردنش ؛ تا 100 % رفت و بعد روی loading گیر کرد . دیگه بعد از این هر کاری کردم که بتونم رام بریزم روش نشد ؛ چه با بوت لودر و چه با اکتیو سینک!
    الان گوشی رو که روشن میکنم مستقیم میره تو صفحه ی 3 رنگ .
    اگه بخوام با بوت لودر رام بریزم ؛ روی لودینگ گیر میکنه و اگه با اکتیو سینک ، اون باکس درصد میاد و روی 0 % گیر میکنه و بعد 1 مدت روی pc پیغام خطای
    error 262: update error
    the rom update utility has encountered communication errors durin the update procces. رو میبینم.
    هر کاری هم که بگید کردم ؛ hard reset و استفاده از task 29 برای فرمت کردن رام گوشی و ...
    ولی خیلی سمجه، چه کار باید بکنم ؟
    ممنووووووووووووو
    ---------------------------

<<<>>> دوست عزیز شما وقتی رام رو تغییر می دید رام بعدی دقیقا جایگزین نمیشه بلکه ممکنه از همون رام قبلی فایلهایی در حافظه اصلی باقی بمونه که حتی با هارد ریست هم بر طرف نمیشه.

برای برطرف کردن اینکار من فایلی رو ضمیمه می کنم، شما فیل رو اکسترکت می کنید و اوون رو اجرا می کنید.
    بدون هیچ فایل اضافی. به شکل زیر.
    مموری رو دربیارید.
    گوشی رو روشن کنید، احتمالا همون صفحه 3 رنگ نمایان میشه.
    کابل USB رو به گوشی و کامپیوتر وصل کنید.
    فایل رو اجرا کنید. گوشی مجددا ریستارت میشه و همون صفحه میاد.

این مرتبه:

روش اپ دیت رام رو با کامپیوتر اجرا کنید.
    توجه داشته باشید ممکنه چندین بار در درصد های مختلف ارور بده اما باید صبور باشید و مجددا این کار رو انجام بدین.

اگر ارور ادامه داشت بعد از ریستارت شدن باز بدون اینکه مرحله اول رو انجام بدین همین اپ رام رو تکرار کنید.

این کار تضمین شدست و خودم امتحان کردم.

فایل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از saieed91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید 2 تا سوال داشتم یکی این که چجوری میشه massege center فرستنده پیام همراه اول رو تغییر داد و دوم این که آیا نرم افزاری برای فرستادن شکلک هست؟؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
    Start>Settings>Personal>Phone>Services>Voice Mail and Text Messages>Get Settings...>Text Messages Services Center

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

ميخوام رام رو عوض كنم (هنوز فابريك شركت - ra1) ولي هرچي دكمه هاي صدا رو به همراه پاور فشار مي دم منوي بوت شدن نمياد . ميشه كسي بگه چند ثانيه بايد دستم رو رو دكمه ها نگه دارم؟ اول كدوم رو بگيرم اگه ممكنه دقيق يكي برام بگه چون هر جور امتحان مي كنم فايده نداره باز به صورت معمولي روشن ميشه.

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام x1 بگیرم ولی چند مورد هست که بهشون اهمیت میدم کهنمیدونم x1 داره یا نه؟
    اول از همه به کیفیت صدا خیلی اهمیت میدم به خاطر همین سونی اریکسون رو به نوکیا ترجیح میدم ولی نمیدونم که کیفیت صدای x1 مثل سونی های قبلی هست یا نه البته در هدفون نه اسپیکر گوشی
    دوم اینکه کیفیت عکس برداری و فیلم برداری اون چطوره و در حد کدام گوشی هست
    و در آخر بدلیل اینکه ویندوز موبایل هست احتمالاً بیشتر ویروس میگیره یا نه؟
    لازم به ذکره که گوشی من p1 و قبل از اون هم w950 داشتم وقبل از اون هم p990 حالا میخوام این x1 رو تجربه کنم.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    با توجه به گوشی قبلیه شما ، نه بلندی و نه کیفیت صدای X1 به خوبیه P1 نیست . کیفیت عکس و فیلم از P1 تا حدودی بهتر هست . ویروس هم نه ! ویروس چندانی در کار نیست !

این نکته رو در نظر داشته باشید که X1 یک گوشیه ویندوز موبایل هست و نباید انتظارات مالتی مدیای بالایی ( مثل اینترفیس زیبای W950برای پخش آهنگ )داشته باشید ، یا دوربین فوق العاده ! گرچه قابلیت های نرم افزاری و قدرت بالاتری در زمینه نرم افزاری ( فرضا کار با آفیس 2007 به راحتی ، نرم افزارهای مهندسی مناسب و ... )در این زمینه داره .

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

ميخوام رام رو عوض كنم (هنوز فابريك شركت - ra1) ولي هرچي دكمه هاي صدا رو به همراه پاور فشار مي دم منوي بوت شدن نمياد . ميشه كسي بگه چند ثانيه بايد دستم رو رو دكمه ها نگه دارم؟ اول كدوم رو بگيرم اگه ممكنه دقيق يكي برام بگه چون هر جور امتحان مي كنم فايده نداره باز به صورت معمولي روشن ميشه.
    باتری رو در بیارید برای چند ثانیه ، دوباره بذارید سر جاش . دکمه پایین ولوم رو نگه دارید و دکمه پاور رو فشار دهید و هر دو رها نکنید تا صفحه بوت بیاد .

12. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •