تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 737 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه oMID-END's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي ها...

پيش فرض

سلام !
    بنظر من شما از بین 207 و 206 یکیرو انتخاب کن! من ظاهر 207 رو نمیپسندم اما داشبورد شیکتری داره و کیفیت داشیوردشم خیلی بالاتر از تیپ 5 الان هست!
    تو این موارید هم که گفتی 206 و207 امتیاز بالاتری میگیرن
    ممنون از راهنماییت دوست عزیز...
    بازم سوال:
    بیشتراز یک میلیون تفاوت قیمت بین 207 و 206 ت5 هستش...
    میخوام بدونم 207 باتوجه به اینکه از نظر ظاهری از 206 پایین تر هستش...چه نکته ی قابل توجهی داره که خریدار راضی بشه 1میلیون تومان بیشتر هزینه کنه؟
    موتور و گیربکس و مصرف سوخت (کلا مشخصات فنی) هردو یکی هستش درسته؟
    از نظر رفاهی 207 تو چه مواردی سر تره از 206ت5؟
    درکل امکانات،طراحی و زیبایی داخل 207 انقدر هستش که آدم قید ظاهر نچندان دلچسب و 1میلیون بیشتر رو بزنه؟

اینم بگم که یه ماشینی میخوام که حداقل 3،4 سال واسم کارکنه و هیچ هزینه ی اضافی رو دستم نذاره! (کیفیت ساخت بالایی داشته باشه!)
    مثل بعضی خرابی های رایج تو بعضی مدل ماشین ها!
    Last edited by oMID-END; 24-08-2011 at 16:51.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

ممنون از راهنماییت دوست عزیز...
    بازم سوال:
    بیشتراز یک میلیون تفاوت قیمت بین 207 و 206 ت5 هستش...
    میخوام بدونم 207 باتوجه به اینکه از نظر ظاهری از 206 پایین تر هستش...چه نکته ی قابل توجهی داره که خریدار راضی بشه 1میلیون تومان بیشتر هزینه کنه؟
    موتور و گیربکس و مصرف سوخت (کلا مشخصات فنی) هردو یکی هستش درسته؟
    از نظر رفاهی 207 تو چه مواردی سر تره از 206ت5؟
    درکل امکانات،طراحی و زیبایی داخل 207 انقدر هستش که آدم قید ظاهر نچندان دلچسب و 1میلیون بیشتر رو بزنه؟

اینم بگم که یه ماشینی میخوام که حداقل 3،4 سال واسم کارکنه و هیچ هزینه ی اضافی رو دستم نذاره! (کیفیت ساخت بالایی داشته باشه!)
    والا هرکسی نظری داره! اگه بخوایم لیست چیزایی که رو 207 هست و رویه تیپ 5 معمولی نیست مثله همین پگ لوک .... بله بیش از 1 میلیون میرزه! اما همونطور که گفتم بحش فردی و شخصی هست! مثلا شخصا 206 میپسندم نسبت با 207!
    207 از نظر رفاهی چیزی سرتر نیست!
    در مورد 3.4 سال بستگی به شانست داره! تو ایران ماشین زیر 20 میلیون تولید داخل شانسیه! 206 یکی از بهترین هاست تو کیفیت حال حاظر!

3. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي ها...

پيش فرض

والا هرکسی نظری داره! اگه بخوایم لیست چیزایی که رو 207 هست و رویه تیپ 5 معمولی نیست مثله همین پگ لوک .... بله بیش از 1 میلیون میرزه! اما همونطور که گفتم بحش فردی و شخصی هست! مثلا شخصا 206 میپسندم نسبت با 207!
    207 از نظر رفاهی چیزی سرتر نیست!
    در مورد 3.4 سال بستگی به شانست داره! تو ایران ماشین زیر 20 میلیون تولید داخل شانسیه! 206 یکی از بهترین هاست تو کیفیت حال حاظر!
    دادا دمت گرم...
    به نظرم همون 206 ت5 بهتره!
    خودمم دلم پیش اونه!

سوال آخر اینکه راجع به شرایط تحویلش اطلاعاتی نداری؟
    اینکه نقدی چند روزه تحویل میدن و اگه لیزینگی بخوام چه شرایطی داره؟ (تحویل و اقساطش)

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

راستی منظورت از تیپ 5 معمولی چی بود؟
    مگه تیپ 5 بازم مدلهای دیگه ای داره؟
    امکاناتش و قیمتاش چطوره؟
    شرمنده داداش من یکم تو تیپ ها و مدل های ماشینا ناواردم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخ عجب حرفی زدی! ماشینای زیر 20 تومن ساخت داخل ایران واقعآ شانسیه. موقع خرید باید دست به دعا شی که خوبش گیرت بیاد. خدا نکنه بدش گیرت بیاد که از هر چی ماشینه متنفر میشی!!!
    یکی از دوستام سال پیش پرشیا صفر خرید 3 روز بعد استارتش سوخت! درستش کرد بازم دو هفته بعد استارتش سوخت!! 18.5 میلیون پولشو انداخت دور.
    خوشبختانه بزنم به تخته من سال 86 پرشیا گرفتم نوک مدادی از اون موقع تا حالا 170000 تا راه رفتم باهاش (خیلی زیاد!) ولی تا حالا یه بار هم خراب نشده. خودم باورم نمیشه یه ماشین کاملآ ساخت ایران 4 ساله داره مثل چی کار میکنه و 2 برابر استاندارد جهانی راه رفته هنوز یه بار تعمیرگاه نرفته برای همینم من شخصآ خیلی پرشیا دوست دارم تو این رنج قیمت ماشین. علاوه بر اینکه قیافه شو دوست دارم از لحاظ فنی ام خیلی راضی ام ازش چون منو اصلآ اذیت نکرده با اینکه خیلیا تو این سایت تقریبآ ضد پرشیان!
    من قبلش 206 تیپ 5 مشکی داشتم واقعآ ماشین خوبی بود ولی متاسفانه سر اولین تصادفم و البته تنها تصادف زندگیم که شدید هم بود جلوش کامل جمع شد و بعدش کم کم افتاد تو خرج. اگه بیفته رو خرج خیلی وسایلش گرونه. اون موقع همه وسایلش حداقل 30-40% گرونتر از تیپ 2 بود شاید هم بیشتر. حواست باشه واقعآ تر و تمیزشو پیدا کنی. ولی واقعآ ماشین خوبیه تیپ 5. نظر منم اینه بجای 207 تیپ 5 بگیر چون خودم دو سال داشتم واقعآ لذت بردم. موتور قوی و شتاب بسیار زیاد و ترمزهای خیلی عالی!

6. این کاربر از Salar V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

دوستان این ماه باید تیپ ماشینم رو مشخص کنم یه سوال داشتم :

206 SD تیپ V8 لیمیتد چه فرقی با V8 سفارشی داره ؟؟؟؟؟

قیمت V8 سفارشی 179600000 و V8 لیمیتد 177000000 هستش !!!

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان تفاوت 131 sx با 131 sl در چیه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

دوستان این ماه باید تیپ ماشینم رو مشخص کنم یه سوال داشتم :

206 SD تیپ V8 لیمیتد چه فرقی با V8 سفارشی داره ؟؟؟؟؟

قیمت V8 سفارشی 179600000 و V8 لیمیتد 177000000 هستش !!!
    سلام . تفاوت اين دو مدل در برخي آپشن ها هست كه ليميت نداره.مثلا آينه ها و كف پوش . مدل سفارشي روي داشبورد و دستگيره ها تزيين شده و از رنگ نقراه ايي استفاده شده.چيز خاص ديگه ايي نداره.

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

دوستان تفاوت 131 sx با 131 sl در چیه؟
    ١٣١ sx داراي ترمز ABS و فرمان هيدروليك هست.
    ١٣١ sl فقط ترمز ABS داره و فرمان معمولي هست.

10. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دادا دمت گرم...
    به نظرم همون 206 ت5 بهتره!
    خودمم دلم پیش اونه!

سوال آخر اینکه راجع به شرایط تحویلش اطلاعاتی نداری؟
    اینکه نقدی چند روزه تحویل میدن و اگه لیزینگی بخوام چه شرایطی داره؟ (تحویل و اقساطش)

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

راستی منظورت از تیپ 5 معمولی چی بود؟
    مگه تیپ 5 بازم مدلهای دیگه ای داره؟
    امکاناتش و قیمتاش چطوره؟
    شرمنده داداش من یکم تو تیپ ها و مدل های ماشینا ناواردم!
    مبارک باشه
    والا لیزینگی نمیدونم چطور باشه تحویلش! اما فروش نقدی موقع خرید نوشته که چند روزه هست مثلا من 20 روزه 30 روزه 45 روزه و 60 روزه دیدم! بیشتر 45 روزه! اینم بستگی به شانستون داره ولی معمولا تو همون 45 روز یا زودتر میدم! و اونهایی که دیرتر میدم معمولا رنگ هاش تک تره یا مدلش سفارشیه و...
    منظورم تیپ 5 پایه بود! بعضی مواقع از همین موارد سفارشی و لیمیتد و... هم داره!

12. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي ها...

14

مبارک باشه
    والا لیزینگی نمیدونم چطور باشه تحویلش! اما فروش نقدی موقع خرید نوشته که چند روزه هست مثلا من 20 روزه 30 روزه 45 روزه و 60 روزه دیدم! بیشتر 45 روزه! اینم بستگی به شانستون داره ولی معمولا تو همون 45 روز یا زودتر میدم! و اونهایی که دیرتر میدم معمولا رنگ هاش تک تره یا مدلش سفارشیه و...
    منظورم تیپ 5 پایه بود! بعضی مواقع از همین موارد سفارشی و لیمیتد و... هم داره!
    دادا دمت گرم بازم...
    احتمالا نقد بگیرم...صبر میکنم تا عید فطر ببینم برنامه خاصی نداره ایران خودرو!!!
    خدارو چه دیدی...شاید قیمتشو آورد پایین یا شاید تحویل فوری داد!

من آمار آپشن هارو در آوردم...
    به نظرم واجب ترین آپشن واسه 206 ، کروز کنترل باشه! وگرنه سنسور باران و سنسور نور چیز خیلی واجب و تاثیر گذاری نیست!

سوالم اینه که اولا چه آپشن های دیگه ای هستن که مثل کروز کنترل به درد ماشین میخورن و تاثیر مهمی دارن و اینکه میشه موقع خرید سفارش داد تا کمپانی روش نصب کنه؟

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

راستی یادم رفت موتور TU5 که درحال حاضر رو این خودروها نصب میشه،ساخت چه کشوریه؟
    شنیده بودم یه زمان انگلیسی بودن...؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دادا دمت گرم بازم...
    احتمالا نقد بگیرم...صبر میکنم تا عید فطر ببینم برنامه خاصی نداره ایران خودرو!!!
    خدارو چه دیدی...شاید قیمتشو آورد پایین یا شاید تحویل فوری داد!

من آمار آپشن هارو در آوردم...
    به نظرم واجب ترین آپشن واسه 206 ، کروز کنترل باشه! وگرنه سنسور باران و سنسور نور چیز خیلی واجب و تاثیر گذاری نیست!

سوالم اینه که اولا چه آپشن های دیگه ای هستن که مثل کروز کنترل به درد ماشین میخورن و تاثیر مهمی دارن و اینکه میشه موقع خرید سفارش داد تا کمپانی روش نصب کنه؟

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

راستی یادم رفت موتور TU5 که درحال حاضر رو این خودروها نصب میشه،ساخت چه کشوریه؟
    شنیده بودم یه زمان انگلیسی بودن...؟
    ال سی دی نوع b هم چیز مفیدیه!
    نه دوست عزیز موتور tu5 در ابتدا یعنی تو 2 3 سال اول فرانسوی بود!
    الان تویه ایران مونتاژ میشه! البته مراحل ساخت سرسیلندر و ... منظورم هست! یکسری قطعات الکتریکی و سوختی هم ساخت فرانسه آلمان و ... هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •