دعوت نامه بالاترين..؟ اونم اينجا..؟
بالاترين الان چند وقتي فك كنم باشه كه عضو جديد نمي گيره ( آمار چند ماه پيشو دارم )
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دعوت نامه بالاترين..؟ اونم اينجا..؟
بالاترين الان چند وقتي فك كنم باشه كه عضو جديد نمي گيره ( آمار چند ماه پيشو دارم )
اندیشه خط 5 سرویس 128 محدود 8 گیگ
سرعت روزها 120 هستش ولی شب ها مشخص نیست یعنی چند شب 30 بود ، چند شب هم 60 و برخی شب ها هم 90
کلا روی سرعت شب بخاطر ترافیک زیاد نمیشه سرعت ثابتی در طول هفته داشت
تفاون 128 با 512 اینه وقتی شما 512 دارید شرکت موظفه چه در روز و چه در شب حداقل سرعت دانلود 64 رو براتون بذاره
اما در 128 حداقل سرعت 20 در نظر گرفته شده (یعنی اگه در شب هایی ترافیک بالا بود اندیشه می تونه سرعت سرویس های 128 رو تا 20 کاهش بده)
از طرف دیگه فکر کنم نوسان سرعت در سرویس 512 به مراتب کمتر از 128 باشه
در ضمن اینکه میگن دو روزه پهنای باند رو افزایش دادند بنظرم درست هستش چون دو روزه سرعت دانلود بهتر شده
دوستان یه توضیحی . جوابی . چیزی ... چیکار کنم ؟ امروزم که هنوز نزنگیدن ....چیکار کنم ؟
دوستان کسی نمیدونه که اگه یه مشترک به اندیشه دعوت کنی چقدر تخفیف میگیری؟
پس امشب میزارم دانلود اگه سرعت زیر 64 بود حسابی سرم کلاه رفته که 512 گرفتم!
با این حساب چیزی که قطعیه اینه که اندیشه سرعت سرویس های نامحدود رو به شدت آورده پایین! یعنی سرعت بین 20-50 نوسان میکنه! شبا هم افتضاح!
دوستانی که نامحدود دارن: دیگه روزهای خوش دانلود به پایان رسید!![]()
ممنونم ازین که سعی کردی Tracert رو بهم یاد بدی ولب متاسفم من قبلا مفهموشو میدونستم
ولی بازم انگار متوجه صحبت های من نمیشید که اشکال نداره من سعی نمی کنم به زور بهتون بفهمونم
حالا بزار اولین بار باشه چون مشکل من DC نیست بلکه 0 شدنه که بعضی وقتا 2 3 دقیقه طول میکشه
و این که هر صفحه باید 5 6 بار رفرش بشه تا بالا بیاد
الانم اصلا برام مهم نیست
می خوام پارسمو شارژ کنم
چند شب هست ( مخصوصا دیشب ) که شاتل شبا داغونه!
اصلا نمیشه دانلود کرد، مگه از سرور های خیلی قوی ( Microsoft )
تورنت که شبا ترکیده!!! بقیه هم اینجوری هستن؟ خط 5 - سرعت 512
خوب عزیز من شما زنگ بزن. من قول میدم نخورنت
در مورد مودم هم فکر نمیکنم اختلاف خاصی بین اون دو مودم با دو قیمت مختلف باشه. دیگه 10 تومن چیه که بخاد اختلاف ایجاد کنه.
چون سرویس 512 داری هر وقت سرعت دانلودت زیر 64 شد ، راحت می تونی اعتراض کنی
اما در زمینه سرعت های نامحدود خب روال کار همینه یعنی ISP ها هیچوقت سرعت سرویس محدود و نامحدودشون برابر نیست
سرعت سرویس محدود در روز زیاده چون اینگونه ضمن تبلیغ شرکت مزبور ،
حجم کاربر زودتر تموم میشه و ناچاره حجم بخره و یا زودتر تمدید کنه (اینگونه پولی هم به جیب شرکت ها میره)
سرویس نامحدود سرعتش استاندارده چون اگه قرار باشه سرعت این سرویس ها هم بالا باشه اونوقت شرکت ها ضرر میکنه
الان تمام شرکت ها روال فوق رو در پیش گرفتند
البته معمولا در فصول پاییز و زمستان سرعت اینترنت رشد چشمگیری میکنه (بالاخص زمستان)
و بالاعکس تمام شرکت ها سرعت اینترنتشون در تابستان به میزان استاندارد کاهش میدن
این یک رواله که در تمام Pap ها اعمال میشه بهمین خاطره در ماههای اخیر شاهد کاهش سرعت بودید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)