تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 606 از 1219 اولاول ... 1065065565966026036046056066076086096106166567061106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

RAM 256 کم هست. مثلاً شما الان بخوای Ubuntu رو PC نصب کنی حداقل RAM 512 می خواد. به هر حال حتی اگه کم هم نباشه زیاد هم نیست.

SWAP Drive هم اگه شما RAM سیستمت بالا باشه مثلاً 2GB اگه 100 مگ هم بسازی کافیه چون در واقع اصلاً استفاده نمیشه این SWAP به دلیل بالا بودن RAM. چون SWAP مثل Virtual memory توی ویندوز، کارش اینه که کمبود فضای RAM رو با یک مقدار از فضای Hard Disk جبران کنه.
    برای خود سیستم عامل 256 تا زیاد هم هست - من لینوکس Ps3 رو تا حالا نصب نکردم ولی سیستم عاملی که برای اون کنسول طراحی شده از قبل از سخت افزارش خبر داشته .
    بعدش تا همین 5-6 سال پیش 256 مگ رم خیلی بالایی بود ، من Ubuntu رو اصلا قبول ندارم چون کلی باگ داره و به نظر من بیخود ترین توی خانواده لینوکس هستش - شخصا با دبیان خیلی بیشتر حال میکنم و همین الان دبیان 6 روی یک PC با 128 مگ رم نصب دارم و خیلی نرم و روون کار میکنه تازه Beryl رو هم نصب کردم

در مورد Swap هم مطالعه ی این مقاله فکر میکنم به دردتون بخوره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دبیان 2 برابر RAM توصیه شده ، ولی من خودم توی کتاب آقای باغومیان خونده بودم که نوشته بود حد اقل نصف رمتون Swap لازم دارید .

بحث رفت توی سیستم عامل

از Ps3 چه خبر ؟

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونايي هم كه فت دارن اصلا نصب نميكنن!!!چون سرعتش خيلي پايين مياد---
    خیلی جالبه ، با اینکه CPU خیلی قوی ای داره ولی با نصب سبک ترین سیستم عامل دنیا سرعتش میاد پایین !
    من رو اسلیم چند وقت پیش نصب کردم. مشکلی نداشته.

سرعتش ربطی به CPU نداره.
    به خاطر پایین بودن RAM PS3 هست و اینکه درایو swap خیلی کمی میسازه تو این لینوکس چون از رو image سیستم عامل اجرا میشه.
    جدا رو اسلیم نصب کردی ؟ چجوری از کدوم روش ؟

خوب این کنسول 256 مگ رم داره که برای لینوکس نه تنها کم نیست ، بلکه زیاد هم هست !
    ولی در مورد اینکه دایرکتوری Swap اش کوچیکه چیزی نمیدونستم . Swap باید حد اقل نصف RAM باشه - یعنی همین قدر هم اختصاص نمیده ؟
    ميدوني من چي فكر ميكنم---به نظر من همونطور كه الان پي سي نميتونه بازيهاي ps3 رو اجرا كنه و كم مياره---بنابراين كنسول هم نميتونه راحت برنامه هاي پي سي رو اجرا كنه---شايد هر كدوم كاره بخصوصي رو بايد انجام بدن!!!
    RAM 256 کم هست. مثلاً شما الان بخوای Ubuntu رو PC نصب کنی حداقل RAM 512 می خواد. به هر حال حتی اگه کم هم نباشه زیاد هم نیست.

SWAP Drive هم اگه شما RAM سیستمت بالا باشه مثلاً 2GB اگه 100 مگ هم بسازی کافیه چون در واقع اصلاً استفاده نمیشه این SWAP به دلیل بالا بودن RAM. چون SWAP مثل Virtual memory توی ویندوز، کارش اینه که کمبود فضای RAM رو با یک مقدار از فضای Hard Disk جبران کنه.
    برای خود سیستم عامل 256 تا زیاد هم هست - من لینوکس Ps3 رو تا حالا نصب نکردم ولی سیستم عاملی که برای اون کنسول طراحی شده از قبل از سخت افزارش خبر داشته .
    بعدش تا همین 5-6 سال پیش 256 مگ رم خیلی بالایی بود ، من Ubuntu رو اصلا قبول ندارم چون کلی باگ داره و به نظر من بیخود ترین توی خانواده لینوکس هستش - شخصا با دبیان خیلی بیشتر حال میکنم و همین الان دبیان 6 روی یک PC با 128 مگ رم نصب دارم و خیلی نرم و روون کار میکنه تازه Beryl رو هم نصب کردم

کد:
    برای دبیان 2 برابر RAM توصیه شده ، ولی من خودم توی کتاب آقای باغومیان خونده بودم که نوشته بود حد اقل نصف رمتون Swap لازم دارید .

بحث رفت توی سیستم عامل

از Ps3 چه خبر ؟
    چرا بحث سیستم عامل و کشیدن و نکشیدن PS3 میکنید . بیخیال من میدونستم که رو اسلیم نمیشه نصب کرد و شایعه رو شنیدم و میخواستم ببینم درسته یا نه . قبل از اومدن اسلیم که بچه ها رو فت لینوکس میریختن و مشکلی نداشتن . ورژنهای سبک رو باید بکشه .

4. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خب ميتوني 120 گيگ بگيري و move هم نخري تا ارزونتر برات تموم شه---

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

من بي سيم متصل شدم---تنظيماته خاصي هم نداشت چون همه چيش اتوماتيك بود---اما ماله تو رو نميدونم---حالا برو تو اين آدرس شايد كمكت كنه---بقيه هم بهتر از من تو اين مورد اطلاعات دارن اونا هم راهنماييت كنن حتما چيزي دستگيرت ميشه---
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه چیزایی رو باید از شرکتی که ازش سرویس ای دی اس ال گرفتم بگیرم آره؟
    آخه بقیه مهندسن جواب مهندسا رو میدن جواب مارو نمیدنبعد فکر میکنن جواب ندن من از اینجا میرم من تازه اینجا رو پیدا کردم بابا

6. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:

بحث رفت توی سیستم عامل

از Ps3 چه خبر ؟
    خوب منم که دقیقاً حرف همین مقاله رو زدم درباره swap.کاملاً درسته. swap ضروری هست. ولی وقتی شما Memory سیستمت بالا باشه نیازی به swap پیدا نمیکنی. ولی حضورش لازمه.

اخه مسئله همینه که این linux واسه ps3 طراحی نشده و نوشته نشده. تنها linux که واسه ps3 نوشته شده بود Yellow Dog بود که رایگان هم نبود و باز هم درایور خیلی از قطعات توش نبود.

این دقیقاً یک نسخه Port شده هست تا قفط اجرا بشه همین.
    کتاب آقای آلن باغومیان هم بسیار عالی هست. من قبلاً کامل آموزی Parsix شون رو خوندم.
    ولی Ubuntu واقعاً لینوکس عالی هست.باگ زیاد داره ولی بقیه هم همین مشکلات رو دارند. مثلاً Fedora که کلاً بیشتر باگ هست تا OS .

جدا رو اسلیم نصب کردی ؟ چجوری از کدوم روش ؟

چرا بحث سیستم عامل و کشیدن و نکشیدن PS3 میکنید . بیخیال من میدونستم که رو اسلیم نمیشه نصب کرد و شایعه رو شنیدم و میخواستم ببینم درسته یا نه . قبل از اومدن اسلیم که بچه ها رو فت لینوکس میریختن و مشکلی نداشتن . ورژنهای سبک رو باید بکشه .

اتفاقاً میشه چرا نشه. من فقط فایل linux.img رو تو root هارد ps3 ریختم و با asbestOS 2.0 اجراش کردم.

با BootOS که جدیداً اومده هنوز کار نکردم ولی ظاهراً اون میتونه نصب کنه
    Last edited by sony_W810i; 09-03-2011 at 23:09.

8. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اخه مسئله همینه که این linux واسه ps3 طراحی نشده و نوشته نشده. تنها linux که واسه ps3 نوشته شده بود Yellow Dog بود که رایگان هم نبود و باز هم درایور خیلی از قطعات توش نبود.

این دقیقاً یک نسخه Port شده هست تا قفط اجرا بشه همین.
    کتاب آقای آلن باغومیان هم بسیار عالی هست. من قبلاً کامل آموزی Parsix شون رو خوندم.
    ولی Ubuntu واقعاً لینوکس عالی هست.باگ زیاد داره ولی بقیه هم همین مشکلات رو دارند. مثلاً Fedora که کلاً بیشتر باگ هست تا OS .
    هاااا ، من فکر میکردم یک لینوکس انحصاری هستش !

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

یه چیزایی رو باید از شرکتی که ازش سرویس ای دی اس ال گرفتم بگیرم آره؟
    آخه بقیه مهندسن جواب مهندسا رو میدن جواب مارو نمیدنبعد فکر میکنن جواب ندن من از اینجا میرم من تازه اینجا رو پیدا کردم بابا
    َآره بايد از اونجا بگيري---
    البته حالا يه امتحاني كن شايد واسه تو هم اتومات باشه---رو گزينه ها كه ميري همشو اتوماتيك بزن بعد تست كن---

12. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

move الان قیمتش چنده ؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

این جناب تکاوچ که می فرماییدم خوب جو می دن بار اولشونم نیست نرم افزار طراحی خودشون اونوقت!!!!! شما چرا باور می کنید اینا این برنامه های خارجی رو می گیرن ایکونش رو عوض می کنن به اسم خودشون می دن بیرون ! خیلی از برنامه ها هم که اوپن سورسه و سورسش در دسترس مطمئن باشید یه خط کدشم ایشون ننوشتن !!!! در ضمن با برنامه Awesome FileManager v0.06 می شه اینکارو کرد !
    !!!
    جاوید حرف هایی که میزنی رو منم قبول دارم ولی نسبت به زمانی که تو بازار کنسول بودم و با کلی آدم سرو کار داشتم ایشون واقعا

یه چیزی سرش میشه .

حالا کاری نداریم . من کلا لپ کلامم اینه که بچه ها کارو یه سره کنن و blu Ray بازی هارو بخرن.
    move الان قیمتش چنده ؟؟؟

دورو بره 100-110 . قیمت دقیق نداریم

15. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا یکی این سوالای منو جواب بده امروز دارم میرم بخرم و به جمع شما بپیوندم .
    اول اینکه بازیهای کپی که قیمتش پایینه blueray هستش یا dvd ?
    دوم اینکه فیلم بلوری رو میشه با ps3 کپی خور شده دید؟
    سوم از کجا تو تهران بخرم که به قیمت مناسب باشه و مطمئن باشه؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

جاوید حرف هایی که میزنی رو منم قبول دارم ولی نسبت به زمانی که تو بازار کنسول بودم و با کلی آدم سرو کار داشتم ایشون واقعا

یه چیزی سرش میشه .

حالا کاری نداریم . من کلا لپ کلامم اینه که بچه ها کارو یه سره کنن و blu Ray بازی هارو بخرن.

دورو بره 100-110 . قیمت دقیق نداریم
    آره بازی خوبه رو بلو ری باشه چون هارد خیلی اعتمادی بهش نیست ، منم خودم بازی هام رو بلو ری رایت می کنم و نگه می دارم ، حالا اگه آدم یهو رو بلو ری بخره بهتره ولی چون به صرفه نیست مغازه دارا ترجیح می دن بریزن رو هارد اکثرا هم می ریزن رو هارد ، یا روی دی وی دی می فروشن چون بلو ری خام خیلی گرونه عمده بخری دو نه ای دو تا دو پونصد می شه !

18. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •