تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 606 از 670 اولاول ... 106506556596602603604605606607608609610616656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,051 به 6,060 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

داره خودمونی میشه hl1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون از پاسختون.یعنی فیفا با پی اس خیلی تفاوت داره؟چه فرقی دارن؟تو بازی؟توقیافه ها؟فیفا همه لیگهارو داره؟یا اون قسمت که میتونی خودت بازیکن بشی و .......من کلا پی اس بازی میکردم
    منظورتون رو از ac متوجه نشدم.من اینارو تا حالا بازی نکرم.بیشتر هیتمن اسپرینتن سل و مکس پین و مدال و گاست ریکن و بتلفیلد و کال آف و... بازی کردم.البته الان دیگه نمیخوام مثل مدال و کال آف و گاست ریکن رو بازی کنم که فقط باید همینطوری الکی بکشی و بری جلو.سبک هیتمن رو خیلی دوست داشتم.و اسپرینتن سل.خالا این Assassins Creed ها چطورین؟
    یه توضیخ مختصرم در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدین ممنون میشم.بدرد بخور هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا یه مسلمون بیاد جواب مارو هم بده.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

پس یعنی این 2 تا که من گفتم از بقیه ضعیفترن؟کدوم نسخش اونوقت بهتره؟
    میتونین در خصوصه بقیه سوالاتم هم راهنمایی کنین؟
    در مورد AC ها بهت بگم که بهترین بازی هایی بودن که تا حالا بازی کردم!
    خیلی عالین!
    شما 1 و 2 و Brotherhood رو بازی کنید راضی خواهید بود!

ممنون از پاسختون.یعنی فیفا با پی اس خیلی تفاوت داره؟چه فرقی دارن؟تو بازی؟توقیافه ها؟فیفا همه لیگهارو داره؟یا اون قسمت که میتونی خودت بازیکن بشی و .......من کلا پی اس بازی میکردم
    منظورتون رو از ac متوجه نشدم.من اینارو تا حالا بازی نکرم.بیشتر هیتمن اسپرینتن سل و مکس پین و مدال و گاست ریکن و بتلفیلد و کال آف و... بازی کردم.البته الان دیگه نمیخوام مثل مدال و کال آف و گاست ریکن رو بازی کنم که فقط باید همینطوری الکی بکشی و بری جلو.سبک هیتمن رو خیلی دوست داشتم.و اسپرینتن سل.خالا این Assassins Creed ها چطورین؟
    یه توضیخ مختصرم در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدین ممنون میشم.بدرد بخور هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دم شما گرم،آخه من تعریف این نسخه آخری(3) و revelations خیلی شنیده بودم.پس قبلیهاش بهترن.
    جواب بقیه سوالای منم بدین خدا از بزرگی کمتون نکنه برادرا.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دم شما گرم،آخه من تعریف این نسخه آخری(3) و revelations خیلی شنیده بودم.پس قبلیهاش بهترن.
    جواب بقیه سوالای منم بدین خدا از بزرگی کمتون نکنه برادرا.
    پی اس از نظر گیم پلی از فیفا بهتره!
    ولی فیفا گرافیک بازیش بهتر تره!
    AC هم همه ی سری هاش خوبن ولی 2 سری آخر یکم غم ناک بودن برا همین مورد پسند خیلیا نبودن!

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

فیفا بیشتر به فوتبال واقعی شبیه تر هست یه جورایی شبیه سازی هستش گیم پلیش یکم سختتره از پی اس ولی خب جالب ترم هست از لحاظ گرافیک و ... هم در سطح خوبی هستش لیگ های معتبر رو داره حتی لیگ عربستانم داره! ولی حدس میزنک پی اس توی لیگ ها و به خصوص تیم های ملی بهتر باشه , بله خودتم میتونی بازیکن هم بشی حتی دروازبان!!!
    شما که هیتمن دوست داری من بازی Dishonored رو هم به شما پیشنهاد میکنم جالبه

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

از دوستان گلی که جواب دادن ممنونم.
    در خصوص ac اگه تنها به این دلیل که غمناکه خیلیها نپسندیدن مشکلی ندارم چون فکر میکنم از نظره گرافیکی این سری 3 خیلی عالی باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

از دوستان گلی که جواب دادن ممنونم.
    در خصوص ac اگه تنها به این دلیل که غمناکه خیلیها نپسندیدن مشکلی ندارم چون فکر میکنم از نظره گرافیکی این سری 3 خیلی عالی باشه.
    آره تقریبا" AC revelation که آخر غم بود ویه کم هم تو گرافیک کم داشت!(یه کم ها نه بیشتر!)
    ولی AC III رو قبول دارم یه کم بد درست کرده بودن مخصوصا" شخصیتشو!

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آره تقریبا" AC revelation که آخر غم بود ویه کم هم تو گرافیک کم داشت!(یه کم ها نه بیشتر!)
    ولی AC III رو قبول دارم یه کم بد درست کرده بودن مخصوصا" شخصیتشو!
    یعنی چی III رو بد درست کردن؟یعنی تو گرافیک و این چیزا مشکل داره یا داستان و. ...
    اصلا این 2 تا ارزش خرید دارن یا همون قدیمی ترارو بگیرم؟اونوقت قدیمی تراش مثل همون 2 یا Brotherhood از هر لحاظ بهتر از این جدیداس؟حتی گرافیک؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فیفا بیشتر به فوتبال واقعی شبیه تر هست یه جورایی شبیه سازی هستش گیم پلیش یکم سختتره از پی اس ولی خب جالب ترم هست از لحاظ گرافیک و ... هم در سطح خوبی هستش لیگ های معتبر رو داره حتی لیگ عربستانم داره! ولی حدس میزنک پی اس توی لیگ ها و به خصوص تیم های ملی بهتر باشه , بله خودتم میتونی بازیکن هم بشی حتی دروازبان!!!
    شما که هیتمن دوست داری من بازی Dishonored رو هم به شما پیشنهاد میکنم جالبه
    آقا جسارتن این گیم پلی چی میشه؟و برای منی که تا حالا پی اس بازی میکردم فیفا میتونه خوب و جذاب باشه؟راستی لیگ ایرانم داره؟
    نظرتون در مورد بازی مافیا چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •