به هر حال ممنون
به هر حال ممنون
ببخشید من تا 2 ، 3 روز پیش Race Driver Grid رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکردم .
ولی دیروز که تست کردم وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچی نمیشه .
سیستمم هم اینه :
VGA : 8600GT 256MB GDDR3
RAM : 2 X 1GB
CPU : 3.0 Intel 2MB CACHE
سیستم که کم نمیاره یه جایی مشکل داره .
توی قسمت Process ویندوز هم اضافه نمیشه .
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه .
با تشکر ...
آقا این بازی Diablo 2 رو قبلا(چند هفته پیش) نصب کردم بازی هم کردم ولی الان که دوباره نصب کردم بازی نمیاد وقتی آیکونشو کلیک میکنم 2 ثانیه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون هیچ اتفاقی هم نمیفته
سلام
من بازی sims2 H,M FASHOIN را نصب کردم ولی چون آنرا در جای The Sims2 نصب کردم هیچکدام آنها کار نمیکرد. مجبور شدم هر دو را uninstall کنم. حالا که میخواهم The Sims2 را نصب کنم این ارور را میده a problem occurred when tryingto transfer the file
support/pl/TS2BSpcMAN(polish).pdf
این هم عکس ارور.
البته کامپیوتر را که به چند روز قبل بر میگردانم تمام فایلهای اینستال بر میگردد ولی وقتی سی دی بازی را میگذارم ارور میده و The sims2 FASHION را هم که میخواهم اینستال کنم بعد از اینستال CD4 The Sims2 را می خواهدکه آپدیت کنه CD4 را که میگذارم ارور میده و بازی راuninstall هم میکنه. درست مثل مشکل دوست عزیز آمیتا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی وگاس2 رمبوسیکس تو سیستم من خیلی کند اجرا میشه....سیستم من کارت گرافیک=512 ورم=1گیگوهاردمم20گیک فضا داره......لطفا یکی منو راهنمای کنه ....باتشکر فراوان....
اینجا همه سوال میکنن هیچ کی نیست جواب بده!!![]()
رفیقم سیدی Gears of war رو خرید و خودش نصب کرد و بازی کرد بعد به من داد.
ولی من وقتی میخوام نصب کنم تو قسمت نصبی وینرریش ارور میده و میگه که دیسک یک رو وارد کن بعد که دیسک یک رو وارد میکنم کلا قطع میشه هم تو ویستا هم توایکس پی ...
فکر کنم مشکل از ویندوز هامه آره ؟
شما دو تا تازگي ها نرم افزاري چيزي نصب نكردين؟
بهتره سيستمتون رو براي spyware اسكن كنين
توي run بنويسين dxdiag و برين به تب display و ببينين تستهاي مربوط به 3d و directx خوب عمل مي كنه يا نه
ممكنه سي دي آسيب ديده باشه
با يه سي دي ديگه امتحان كن
وقتي كامپيوتر رو به چند روز قبل برمي گردوني درسته كه فايلهات برمي گرده اما تو قبلا بازي رو uninstall كردي پس معلومه كه اجرا نمي شه و ارور مي ده!
اين ارور كه مي گي بعد اپديته چيه؟
تو به انتخاب مسير نصب هم مي رسي يا نه؟ اگه مي رسي:
وقتي بازي ازت مي خواد مسير نصب رو تعيين كني اولا بهتره درايو ويندوزت رو انتخاب نكني دوما مسيري كه مي دي اينطوري باشه: D:\Program Files
نه اينطوري: D:\Program Files\Gears of War
و البته منظورم اينه كه هرميسري به بازي مي دي اون فولدر واقعا وجود داشته باشه چون اين بازي نمي تونه فولدر بسازه!
فكر كنم مشكلت همين باشه اما اگه نشد سعي كن توي safemode بازي رو نصب كني!
نه چیزی نصب نکردم
مشکلی نداره اصلا خود بازی تست VGA میگیره قبلش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)