هنگ میکنه یا پسورد رو نداری اگه میتونی یار دیگه اپدیت کنمن اهله بابلم گوشیم بعد از آپدیت با اینترنت تا قسمت درخواست پسورد میره با زدن پسوورد دیگه توش نمیره بردم
هنگ میکنه یا پسورد رو نداری اگه میتونی یار دیگه اپدیت کنمن اهله بابلم گوشیم بعد از آپدیت با اینترنت تا قسمت درخواست پسورد میره با زدن پسوورد دیگه توش نمیره بردم
منظورش فون لاک هست فکر کنم... پسوورد نمیخواد آدیت کردن که...
اگه منظور فون لاک هست ، بعد از آپدیت فون لاک عوض نمیشه و باید همون فون لاکی که قبل از آپدیت گوشی گذاشته بودی رو بزنی ... فون لاک یادت رفته ؟
چند بار با اینترنت فلش کردم..وقتی کد رو وارد میکنم همه چی غیرفعال میشه .بعضی وقتها از قسمت کد عبور میکنه ولی روی آرم سونی گیر میکنه و بالا نمیاد وقتی فلیپ رو درمیارم یا جا میزنم یه لحظه بالا میاد ولی باز میاد روی قسمت کد.
رو حالت Flight Mode تست کن ببین چی میشه یا با یه سیم کارت دیگه
فردا می خوام برم یه فیلیپ بگیرم نکنه خواصی هست که موقع خرید بهش توجه کنم
Last edited by vahidsport; 11-04-2009 at 17:29.
هر کاری کردم نشد ولی یه بار یه gdfs ریختم توش با xs مال خوده گوشی نبود از تو نت گرفتم.
هر کاری کردم نشد ولی یه بار یه gdfs ریختم توش با xs مال خوده گوشی نبود از تو نت گرفتم.
چرا اینکا رو کردی gdfs که ریختی خام نبود
gdfs خام بود واسه تغییر cda ریختم تا بتونم آپدیتش کنم. ولی ورژن gdfs با ورژن گوشی یکی نبود.
اگه آهن ربا بگيري نزديك گوشي بايد گوشي قاطي كنه و حال فليپ بسته رو فليپ باز نشون بده و برعكس...
موفق باشي.
من چیزی دیگه نمیدونم بده بیرون فلش کننgdfs خام بود واسه تغییر cda ریختم تا بتونم آپدیتش کنم. ولی ورژن gdfs با ورژن گوشی یکی نبود.
من تست کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاداگه آهن ربا بگيري نزديك گوشي بايد گوشي قاطي كنه و حال فليپ بسته رو فليپ باز نشون بده و برعكس...![]()
یه فیلیپ گرفتم که به سفارش اروپاست و پاینش Orange™k نوشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)