تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 942 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض سیم کارت جایزه

سلام شاهین جان

اولا سپاسگذاری فراون از اینکه انقدر برای پاسخ دادن به بچه ها وقت میزاری و بچه ها هم حسابی اذیت می کنن.

دوما میخواستم ببینم این سیم کارتهای جایزه مثل اینکه خیلی قر قات شده.یک اتفاق جالب برام افتاده برای من

با اینکه من سیم کارت رو توی طرح گلدن نامبر قبلی یعنی بهمن پارسال گرفته بودم.امروز با کمال تعجب دیدم

از ایرانسل یک نامه حاوی یک سیم کارت اعتباری با شارژجایزه برام اومده.اول داشتم شاخ در اوردم و دوم خیلی حال کردم.

شاهین جان خداییش ایرانسل اخر حاله.یعنی انقدر اونجا شلم شورباست.از طرف من تشکر کن.

ضمنا ان اشتباهات زیاد بشه که پدر صاحب بچه ایرانسل در میاد.

راستی شاهین جان امار بگیر این سرویس مسنجر رو موبایل چیه و کی اوکی میشه و به همه حال میده

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

سلام شاهین جان

اولا سپاسگذاری فراون از اینکه انقدر برای پاسخ دادن به بچه ها وقت میزاری و بچه ها هم حسابی اذیت می کنن.

دوما میخواستم ببینم این سیم کارتهای جایزه مثل اینکه خیلی قر قات شده.یک اتفاق جالب برام افتاده برای من

با اینکه من سیم کارت رو توی طرح گلدن نامبر قبلی یعنی بهمن پارسال گرفته بودم.امروز با کمال تعجب دیدم

از ایرانسل یک نامه حاوی یک سیم کارت اعتباری با شارژجایزه برام اومده.اول داشتم شاخ در اوردم و دوم خیلی حال کردم.

شاهین جان خداییش ایرانسل اخر حاله.یعنی انقدر اونجا شلم شورباست.از طرف من تشکر کن.

ضمنا ان اشتباهات زیاد بشه که پدر صاحب بچه ایرانسل در میاد.

راستی شاهین جان امار بگیر این سرویس مسنجر رو موبایل چیه و کی اوکی میشه و به همه حال میده
    تهش ننوشتن صلواتی چیزی بفرستید
    حتما شب پنجشنبه خیرات میکرده یکیش رسیده به شما
    بعد از این یارو مسنجر به نظر من باید این Push to Talk رو راه بندازن که یکم حال کنیم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا شاهين بابت درخواست دادن جهت پيگيري كارت هديه ممنونم.
    حالا صبر مي كنم ببينم چي ميشه!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تهش ننوشتن صلواتی چیزی بفرستید
    حتما شب پنجشنبه خیرات میکرده یکیش رسیده به شما
    بعد از این یارو مسنجر به نظر من باید این Push to Talk رو راه بندازن که یکم حال کنیم !
    نه بابا...این که اصلا یه چیز دیگست...
    من اون اولا توی کف این کارا بودم
    مسنجرش دو حالت میتونه باشه...
    1-یه وب سایت ساخته مثل یاهو مسنجر موبایل توی سایت m.yahoo.com که چیز جالبی نیست
    2-همون IM توی نوکیا و My Friends توی سونی اریکسون هست که یه سرور و یوزر و پسوورد نیاز داره.
    من قبلا از یه سرور کوچیک که توی اینترنت پیدا کردم واردش شدم...اگه ایرانسل اینو راه بندازه خیلی عالیه.
    خیلی چیز جالبی بود.چت روم هم داشت...یه سری که مال خود سرور بود و یه سری هم چت روم اعضا.عین یاهو مسنجر بود دیگه!

فقط کاش آنتن دهیش رو درست میکرد که منم بتونم ازش استفاده کنم.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بابت طرز رفتارم معذرت میخوام...این چند وقته خیلی اوضام خراب بود...ایرانسلم بدترش میکرد دیگه هیچی...منو میبخشید.

خوب حالا من توی سایت اصلی ام تی ان دو مورد ایرانسل یه چیزایی پیدا کردم که برای کسایی که انگلیسیشون خوبه میذارم...این گزارش سالانه ام تی ان هست مربوط به سال پیش...

Overview

MTN Group holds 49% of MTN Irancell with the balance held by the Iran Electronic Development Company. This greenfield operation was launched on 21 October 2006 with a 15-year GSM licence, effective July 2006.

The Islamic Republic of Iran has a population of almost 70 million people, with around half having access to either fixed or mobile telephones. Until the entry of MTN Irancell, the Iranian market had one fixed-line and two mobile operators, only one of which was a private company. Mobile penetration is currently 20%.

Performance

Subscriber and ARPU
    Coverage levels in Iran at 31 December 2006 were very low – less than 1% of the land and 16% of the population.

Accordingly MTN Irancell’s focus for 2007 is on extending coverage as rapidly as possible, supported by attractive promotional campaigns.

In the two months between launch and year-end, MTN Irancell acquired 154 000 postpaid subscribers, a slower start than expected, but 2007 has prospects of faster growth as the company will have opened up to pre-paid subscribers as well.

ARPU excluding connection fees was US$9.

Operational

MTN Irancell launched commercially in October 2006 with the network covering Tehran, Mashad and Tabriz. By year-end, this had expanded to another eight cities to give a head start to the 2007 subscriber acquisition drive. The company made good progress in recruiting a competent workforce. Intensive marketing saw the company achieve 80% awareness in its coverage areas within two months.

Operating envitonment

Competition
    The fixed-line operator and one mobile operator are state-owned. A second mobile operator focused on pre-paid was sub-licensed in 2005. MTN Irancell has shown that good coverage and sound network quality, together with attractive rates and innovative products and services, are key to increasing market share.

Products

Supported by sophisticated technology, MTN Irancell has pioneered the customer care approach in Iran, offering rapid online registration and activation, a customer service centre, flat tariffs across all distances and other innovative promotions. The company also introduced GPRS and multimedia messaging data services to the country.

Infrastructure

MTN Irancell used multi-vendor outsourcing as a way to launching a significant network in record time. Internally, call centres, ERP systems, customer care and sales support were all in place to support the launch.

MTN Irancell’s network covered eight cities by year-end with core capacity to accommodate one million subscribers (by March 2007, this figure was 2,4 million). In its first months of operating, the company has built some 600 base transceiver stations with 16 base station controllers, three mobile switching centres and five media gateways spanning 300km of road coverage.

Distribution

Capitalising on well-established retail distribution networks for electronics and other fast-moving consumer goods, MTN Irancell had formal service agreements with 1 421 dealers by year-end and the information technology systems to offer online registration.

Regulatory environment

MTN Irancell satisfied all pre-launch licence requirements and is continuing its constructive engagement with the regulatory authorities to finalise the interconnect agreement. The company is managing the somewhat lengthy administrative procedures to secure building permission for network infrastructure and comply with municipal and environmental requirements, and has focused on maximising local content and outsourcing to third parties where feasible.

Outlook

For MTN Irancell, the challenges in the immediate future will be to keep pace with a changing regulatory environment and meet the aggressive network roll out and other targets in the licensing agreement. We continue to pursue ways to resolve regulatory issues and, with diligent planning, believe we will meet infrastructural targets.

This information is as per the Annual Report 2006 published on 18 May 2007.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    کمکم کنيد
    من تماسهاي ورودي و خروجيم رو مسدود کردم با اين کدها:
    *33*0000# ستاره 33 ستاره 0000 مربع
    *35*0000# ستاره 35 ستاره 0000 مربع
    حالا کد غير فعال کردنشو نميدونم. حتي با امور مشترکين هم نميتونم تماس بگيرم.
    کمکم کنيد
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام
    کمکم کنيد
    من تماسهاي ورودي و خروجيم رو مسدود کردم با اين کدها:
    *33*0000# ستاره 33 ستاره 0000 مربع
    *35*0000# ستاره 35 ستاره 0000 مربع
    حالا کد غير فعال کردنشو نميدونم. حتي با امور مشترکين هم نميتونم تماس بگيرم.
    کمکم کنيد
    ممنون
    #033*0000# از راست به چپ،
    مربع سيصد و سي ستاره 4تاصفر مربع

بچه ها اينقدر اين كدها رو اسباب بازي نكنيد، خطر داره حسن!!!

داره خودمونی میشه mahdokht1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمممممممممممممممممک!
    من گوشیم سونی اریکسون هست.کسی تا حالا تونسته با سونی اریکسون از rapidshare دانلود کنه؟من از سایت های متعددی دانلود می کنم با گوشیم ولی با این سایت نمی تونم.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

من بابت طرز رفتارم معذرت میخوام...این چند وقته خیلی اوضام خراب بود...ایرانسلم بدترش میکرد دیگه هیچی...منو میبخشید.
    خواهش می کنم عیب نداره .

ظاهرا همون IM هستش که توی گوشی های نوکیا هست ، سرورش رو دارن راه میندازن
    دوستان برنامه های زیادی برای چت کردن با موبایل هستش چون مثل اینکه هنوز بعضی ها خبر ندارن ازش من میگم از جمله Ymess یا IM+ اینا برنامه های مسنجر هستن خیلی هم توپ هستن ..

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

کمممممممممممممممممک!
    من گوشیم سونی اریکسون هست.کسی تا حالا تونسته با سونی اریکسون از rapidshare دانلود کنه؟من از سایت های متعددی دانلود می کنم با گوشیم ولی با این سایت نمی تونم.
    گرفتن از Rapidshare با ایرانسل در روز تقریبا غیر ممکن هستش، چون همه از یک IP استفاده میکنن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •