تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 755 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان چطوری میتونم بفهمم کارتریج پرینتر کانن 2900 تموم شده ( منظورم با استفاده از نرم افزار ) چون داره یه خورده کم رنگ پرینت میگیره از طرفی آمار پرینتها رو هم نمیدونم ، آیا نرم افزاری هست که آمار پرینت ها رو بده یا اینکه تشخیص بده کی باید کارتریج رو عوض کرد ؟
    درود بر شما
    پرینتر شما اگه اشتباه نکنم لیزری .... به صرفه نیست که کاتریج را عوض کنی ، باید شارژش کنی
    پس اگه بخوای امار پرینت ها را داشته باشی با کنتور روی کارتریج رو عوض کنی
    در این صورت بازم تعویضش کنتورش به صرفه نیست عملا با همین کم رنگ شدنها می تونب بفهمی که کارتریج تمام شده و باید مجدد شارژش کنی
    هر 2 یا 3 بار هم درام تعویض کن

موفق باشی

2. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان چطوری میتونم بفهمم کارتریج پرینتر کانن 2900 تموم شده ( منظورم با استفاده از نرم افزار ) چون داره یه خورده کم رنگ پرینت میگیره از طرفی آمار پرینتها رو هم نمیدونم ، آیا نرم افزاری هست که آمار پرینت ها رو بده یا اینکه تشخیص بده کی باید کارتریج رو عوض کرد ؟
    کمرنگ زدن یکنواخت اصلا دلیل تموم شدن تونر نیست
    مگه ماشین وقتی بنزینش فقط یک لیتر مونده ارام راه می ره

بدون نیاز به باز کردن کارتریج دو فک کارتریج رو تا حدی از هم باز کن طوری که از کنار درام قطعه مگنت رو ببینی اگر کاملا تونر پر هست بصورت یکنواخت و جای از مگنت خالی یا کچل نیست یعنی تونر داره
    من کنن رو نمی شناسم که بهت بگم کانترش چطور کار می کنه ولی شاید تو تست پیجش بنویسه

4. 2 کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یکی نیست توی این سایت کمک کنه در مورد عمل نکرد density پرینترهای hp 1005 1006 بعد از شارژ
    خوب مشکل تونر 1005 همینه ولی شاید اگر نوع تونرتو عوض کنی بهتر شه
    من خودم تونر کرونا 1005 می ریزم راضی هستم

6. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان درام پرینتر من مشکل پیدا کرده (2700 برگ باهاش پرینت زدم و یک بار شارژ شده)
    پرینتر 1212 اچ پی هست و کارتریج 85A هست
    بعد حدود 2 الی 3 برگ پرینت شروع میکنه خط های طولی سیاه روی کاغذ میندازه! سطح درام رو تمیزش که میکنم بازم بعد 3 برگ خط میندازه
    میشه درام رو درستش کرد؟ من دیدم گویا دستمال هایی میفروشن که باهاش درام رو تمیز کنی درام احیا میشه اینا به درد میخورن یا درام نو بگیرم؟

درام چه مارکی بگیرم یا هر مارکی باشه کار میکنه فرقی نداره؟

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان آیا پرینتر لیزر مدل hp 1200 قابلیت پرینت به صورت پشت رو را داره. و به طوره متوسط زمانی که کار تریج آن شارژ میشه تا چند برگ میشه باهش پرینت زد ( در صورتی که فقط باهش متن پرینت گرفت). باتشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان آیا پرینتر لیزر مدل hp 1200 قابلیت پرینت به صورت پشت رو را داره. و به طوره متوسط زمانی که کار تریج آن شارژ میشه تا چند برگ میشه باهش پرینت زد ( در صورتی که فقط باهش متن پرینت گرفت). باتشکر.
    درود بر تو
    متاسفانه 1200 درو زن نیست - ملهایی که دو رو زن هستن با دd مشخص میشن ، جهت اطلاع شما مثلا 2035d مخفف دبلکس
    به نظر من 2000 تا تکست میشه باهاش ز د

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان درام پرینتر من مشکل پیدا کرده (2700 برگ باهاش پرینت زدم و یک بار شارژ شده)
    پرینتر 1212 اچ پی هست و کارتریج 85A هست
    بعد حدود 2 الی 3 برگ پرینت شروع میکنه خط های طولی سیاه روی کاغذ میندازه! سطح درام رو تمیزش که میکنم بازم بعد 3 برگ خط میندازه
    میشه درام رو درستش کرد؟ من دیدم گویا دستمال هایی میفروشن که باهاش درام رو تمیز کنی درام احیا میشه اینا به درد میخورن یا درام نو بگیرم؟

درام چه مارکی بگیرم یا هر مارکی باشه کار میکنه فرقی نداره؟

درام اگه خراب باشه بصورت راندوم سیاه نمیکنه ..... بعد حدود 2 الی 3 برگ پرینت شروع میکنه خط های ...... - همیشه سیاه میکنه - عیب را ببین که از پر شدن مخرن زایعاتش نباشه
    اگه یقین پیدا کردی درام هست دنبال ترمیمش نباش تعویضش کن - از فروشنده معتبر جنس خوب بخواه مارک میتونه تقلبیه باشه تجربه فروشنده بهتره

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

درام اگه خراب باشه بصورت راندوم سیاه نمیکنه ..... بعد حدود 2 الی 3 برگ پرینت شروع میکنه خط های ...... - همیشه سیاه میکنه - عیب را ببین که از پر شدن مخرن زایعاتش نباشه
    اگه یقین پیدا کردی درام هست دنبال ترمیمش نباش تعویضش کن - از فروشنده معتبر جنس خوب بخواه مارک میتونه تقلبیه باشه تجربه فروشنده بهتره
    اتفاقا مال منم همینجوره بعد 2 الی 3 برگ شروع میکنه سیاه کردن اگه به پرینت ادامه بدم خط های سیاه بیشترم میشه!
    اتفاقا به مخزن ضایعات هم شک دارم چون کارتریج 700 تایی تا الان برام 1500 برگ زده! واقعا HP حرف اول رو تو پرینتر میزنه فراتر از تعهد که میگن همینه!
    دور از جون فروشنده های اینجا اتفاقا بشکنه گردن این فروشنده که پودر تقلبی رو به اسم اصل آمریکایی بهم انداخت!!!

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود بر شما
    پرینتر شما اگه اشتباه نکنم لیزری .... به صرفه نیست که کاتریج را عوض کنی ، باید شارژش کنی
    پس اگه بخوای امار پرینت ها را داشته باشی با کنتور روی کارتریج رو عوض کنی
    در این صورت بازم تعویضش کنتورش به صرفه نیست عملا با همین کم رنگ شدنها می تونب بفهمی که کارتریج تمام شده و باید مجدد شارژش کنی
    هر 2 یا 3 بار هم درام تعویض کن

موفق باشی
    بله درسته پرینتر لیزری کانن 2900 ال بی پی است و کارتریج فابریک (شماره 703) ساخت ژاپن است ، ظاهرا این مدل تا 2000 پرینت را ساپورت میکنه ولی فکر نمیکنم اینقدر پرینت گرفته باشم و این اواخر حدود سه چهار برگ را کم رنگ زده ، اگه شارژ کنم مثل اول بدون سیاه کردن یا خط انداختن میشه پرینت گرفت و آیا میتونم خودم شارژش کنم اگه امکان داره لینک روش آموزش شارژ رو برام بزارید .
    سپاس دوست عزیز
    Last edited by 22arash; 19-05-2013 at 05:39.

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کمرنگ زدن یکنواخت اصلا دلیل تموم شدن تونر نیست
    مگه ماشین وقتی بنزینش فقط یک لیتر مونده ارام راه می ره

بدون نیاز به باز کردن کارتریج دو فک کارتریج رو تا حدی از هم باز کن طوری که از کنار درام قطعه مگنت رو ببینی اگر کاملا تونر پر هست بصورت یکنواخت و جای از مگنت خالی یا کچل نیست یعنی تونر داره
    من کنن رو نمی شناسم که بهت بگم کانترش چطور کار می کنه ولی شاید تو تست پیجش بنویسه
    دوست عزیز پرینتر لیزری کانن ال بی پی 2900 است و کارتریج هم فابریکه (ساخت ژاپن شماره 703) ، تاپیک یا لینک یا سایتی که آموزش تصویری چک کردن و یا شارژ رو آموزش بده سراغ دارید ؟
    سپاس
    Last edited by 22arash; 19-05-2013 at 05:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •