من 1 مگ دارم پینگ 4.2.2.4 واسم 110 هست
اون طرح گیمینگ که تو لیست هست من تا حالا نگرفتم نمیدونم چیه
ولی طرح عادی که گرفتم همون اول زنگ زدم پشتیبانی پروفایل گیم فعال کردن واسم، پینگ خوبه تایم اوت هم ندارم
من 1 مگ دارم پینگ 4.2.2.4 واسم 110 هست
اون طرح گیمینگ که تو لیست هست من تا حالا نگرفتم نمیدونم چیه
ولی طرح عادی که گرفتم همون اول زنگ زدم پشتیبانی پروفایل گیم فعال کردن واسم، پینگ خوبه تایم اوت هم ندارم
فیلن با این وضعیت نامعلوم موقت 1ماه 3مگ زدم باشبانه البته نمیدونستم سقف گذاشته براش
درودسقفش واسه بستن دهنه بقیس که گیر ندن بهشون به گفته پشتیبان بعد از اتمام حجم شبانه مجدد و اتوماتیک شارژ میشه.
من همین الان با حجم دزدی روبرو هستم!!
حجم داخلی سایت اپارات رو برام خارجی حساب کردن تو پنل تا اینکه متوجه شدم.
زنگ زدم پشتیبانی عذرخواهی کرد و قبول کرد مشکل رو ولی فایده ای برای من نداره و چیزی بر نمیگرده!!
آینده هم به واقعیات شبکه بر میگرده که انتزاعی نیست و واقعایات تجربی روش اثر گذاره. یعنی اگه دو شبکه x و y رو داشته باشیم با مشخصات نزدیک و یه پروسه در شبکه x مشکل ایجاد کنه در یه فرایند، برای شبکه دوم میشه محاسبه کرد میزان مشکلی که همون پرسه در شبکه Y ایجاد خواهد کرد و حدس گمان نمیخواد.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا جایی که من خبر داردم PCM ضد سرویس DSL است و هر جا باشه پاشنه اشیل باسه کاربرا میشه و باید دنبال جمع کردنش باشند تا بتوانند اینترنتDSL داشته باشند . معمولا وقتی PCM می کنند که مخابرات بخواد صرفه جویی بودجه کنه از کانال های مورد استفاده روی سیم مسی برای DSL جهت دادن خط استفاده کنه .
بسته به دستگاه 2،4،8،16 یا بیشتر می تونن خط تلفن بزارند روی سیم مسی ولی فقط پهنای باند تلفن رو کاربرا می توانند استفاده کنند و از بقیه سرویس ها محروم هستند.
ONU رو من خبر ندارم باید بقیه بگن.![]()
دوستان مسیر اتصال پارس معمولا از کدوم کشور میگذره ؟ پینگتون با frankfurt چقدره ؟ کسی اینجا با پارس warthunder بازی میکنه ؟ اگه هست پینگش چقدره ؟ من الان های وبم ولی پینگش افتضاحه . میخواستم ببینم پینگ پارس ارزش داره یا نه؟
امروز رفتم که تخلیه رو لغو کنم٬ که گفتن دیگه نمیشه و نامه تخلیه به مخابرات فرستاده شده و مجبور شدم از نو ثبت نام کنم و پول رانژه بدم
خلاصه الان در وضعیت خنده داری هستم، باید صبر کنم که پارس آنلاین خط رو تخلیه کنه و سپس پارس آنلاین خط رو رانژه کنه![]()
باز شما خوبه الان تخلیه کردی
من پول رو ریختم برای فن آوا بعدش همه شروع کردن به بد گفتن ازش
فردا شبش هم پارس تعرفه جدید داد![]()
این طرح ها قشنگ تمام برنامه ریزی و نقشه هایم منو بهم ریخت اساسی... حالا باید از اول بشینم ببینم چی کار باید انجام بدم
تصویر برای صدا گذاری
من هر دو رو دارم و هر دو تا یک ماه رو سرویس قدیم هستن و باید صبر کنی که بعد از تبدیل به حجمی بهت خبر بدم
من امارم مال حداقل 4 ماه پیش است ( شاید بدردت بخوره)
ان زمان که من بودم بین 120 تا 170 بود. معمولا بین 140 تا 160 می چرخید ان موقع. الان رو نمی دونم . ( چون من بیشتر WOWP هستم- فکر کنم الان خونم رو می ریزی
)
سریعترین رکورد بازگشت به سرویس دهنده رو برای خودت ثبت کردی
+
جالا من ماندم با این وضعیت چی کار کنم. از یک طرف معلوم نیست پینگ پارس تا چند ماه اینده چه شکلی میشه از ان طرف هم حجم قابل دسترس شاتل هم کفاف مصرف من رو نمی ده... اگر این وضعیت بمونه احتمالا باید برم روی سمت خرید تجهیزات و تقسیم ترافیک دو تا اینترنت تو شبکه ام که مصرف رو بالانس کنم![]()
به نظرم به 195 شکایت میکردین تا اون پول رانژه مجدد رو ندین. پول زوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)