سلام وقت بخیر ...من از سایفون استفاده می کردم رو خط جواب میداد اما صب مودمو ریست کردم و باپشتیبانی ماس گرفتم برای راه اندازی مودم الان سایفونم کار نمی کنه...مربوط ب dsnها می شه؟
سلام وقت بخیر ...من از سایفون استفاده می کردم رو خط جواب میداد اما صب مودمو ریست کردم و باپشتیبانی ماس گرفتم برای راه اندازی مودم الان سایفونم کار نمی کنه...مربوط ب dsnها می شه؟
دوستان این محدودیت شبانه بعد از چه مدت برطرف میشه؟ من توی دوره قبلی 2 شب پشت سر هم دانلود کردم شبی 7 گیگ که محدود شد و الان بعد از گذشت 1 ماه و اومدن به دوره جدید هنوز شبانه محدوده :|
سلام!
كسي ميدونه حدودا رانژه چقدر طول ميكشه؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
برای من ۳ روز طول کشید
فکر کنم 16 گیگ ؛ چون توی توضیح سرویس های آرت گفته حداقل ترافیک تبادل 16 که تا اونجایی که میدونم این حداقل ترافیک تبادل یعنی همون حجمی که اگه بیشتر از اون دانلود کنید محدود میشید . درباره هزینه فکر کنم درست گفتن بهتون چون توی سایتش نوشته که 15 تومن هزینه نصب و راه اندازیه و 5 تومن هزینه رانژه که میشه 20 تومن و اگه 9% مالیات اضافه کنید تقریبا همون 22 تومن درمیاد .
بچه ها حجم سرویس تمام شه ( جشنواره تابستانه ) میتونم تغییر سرویس بدم ب ارت؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه. تا پایان قرارداد نمیتونی سرویست رو تغییر بدی.
شما بالاخره از هایوب دل کندی اومدی شاتل؟!
عجب گيري كردما
پارس داشتم شنبه فرستادن برا مخابرات برا تخليه هنوز تخليه نشده
از اين طرف هم شاتل ميگه نميشه فرستاد برا رانژه تا تخليه نشه
واقعا شاتل نميتونه بفرسته برا مخابرات ك همزمان هم تخليه شه هم رانژه ك علافيش كمتر شه؟
اره تابستون اومدم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
كسي پيشنهادي واسه سرعت بخشيدن به مرحله رانژه داره؟ امروز روز چهارم هم تموم شد و خبري نشد
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)