باید عین این باشه .
برو دفاتر پیشخوان و فروشگاه های زنجیره ای همراه اول و سوال کن . ببین رایگان عوض میکنن .
باید عین این باشه .
برو دفاتر پیشخوان و فروشگاه های زنجیره ای همراه اول و سوال کن . ببین رایگان عوض میکنن .
نقاط قرمز یعنی خیلی افتضاح و ضعیف . منظورم اینه برو رو جستجوی دستی شبکه های تلفن همراه و ببین 4G همراه اول رو پیدا میکنه و ثبت میشه رو اون . و بغل انتن 4G یا LTE میاد .
650 700 550
ساعت 2:04
فول انتن
h+
![]()
گوشی شما برای 4G : از این باندها پشتیبانی میکنه :
LTE band 4(1700/2100), 17(700) - GSM A1428
مثل اینکه نمیتونین با این گوشی از 4G همراه اول استفاده کنین .
اگه مودمتون از تکنولوژی Dual Career پشتیبانی کنه سرعت دوبرابر میشه براتون شاید هم بیشتر . برا منم با H+ اینقدره ولی با دوال کریر دو برابر میشه .
از این سیکمارت های USIM همراه اول 2 تا دارم یکیش 4g میشه یکیش 3gاصلا فازشون چیه اینا ؟؟؟؟
در ضمن مواظب باشید لبه فلزی این سیمکارت بلند میشه و ممکنه به پین گوشی صدمه بزنه !
آشغال ترین سیمکارت رو دارن
یعنی احتمال داره مال من با اینکه Usim روش نوشته 3g باشه ؟؟؟؟![]()
خیر اگه عین این عکس باشه و یو سیم باشه باید رو شبکه 4g ریجیستر بشه البته شما اینو نگفتی که با بسته الفا پلاس ماهانه تست میکنی هر دو سیم کارت رو یا نه با تعرفه ازاد ؟ اگه با بسته الفا پلاس یک ماهه هم جواب نداد مشکل از شبکه هستش و باید با هر دو سیم کارت و گوشی بری مخابرات و اونجا جلو چشمشون تست بزنی و بگی ماجرا از چه قراره تا زودتر رسیدگی کنن . اصلا هم زیر بار تعویض سیم کارت با هزینه خودت نرو . چشمشون کور دندشون نرم باید درست کنن . سیم کارتی که به شما دادن 4g هست .
همینه
جدیدا بسته نمی خاد کلا بندازی توی گوشی از دوسیمکارت یکیش 4g میشه یکی 3g باند رو هم البته تست کردم عوض کردم نشد ... سیمکارت رو هم جاش رو عوض کردم نشد .... کلا بیخودی رفتم 4g گرفتم .... فکر کنم تنظیمات دستی داره توی سیتمشون برای محدودیت .کار اینا غلطه انقدر محدودیت گذاشتن روی سیستمشون که نکنه کسی بره شبکه 4g که الان یادش رفته تیک 3g یکی از سیم هام رو برداره
همراه اول = محدودیت
انصافا اپراتور های دیگه انقد دق نخوردم من
دیوانه شدم انقدر رفتم دفترشون بیخودیدوباره هم میرم اشکال نداره باز
![]()
Last edited by Damask Roses; 25-01-2017 at 09:05.
سیم کارت usim همراه اول.
![]()
Last edited by m2music; 10-02-2017 at 21:23.
من چند ماه پیش سیم کارتمو تعویض کردم و دقیقا این شکلیه،فورجیه این ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)