تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 752 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

با سلام
    راستش من این هدفون رو تا حالا امتحان نکردم ولی با توجه به رویو های که ازش خوندم و توضیحاتی که اساتید قبلا در بارش تو فوروم دادن بنظر هیچ کدوم از این خواسته های شما رو شامل نمیشه.البته این مدل aurvanaسه تا مدل داره که گفته شده هیچ کدوم ارزش به قیمتش رو نداره .ولی این مدل انتخابی شما بیس بومی و پانچی کنترل نشده و مید نسبتا خوب و های نه چندان خوب رو به تیزی (البته نقل از رویو های سایتها)
    بین 2 تای دیگه که تو سایت مقایسه شده بود akg ip به تایید اقا رضا به نسبت قیمت خیلی خوب هست و سنهایزر mm30i هم من یه کم استفاده کردم ازش که اون هم بنسبت قیمتش هدفون خوبی هست نه بیشتر از اون که انتظار مید و های خیلی خوب ازش داشته باشیم ولی بیسش همونی هست که میخواین.
    اگر تو این رنج قیمت میخواین واقعا klipsch s4 ارزشش رو داره و به امتحانش می ارزه یه تحقیق هم در باره اون بکنین.
    ممنونم از نظر شما،اين klipsch s4 اگربخواين بطوركلى بگين اون چيزى هست كه من انتظار دارم؟
    واينكه توايران راحت گيرمياد؟
    اصل و تقلبى آن براحتى قابل تشخصيه؟
    بازم ممنون.
    اگربازم تو اين موردميشناسين معرفى كنيدتابتونم درموردش تحقيق كنم.
    ضمنا شما قيمت فعلى باوضعيت دلارفعلى رو از Klipsch s4 دارين؟
    Last edited by Reza82N; 16-02-2012 at 10:59.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنونم از نظر شما،اين klipsch s4 اگربخواين بطوركلى بگين اون چيزى هست كه من انتظار دارم؟
    بازم ممنون.
    بله با انتظارات شما همخوانی داره ولی یه کمی بیسش بیش از اون چیزی هست که میخواین.
    فعلا تو مجتمع پایتخت با گارانتی موجود دارن.ولی تشخیص اصل و تقلبیش یه کم مشکله که فکر کنم اگه هنوزم از موجودی قبلیشون باقی مونده باشه اصل هستن.قیمتش هم خیلی مناسب هست دوستان همین اواخر با مبلغ 110000 تومان تهیه کردن.

3. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازم ممنون.
    در رنج قیمت خودش بهترین صدا رو داره. سبک تخصصی این هدفون الکترونیک هست و به کار شما میاد. منهای بیس زیادش. (این هدفون یه ارتقای عالی برای EP-830 به حساب میاد)
    تو ایران راحت گیر میاد.
    راستش Klipsch محصولاتش کیفیت ساخت خیلی بالایی ندارند و به همین دلیل هم قیمتشون از مدل های مشابه در برند های دیگه پایین تر است. یه نکته کلی هم در مورد این برند اینه که هدفونهای بالای 250 هزار تومانی این برند زیاد ارزش خرید نداره.
    شما میتونید بین دو نمونه اصل این هدفون تفاوتهای زیادی پیدا کنید چه برسه به اصل و تقلبی! هرچند اکثر مدلهای موجود در بازار اصل هستند.
    قیمتش هم بین 100 تا 150 هست!!!
    صدای های این هدفون گاهی اوقات در ولوم بالا تیز میشه که طبیعیه.
    صدای جذابی داره (یکی از دوستان با یه هدفون مونیتور مقایسه کرده بود گفته بود این مدل خیلی بیشتر حال می ده)
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 16-02-2012 at 12:17.

5. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من یه هدست خاص می خوام ، نمی دونم اصلا باشه یا نه !
    یه هدست ساده مثل هندزفری گوشی برای کامپیوترم که بی سیم (بلوتوث) باشه و میکروفون هم نداشته باشه
    فقط دو تا گوشی ساده داشته باشه با صدای نسبتا مطلوب ولی بی سیم (نهایت سادگی)
    همچین چیزی داریم ؟

در آغاز فعالیت Ahmad Feyz Dizaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید:
    با بودجه حدود 100 تومن (یا حداکثر 10-20 تومن بالاتر) بهترین هدفون برای اتصال به PC و برای کاربردهای زیر پیشنهاد بدهید.
    1- موسیقی
    بیشترین استفاده در سبک بیکلام و تکنوازی سازهای مختلف instrumental هست. در درجه بعدی موسیقی بیکلام Electronic . بخش قابل توجهی از قطعات موسیقی که دارم bitrate بین 500 تا 1200 دارند. کمترین ها mp3 320 هستند.
    شفافیت و جزییات موسیقی فاکتور مهمی برام محسوب میشن.(البته در حد بودجه ای که ذکر کردم )
    2- گیم
    ضمنا راحتی هدفون هم برایم بسیار مهمه.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید:
    با بودجه حدود 100 تومن (یا حداکثر 10-20 تومن بالاتر) بهترین هدفون برای اتصال به PC و برای کاربردهای زیر پیشنهاد بدهید.
    1- موسیقی
    بیشترین استفاده در سبک بیکلام و تکنوازی سازهای مختلف instrumental هست. در درجه بعدی موسیقی بیکلام Electronic . بخش قابل توجهی از قطعات موسیقی که دارم bitrate بین 500 تا 1200 دارند. کمترین ها mp3 320 هستند.
    شفافیت و جزییات موسیقی فاکتور مهمی برام محسوب میشن.(البته در حد بودجه ای که ذکر کردم )
    2- گیم
    ضمنا راحتی هدفون هم برایم بسیار مهمه.

با تشکر
    فکر کنم با توجه به موجودی بازار ایران بهترین انتخابتون akg k99 بتونه باشه.چون اهنگهاتون کیفیت قابل قبولی دارن گزینه خیلی خوبی هست.
    موفق باشین

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

سلام
    من یه هدست خاص می خوام ، نمی دونم اصلا باشه یا نه !
    یه هدست ساده مثل هندزفری گوشی برای کامپیوترم که بی سیم (بلوتوث) باشه و میکروفون هم نداشته باشه
    فقط دو تا گوشی ساده داشته باشه با صدای نسبتا مطلوب ولی بی سیم (نهایت سادگی)
    همچین چیزی داریم ؟
    حدود قیمت مد نظرتونم لطف کنین بگین تا بهتر راهنمایتون کنن.

9. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

بله با انتظارات شما همخوانی داره ولی یه کمی بیسش بیش از اون چیزی هست که میخواین.
    فعلا تو مجتمع پایتخت با گارانتی موجود دارن.ولی تشخیص اصل و تقلبیش یه کم مشکله که فکر کنم اگه هنوزم از موجودی قبلیشون باقی مونده باشه اصل هستن.قیمتش هم خیلی مناسب هست دوستان همین اواخر با مبلغ 110000 تومان تهیه کردن.
    در رنج قیمت خودش بهترین صدا رو داره. سبک تخصصی این هدفون الکترونیک هست و به کار شما میاد. منهای بیس زیادش. (این هدفون یه ارتقای عالی برای EP-830 به حساب میاد)
    تو ایران راحت گیر میاد.
    راستش Klipsch محصولاتش کیفیت ساخت خیلی بالایی ندارند و به همین دلیل هم قیمتشون از مدل های مشابه در برند های دیگه پایین تر است. یه نکته کلی هم در مورد این برند اینه که هدفونهای بالای 250 هزار تومانی این برند زیاد ارزش خرید نداره.
    شما میتونید بین دو نمونه اصل این هدفون تفاوتهای زیادی پیدا کنید چه برسه به اصل و تقلبی! هرچند اکثر مدلهای موجود در بازار اصل هستند.
    قیمتش هم بین 100 تا 150 هست!!!
    صدای های این هدفون گاهی اوقات در ولوم بالا تیز میشه که طبیعیه.
    صدای جذابی داره (یکی از دوستان با یه هدفون مونیتور مقایسه کرده بود گفته بود این مدل خیلی بیشتر حال می ده)
    موفق باشید.
    از هردو عزیز ممنون,با توجه به اینکه گفتید بیسش کمی زیاده اگر بخواید از نظر بلندی با ep630 مقایسه کنید به چه صورته؟(ep830رو تست نکردم متاسفانه که بتونم متوجه بشم)از نظر من با کمی اغراق ep630 فقط در زدن بیس خلاصه شده,
    اون چیزی که میخوام بیسش دوست دارم حوالی خط فلت یا کمی بالاتر(اپسیلون)فکر میکنم از همون اول هم متوجه خواسته من شدید فقط مجددا عرض میکنم اگر بخواد مقایسه ای از نظر بلندی با ep630 بشه نظر شما چیه؟
    من بیشتر پاپ گوش میدم.

ممنونم.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

از هردو عزیز ممنون,با توجه به اینکه گفتید بیسش کمی زیاده اگر بخواید از نظر بلندی با ep630 مقایسه کنید به چه صورته؟(ep830رو تست نکردم متاسفانه که بتونم متوجه بشم)از نظر من با کمی اغراق ep630 فقط در زدن بیس خلاصه شده,
    اون چیزی که میخوام بیسش دوست دارم حوالی خط فلت یا کمی بالاتر(اپسیلون)فکر میکنم از همون اول هم متوجه خواسته من شدید فقط مجددا عرض میکنم اگر بخواد مقایسه ای از نظر بلندی با ep630 بشه نظر شما چیه؟
    من بیشتر پاپ گوش میدم.

ممنونم.
    بله بیس ep630 قوی هست ولی بیس ep830 خیلی بهتر و کنترل شده تر هست .ولی نمیشه klipsch s4 رو با ep630مقایسه کرد.درسته بیس s4 هم قوی هست چون برای سبک الکترونیک طراحی شده ولی بیسش کنترل شده هست و بهتر از بیس ep630 هستش .برای سبک پاپ هم عالی هست خیالتون راحت باشه.و بقول اقا رضا تقریبا تمام هدفونها از عهده سبک پاپ برمیان.

12. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

درود دوستان
    باز هم ممنون که چند هفته پیش در خرید هدفون AKG K99 بهم کمک کردین. حالا میخواستم نظرتون رو در مورد یک هدفون ارزون (زیر 30 هزار تومان) -از این مدل ها که داخل گوش میرن- برای گوش دادن به موسیقی و کتاب صوتی با گوشی Nokia C3 بپرسم.
    سپاس

14. این کاربر از John Haughm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی از این ایرفون اطلاعی داره(خوبه ، بده ، ارزش داره و اصلا قیمتش تو ایران چنده)؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از مدل MDR-XB40EX چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •