تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 720 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سایت trusted reviews:

It’s important to add here that Panasonic has delivered a really significant jump in brightness output compared with its previous plasma generations, making huge inroads into tackling what has been the main chink in Panasonic’s plasma armour for years now
    این سایت درخشش gt60 را قابل مقایسه با led ها دانسته و گفته در کنار این اسلحه جدید پاناسونیک مثل همیشه درجه ای از عمق و رنگ مشکی واقعی را به نمایش در آورده که تا به حال دیده نشده مشکی ای که نه خاکستری هست نه آبی نه سبز مشکی خالص!

2. 4 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

خریدن یکی از این مدلای 2013 خیلی رفته تو مخم دیگه وقتشه که پلاسمای وی دهمو یه آپدیت جانانه بکنم وی دهی که دارم 50 اینچه میخوام بزرگتر باشه نظرم روی 55vt60 رفته خداکنه قیمت دلار یکم پایین بیاد تا بتونم 60 بگیرم من هیچ وقت ال سی دی نخریدم و نخواهم خرید چون خونه فامیلا و دوستامون انواع و اقسام ال ای دی ال سی دی دارم میبینم تصویر هیچکدومشون حتی به v10 ما نزدیکم نمیشه تنها چیزی که خریدش به جای پلاسما برام قابل قبوله oled یه که اونم حالا حالاها قیمتش پایین نمیاد فکرم نمیکنم خیلی کیفیت تصویرش بالاتر از پلاسما باشه چون همین الان oled سامسونگ galaxy 3 که دارم مشکیو کامل مشکی نشون نمیده بارها تست کردم تو نور کم وقتی این عکسو توش نمایش میدم قسمتای مشکی تصویر کامل مشکی نمیشه.
    یه مطلبی رو قبلا در مورد سایز تی وی ها مخصوصا پلاسماها گذاشته بودم که خودم هر چی گشتم پیدا نکردم!! به نطر من پلاسما مخصوصا پلاسماهای پاناسونیک تو سایزهای 55 و 65 یه نقطه ضعفی دارن که پاور دستگاه نسبت به وسعتی که سایز تصویر پیدا کرده ضعیف تره مثلا:
    پلاسمای سایز 50 اینچ پاور 430 وات داره که تو حالت پیک که یک صفحه 100 درصد سفید باشه نزدیک 430 وات برق مصرف میکنه پلاسمای 55 اینچ پاور 460 وات داره یعنی پاور دستگاه نسبت به تی وی 50 اینچی 6.5 درصد توان بیشتر داره ولی مساحت صفحه نمایش 21 درصد بیشتر از 50 اینچ هست این باعث میشه پنلهای 55 اینچی نسبت به 42-50 اینچ چرخه ABL بیشتری داشته باشن یعنی محدودیت برایتنسشون روی رنگ سفید بیشتر به چشم میاد.

4. 10 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان عزیزی که دستگاه آندرویدی دارند و میخوان با dlna به تی وی وصل بشن!!!

من برنامه مخصوص رو گیر آوردم
    این برنامه را دانلود کنید وصل بشید به تی وی فقط کافیه یه مودم وایرلس داشته باشید که به تی وی وصل باشه
    من خودم روی panasonic 50st30m تست زدم و کاملا جواب داد و فیلم هم نگاه کردم.
    این اسم برنامه هستش من هر کار کردم با این سرعت اینترنت نتونستم آپلود کنم.
    در ضمن این کار رو از هرکی تو این سایت پرسیدم جواب نداد خودم از سایت دیگری گرفتم

BubbleUPnP 1.6.5
    اگه سوالی بود در خدمتم

6. 4 کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من چند روز پيش رفتم هايپر استار . غرفه پاناسونيك vt30 رو در كنار ساير پلاسماها و led هاي پاناسونيك گذاشته بود. نميدونم چرا كيفيت تصوير vt30 از مدلهاي led پاناسونيك كمتر بود. هم كنتراست و هم شفافيت. بدجوذي خورد تو ذوقم. بنظر شما تنظيمات vt30 موجود در اونجا خوب نبود و يا واقع vt30 اينقدر ضعيفه؟ دوستاني كه هايپر ميرن يك زحمت بكشن برن غرفه پاناسونيك و اين موضوع رو از نزديك ببينند و نظرشون رو بيان بگن. ممنون

داره خودمونی میشه fordi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من چند روز پيش رفتم هايپر استار . غرفه پاناسونيك vt30 رو در كنار ساير پلاسماها و led هاي پاناسونيك گذاشته بود. نميدونم چرا كيفيت تصوير vt30 از مدلهاي led پاناسونيك كمتر بود. هم كنتراست و هم شفافيت. بدجوذي خورد تو ذوقم. بنظر شما تنظيمات vt30 موجود در اونجا خوب نبود و يا واقع vt30 اينقدر ضعيفه؟ دوستاني كه هايپر ميرن يك زحمت بكشن برن غرفه پاناسونيك و اين موضوع رو از نزديك ببينند و نظرشون رو بيان بگن. ممنون
    بله منم که رفته بودم یک 42 رو گذاشته بود به نظر منم کیفت نسبت به ledپایین تربود

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

100% تو نور فروشگاهی هر پلاسمایی جلوی LED کم میاره.
    ولی تو نور خونه قضیه برعکسه.

10. 7 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بله منم که رفته بودم یک 42 رو گذاشته بود به نظر منم کیفت نسبت به ledپایین تربود
    تجربه دو دوست گرامی کاملا صحیح هست تصویر پلاسما زیر نور زیاد افت میکنه و این یکی از نقطه ضعفهای پلاسما هست معمولا نوری که فروشگاهها دارن 4-5 برابر بیشتر از نور متعارف منازل هست برای همین زیر نور زیاد تصویر LED ها بهتر هست مشکی بهتری دارن و رنگهای براقتری میتونن نمایش بدن چون شدت درخشش بالاتری دارن نمونه این مسئله رو شما میتونید با گوشی های موبایلتون تجربه کنید تصویر نمایشگر اغلب موبایلها زیر نور منزل کاملا قابل قبول هست و رنگهای سرزنده و براق دارن ولی وقتی از منزل خارج میشید و در محیط پرنور قرار میگیرید (مثلا تو خیابون در خلال روز که آفتاب زیاد هست) تصویر درخشش خودش رو از دست میده چون برایتنس صفحه نمایش برای غلبه به نور محیط کافی نیست.
    اکثر پلاسماها به جز مدلهای صنعتی که برای سالنهای نمایش ساخته میشن و Show Mode دارن (روی این حالت مصرف برق فوق العاده بالایی هم دارن) شدت درخشش بالایی برای غلبه به نور محیط تو فروشگاهها ندارن و متاسفانه در مقابل اغلب LED ها تو اون محیط مشکل پیدا میکنن.مثلا:

پلاسما در محیط فوق العاده پر نور:

پلاسما در محیط با نور متعارف یک منزل:

پلاسما در محیط تاریک:

برای همین توصیه میشه اگر نور محیط منزل شما زیاد هست یا درصد زیادی از استفاده از تی وی شما در ساعات پر نور در خلال روز هست بهتر هست که یک LED/LCD تهیه کنید در غیر اینصورت میتونید از موارد برتری یک پلاسما نسبت به LED بهره ببرید.

12. 12 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتید.
    شاید سوالمو جای درستی نپرسیده باشم اما ممکنه در مورد تمیز کردن پنلهای پلاسما یه توضیحی بدید. راستش من با توجه به قیمت های فضایی پاناسونیک مجبور شدم پلاسمای سری 8 سامسونگ رو بگیرم که البته تصویرش بسیار عالیه به نسبت vt30 که قبلا دیده بودم شاید کمی هم از اون بهتر باشه ، شاید!. اما با کوچکترین تماس هر نوع پارچه ای (حتی دستمال همراه خودش) با پنل برای تمیز کردن گرد و خاک ،خش های بسیار ریزی روی صفحه می افته که اعصابمو خرد کرده!!! فکر می کنم همون فیلتر ضد انعکاسش باشه که خراشیده میشه . ایا کلا پلاسما اینطوریه ؟ واینکه برای تمیز کردن باید چی کار کرد؟
    Last edited by farhadoo; 22-04-2013 at 23:33.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام خدمت اساتید.
    شاید سوالمو جای درستی نپرسیده باشم اما ممکنه در مورد تمیز کردن پنلهای پلاسما یه توضیحی بدید. راستش من با توجه به قیمت های فضایی پاناسونیک مجبور شدم پلاسمای سری 8 سامسونگ رو بگیرم که البته تصویرش بسیار عالیه به نسبت vt30 که قبلا دیده بودم شاید کمی هم از اون بهتر باشه ، شاید!. اما با کوچکترین تماس هر نوع پارچه ای (حتی دستمال همراه خودش) با پنل برای تمیز کردن گرد و خاک ،خش های بسیار ریزی روی صفحه می افته که اعصابمو خرد کرده!!! فکر می کنم همون فیلتر ضد انعکاسش باشه که خراشیده میشه . ایا کلا پلاسما اینطوریه ؟ واینکه برای تمیز کردن باید چی کار کرد؟
    سلام.مبارک باشه.
    من تی وی خودم رو با دستمال نرم و کمی مرطوب تمیز می کنم و هیچ مشکلی ندارم.احتمالا جنس سطح پنلشون با هم فرق داره.

15. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 9 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •