من رفتم کافی نت و ادرس libertycitypolice.com رو هم وارد کردم و رفتم توی سایت
ولی هیچ اطلاعاتی در مورد همون دختره پیدا نکردم
این هم برای ما شده دردسر
کسی اصلا تونسته این دختره رو ببینه
من رفتم کافی نت و ادرس libertycitypolice.com رو هم وارد کردم و رفتم توی سایت
ولی هیچ اطلاعاتی در مورد همون دختره پیدا نکردم
این هم برای ما شده دردسر
کسی اصلا تونسته این دختره رو ببینه
اونهایی که بازی رو تموم نکردند این پست رو نخونند.
میگم بچه ها اون آخر بازی که 2 انتخاب میده که از دیمیتری انتقام بگیری یا باهاش معامله کنی من هم فکر کنم مثل همه دیمیتری رو کشتم که بعدش پگورینو باهام دشمن شد و کیت رو کشت حالا میخوام ببینم اگر با دیمیتری معامله میکردیم بازی چطور تموم میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رومن میمرد و kate قهر میکرد .
سلام
همه شما بازی رو با موس و کیبورد بازی میکنید ؟
کنترل ماشین با موس و کیبورد افتضاحه
ماشینو میپیچونی باید دوربین رو هم بچرخونی !
نمیشه کاریش کرد ؟
گیم پد که ساپورت نمیکنه .کرک fedor که من دارم و تو تاپیک هم هست هم دوربینش سالمه و هم بعد از نصب Patchها نیازی به کرک مجدد نداره و هیچ کاری نمیخواد بکنی.هنوز این مشکل حل نشده ولی یکی گفت که با کرک درست میشه من نمیدونم.....
در ضمن این بازی گیم پدم بهش میخوره.
حجمش هم خیلی کمه.
ببین فاشیست جان باید جایی که حروف الفبا داره تو بخش d حرف Del rio lola رو بگردی و یه اطلا عاتی میده ولی محل زندگیشو تو نقشه مشخص نمیکنه
به این عکس دقت کنین
![]()
Last edited by JING3LKHAN; 04-02-2009 at 12:12.
خوب مال منم همونطوری بود یعنی منم ورژن 3 دارم.
بنچ مارک پایین قسمت گرافیک هستش نوشته Benchmark .
بله که نمی ره شما با این کارت ( تمام مشخصات کامپیوترتو بده ) معلومه که نباید بره!!!
وقتی کارتتون پایین باشه تنظیمات بالاتر از یک حدی نمی ره.
CPU تون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اگه یک کارت 512 داشته باشید اما یک CPU توپ اصلا لگ نمی زنه و مثل من حدودای 62 تا FPS میگیرید.
اون عدد هم حجم مموریتونه معلومه که شما کارت 512 دارید ولی زیاد نوع خوبی نیست اگه از اون حجم بالاتر برید کرش میکنه بازی اگه زرد بشه بازی گیر میکنه میتونید با زیاد کردن کارت گرافیک خودتون اون رو هم زیاد کنید مثلا مال من که 1 گیگ نوشته 1050 ولی مال 9500 GT هم همینو مینویسه ولی فرقش اینکه وقتی من مثلا رزولیشن رو تا ته میبرم زیاد به شماره ها اضافه نمیشه اما در 9500 gt وقتی Veiw Distance رو میزاشت روی 32 حجمش میشد 942 ( البته با رزولیشن 1024 و 80 HRZ ) .
امیدوارم مفید باشه.
ممنون دوست عزیزببین فاشیست جان باید جایی که حروف الفبا داره تو بخش d حرف del rio lola رو بگردی و یه اطلا عاتی میده ولی محل زندگیشو تو نقشه مشخص نمیکنه
به این عکس دقت کنین
ولی صفحه ای که برای من باز میشه اصلا همچین چیزی نداره
حالا میرم اخرش پروفایل رو اضافه می کنم ببینم درست میشه یا نه
ای بابا چه گیری دادی
اون پایین یک دکمه ی Datebase هست اونو بزن میره توی این بخش.
حاج فاشیست
ته سایت یه جایی هست یه علامت قفله بغلش ریز نوشته Database . یا روی خود قفل کلیک کن . یادم نیست . من خیلی وقته سیوام پریده !
نه عزیز اشتباه میکنی چون من هم گراف بالا دارم 8800>678mb و هم سی پی یو بالا 4600X2 2.4 و هم رم بالا 3g و باز هم نمیشد view distance رو از 10 بالاتر ببرم چون این بازی سراسر مشکله ولی میشد که گراف رو رو 14800X... و very highبدون لک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)