آقا من امروز صبح ترافیکم تموم شد و صفحه مربوطه به شارژ برا هر صفحه ظاهر میشد ولی الان بدون اینکه شارژی انجام داده باشم دوباره وصل هست و همه سایت ها رو باز میکنه.
در صفحه ریز مصرف هم اعتبار باقیمانده رو MB -0 زده.
قضیه از چه قراره ؟!
آقا من امروز صبح ترافیکم تموم شد و صفحه مربوطه به شارژ برا هر صفحه ظاهر میشد ولی الان بدون اینکه شارژی انجام داده باشم دوباره وصل هست و همه سایت ها رو باز میکنه.
در صفحه ریز مصرف هم اعتبار باقیمانده رو MB -0 زده.
قضیه از چه قراره ؟!
سلام
چند تا سوال درباره صبانت دارم
اول اینکه الان رفتم سایتش زده سرویس شبانه از 1 شب تا 6
سوال دوم اینکه ایا اصلا چیزی به اسم سرویس شبانه داره این صبانت؟؟! دیشب یه فایل 150 مگی گذاشتم دانلود تا صبح دانلودش نکرد
سوم اینکه چرا در طول این سرویس هزار بار اینترنت قعط و وصل میشه؟اگه واقعا اسمش سرویس رایگان شبانهست پس این کارا دیگه چیه یه هو بگین سرویس شبانه نداره دیگه وقتی 150 مگ رو دان نمیکنه شما چه توضیحی واسه این سرویس دارین؟
جناب ساپورتر صبانت لطفا به این سوالا جواب بدین
سرعت خیلی پایین در حد 5 کیلوبایت قعطی های مکرر بعضی وقتا هم که کلا وصل نمیشه
صبانت وعضش خوب بود چرا اینطوری شده نمیدونم
ممنون از همگی
آقا من امروز شارژ کردم ولی خبری از یک گیگ عیدی نیست چرا ؟ همون سه ماه 9 گیگ خود دوره رو که شارژ کردم رو تو قسمت گزارشات زده فقط.
چرا دانلود از تورنت اینقدر سرعتش اومده پایین ؟![]()
2 شب گذشته با یوزر شبانه سرعتش 0
الان هم با یوزر روزانه سرعتش پایین 10 هست![]()
دوستان این مشکل رو شما هم دارید ؟!
امروز صبح که کلا برای من قطع بود.چه وضعیه اخه
من اصفهان هستم قبلا شبانه تا 2 گیگ هم دانلود می کردم ولی حالا سرعت رفته رو 6 کیلوبایت و اصلا نمی تونم دانلود کنم مشکل از چیه؟
منم با تورنت مشکل دارم دیشب 273 کیلو بایت کلا دانلود کرد واقعا دمش گرم غوغا میکنه
من اگه یه isp خوب پیدا کنم که بهتر باشه کوچ میکنم به اون isp و با بچه ها صبا رو تحریم میکینیم
ولی من با تورنت مشکلی ندارم اتفاقا با تورنت خاطر جمع تر هستم که کل دانلودهامو انجام میده
سرعت تورنت رو آورده پایین. از 1 تا 6 صبح 4-5 مگ بیشتر نمی گیره. با دانلود منجر اگر بخوایین دانلود کنید باید 100 تا فایل همزمان دانلود کنید تا سرعت بره بالا. چه وضع اینترته؟ قول می دم اگر یک صفحه رو ساعت 1 لود کنید، ساعت 6 برگردین چک کنید، می بینید هنوز کامل لود نشده. اینم وضعیت شبانه.
Last edited by solidworm; 09-07-2012 at 18:38.
دیشب از ساعت 1 تا ساعت 6 400 مگابایت دانلود کردم آخه این چه وضعشه!! شاید باور نکنید یه زمانی شبی 4 گیگابایت هم دانلود میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)