همچنان مثل گذشته.
همچنان مثل گذشته.
Last edited by darvish1900; 12-03-2012 at 22:42.
خبر مرگشون داشتن سایتو بروز رسانی میکردند واسه همین قسمت E-Care باز نمیشد! امروز واسم مودم رو آوردند(تازه ثبت نام کردم) ولی فکر کن به خاطر همین بروز رسانی که تا همین نیم ساعت پیش طول کشید نمیشد برم تو E-care دریافت مودم رو تایید کنم و بعد نظرسنجی رو انجام بدم و بعد منتظر رسیدن مدارک باشم! که فعلا هم نوشته در حال رسیدن مدارک(وضعیت) و نمیدونم چقدر طول میکشه تا اون اس ام اس کذایی بیاد!![]()
برای من مدارک هم نرسیده بود صبح ساعت 8 sms اومد.تازه نامه ای هم که گرفته بودم مهر نداشت و طرف گفت مهر بزن بعدا میام ازت میگیرم.از اون روز 7 روز میگذرد و طرف میخواهد نامه را از من بگیرد.
ظاهرا این نامه برای سرعت بالاتر از 128 خیلی فرمالیته هست
ممنون بابت توضیحت،نه نامه ی من هیچ مشکلی نداشت! حالا این اس ام اس حتما میاد؟ آخه تو مراحل قبلی هم باید چندتا اس ام اس میومد ولی با چندتا زنگ مراحلو بردم جلو! نه اینکه منتظر اس ام اس بمونم! ضمنا چراغ آنتن وایمکسم هی پر و خالی میشه! یعنی اون اس ام اس بیاد ثابت میشه یا به اون ربطی نداره از همون اول باید ثابت بشه؟
وقتی sms بیاد که شناسه وایمکس شما فعال شد همه چیز ok هست.چراغ ها وقتی ثابت میشوند که شناسه فعال شود.البته اگر تنظیمات رو روی مودم رو از حالت ttls روی tls بگذاری فعلا چراغ ها ثابت میشود.و میتونید بفهمید که پوشش اونجا چه جوری هست.اما باز باید برگردوندش روی ttls
هرچند کلی طول کشید اما بالاخره بعد از سرویس شدن، ایرانسل وایمکسمو وصل کرد فقط من قبلا که با دایال آپ و ADSL کار میکردم وسط کارکردنم با صفحات وب زرتی زرتی این صفحه ی peyvandha.ir باز میشد! فکر میکردم این دیگه سراغ وایمکس نمیاد ولی متاسفانه واسه وایمکس هم هست! این دولت و مسولای امر چی پیش خودشون فکر کردن با این صفحه؟ رسما رو اعصابه! از اساتید و دوستان کسی میدونه چطور میشه از شر این پیج ناخواسته خلاص شد؟
دوستان من چند تا سوال داشتم ممنون می شم راهنماییم کنید
من الان طرحم 6 ماه نامحدود 256 هست 30 آذر یعنی 14 روز دیگه تموم میشه منم 1 دی یعنی فرداش اعزامم سربازییه دو ماهی نیستم.
میخواستم ببینم اگه من این 2 ماه شارژ نکنم اکانتمو ، مودمو غیر فعال می کنند یا نه ؟ یعنی این دو ماه شارژش نکنم حالا دو ماه بعد اگه خواستم هر تعرفه ای رو انتخاب کنم و شارز کنم میشه همچین چیزی ؟
سوال دوم داداشم شاید بخواد استفاده کنه یکم اگه بخوام آزاد استفاده کنه یعنی مثلا 5 تومن بریزه توش اندازه 5 تومن استفاده کنه این باید طرحمو عوض کنم ؟ بکنم مثلا 256 طرح آزاد ؟ یا نه لازم نیست 30 که تموم شد هر وقت خواست مقداری پول بریزه اندازه اون پول استفاده کنه
سلام . من یه سوال دارم ازتاین 6 ماهی که داری همینیه که سایت ایرانسل زده و با تخفیفه ؟ من می خوام بگیرم . چه جوریه ؟ مثلاً 6ماه 3گیگ بگیری میشه 18گیگ . این 18گیگ رو توی کل 6ماه داری یا هر ماه 3گیگ جدا واسه خودش داره ؟
آره 6 ماه بگیری که ارزون تر در میاد تا بخوای ماه به ماه پول بدی برای اون سرویس ولی ماله من نامحدوده در مورد حجمی نمی دونم ولی فکر کنم حالا باز دوستان بهتر راهنمایی می کنن ولی فکر کنم ماهی 3 گیگ بهت می دن یعنی اینجوری نیست یهو 18 گیگ و بهت بدن سر هر ماه 3 گیگ بهت میدن
اين تست سرعت يك اكانت 512 ايرانسل است !!!! تازه با سرور ايران تست شده و ضمنا آنتن هم فول است.
با اين تبليغات فروشش !!!
اينها پهناي باند كم آوردند شديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)