numeric key نداره
back light key نداره
اصلا زیبایی سونی رو نداره
به نظر نمیاد کیبورد خوش دستی داشه باشه
اگه این بحث تحریم لعنتی نبود، اینقدر بدبختی نمیکشیدیم واسه خرید لپتاپ خوب که گرون هم نباشه.
به هر حال تشکر.
![]()
numeric key نداره
back light key نداره
اگه این بحث تحریم لعنتی نبود، اینقدر بدبختی نمیکشیدیم واسه خرید لپتاپ خوب که گرون هم نباشه.
به هر حال تشکر.
![]()
خب بله درسته ولی اینا که گفتید زیاد مهم نیست... چون میشه به راحتی تهیش کرد...numeric key نداره
back light key نداره
به هر حال تشکر.
لنوو کلا کمی زمخت به نظر میاد![]()
ببینم الان من بخوام 1100 پول واسه لنوو بدم این مدل سونی که 3تا پست قبل گفتین 1300 و تقریبا همون کانفیگه
ارزش داره به جای لنوو بگیرم ؟؟
قیمت لنوو 1200 بود فک کنم..ببینم الان من بخوام 1100 پول واسه لنوو بدم این مدل سونی که 3تا پست قبل گفتین 1300 و تقریبا همون کانفیگه
ارزش داره به جای لنوو بگیرم ؟؟
به نظر من این مدل سونی خوبه و ارزش داره ، کارت گرافیک خوب داره کیفیت صفحه نمایش هم که خوبه..... بستگی به شما داره که چی بخواید..
سلام
ارزان ترین لپتاپ با کانفیگ ci7 (چهار هسته ای) و حداقل 4 گیگ رم و 500 هارد چیه؟ هر برندی بود مشکلی نیست. برای کارهای پردازشی سنگین میخوام و تقریبا 16 ساعت در شبانه روز روشن میمونه.
البته به غیر از 1558 که مشکلات زیادی داره. راستی 1557 گیر میاد؟ آیا مشکلات 1558 را داره؟
ممنون
سلام..
DV6-2190
I7 1.6 to 2.8 720Q/)
4 GB/
500 GB/
15.6 LED/
Geforce GT320M(1024
1300...
1557 نه گیر نمیاد... ولی خب هیچ چیزی غیر ممکن نیست.!
سلام من گیج شدم میخوام 1500 پول بدم چی بخرم به نظرر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
بیشتر پست هارو خوندم.........اما گیجم...سونی نمیخوام بگیرم چون پوله مارکه.
.
.
.
چی بخرم چه مدلی اما خدایی داغ نکنه در حد سوختن.......
.
.
.
Hp یا Dell یا Asus ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
خداییش Hp چطوره؟؟؟؟؟؟؟...خداییشو گفتم........
سلام
خیلی ممنون.
آیا DV6-2190 مشکل داغ کردن و گرما نداره. آخه خیلی از بچه ها از گرمای لپتاپ hp می نالند. راستش باید زیاد روشن بمونه و کارم جوری هست که نمیتونم از کولپد استفاده کنم.
راستی در مورد 1557 اگر بتونم گیر بیارم مشکلات 1558 را نداره؟
سلام.............بخدا اکثر پست هارو خوندم گیج شدم...................کمکم کنید میخوام تو هفته دیگه لپ تاپ بخرم......تا 1.400 پول دارم..اما سونی نمیخوام.......بجز سونی چی بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
راسته که Hp داغ میکنه.....خرابیش بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
راستی dell studio 1558 هم ازش تعریف نمیکنن چطور لپ تابیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
راستی IBM Lenovo چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
گارانتیشم بگید که از کجا باشه با چه گارانتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
.
.
.
کانفیگ بالا باشه با گرافیگ 1 GB .........جیفورس بهتره یا ATI ?
مگه 1558 مشکل خاصی داره؟؟راستی در مورد 1557 اگر بتونم گیر بیارم مشکلات 1558 را نداره؟
2190 هم خوبه .. بستگی دره شما در اون 16 ساعتی که میگید بخواید چی کار کنید!!!
داغی هم که میگید باز بستگی داره به نوع استفاده شما ... در اجرای بازی ها میتونید نیمرو هم بپزید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)